Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Oy Allahım tövbeler olsun bişi olmadı di mi yavruya

Çok güzelmiş emeğine sağlık eşinizin, güle güle kullansın bebiş. Chicconun anne yanı nasıldır, kullanan var mı daha önce?
Bunu netten buldum cnm bizimki biraz daha sağlam kalın mobilya evde değilim şimdi çekemedim. Chicconun da güzel arkadaşımın oğlu 8 aylıkken düşmüştü ondan bir de daha pahalıdır. Böyle birşey sonra odasına montesori yatağa çevrilerek kullanılır.

Ben de en az 15 tane emzik aldım. Hiçbirini emmedi. Hastanede vermemiştim ben epey sonra denedim. Bu sefer karar verirsem hastanede doğduğu gün verecem.

Ben sordum doktoruma keşke sorsaydın benim doktorum bi kaç isim verdi ama başka perinatoloğa da gidebilirsin dedi ama bence sorun olmaz sonuçta sağlıklı elinde raporun da var. Böyle yapması çok saçma. Kibarca sana bunlara güvenmiyorum diyebilir. Ne demek kalbi sorunluysa falan.

Canım naçizane tavsiyem bebeği biberona alıştırmamanız. Bazı bebekler biberonun rahatlığına alışınca anneyi emmeyi bırakıyor. Biberonu emmesi daha kolay geliyor çünkü. Anneyi emmek istemiyorlar sonra. Her bebek bir olmaz tabii ama...

çalıştığım için bana da her ikisine de alışması onun yararına gibi geliyor. İşim gereği seyahete bile gidiyorum birkaç günlüğüne. Sadece beni emmesi onu da beni de sıkıntıya sokar. Biberona alışmazsa ben yokken aç mı kalsın? Özel sektörde çalışıyorum ve her an her yerde olabilirim işim gereği. İlla beni emsin amannn aylarca emsin gibi bir kafada olamayacağım maalesef. Doysun yeter diyorum mecburen kuzum.

emziklerimiz aynı

Ben de en az 15 tane emzik aldım. Hiçbirini emmedi. Hastanede vermemiştim ben epey sonra denedim. Bu sefer karar verirsem hastanede doğduğu gün verecem.
Kız o zaman seni emmez sütün gelmez hem ilk bir ay sarılık açısından çok önemli bol emmeli.

Valla günahını almak istemem ama, hiç iyi şeyler gelmedi aklıma. Doktorunun bu kadar tepki göstermesi pek normal gelmedi. Anlaşması mı var acaba diye düşündürüyor insana

Anne memesi gibi biberonlar var ben de onlardan almayı düşünüyorum. Sanırım efor gerektiriyor meme gibi sütü çekmek.

Anne memesi gibi biberonlar var ben de onlardan almayı düşünüyorum. Sanırım efor gerektiriyor meme gibi sütü çekmek.

ben philips düşmanıyım ama bu biberonu aldım. En benzer olan buymuş, hem yorumlardan hem de arkadaşlarımın önerisinden bu kararı verdim.

Babasına söylim de küvete teker taksın dört tane sürükler götürürüz

çok mantıklııı

Eklentiler

• E86399ED-B2A3-4CCA-BF27-8F4C22022B06.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 52
ben philips düşmanıyım ama bu biberonu aldım. En benzer olan buymuş, hem yorumlardan hem de arkadaşlarımın önerisinden bu kararı verdim.

çok mantıklııı
Ben de chiccoyu niyetime koymuştum olmadı bundan alayım hazır araştırılmışı varken

Kizcelerr ana kuzusunda isme ozel 3lu takim aldimmm taki yastigini da yaptirdim fiyatlar cok uygun bakin derim taki yastigin kenarlarini degistirebiliyorsunuz.. Bir de lohusa tacimi da aldim ilk oglumdan vardi ama buna bayildim

Eklentiler

• Screenshot_20200124_222016_com.gardrops.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…