Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
zaten doktorumla perinatolog aynı özel klinikte ler ve urfada 2 tane var bir devlette birde ozel klinikte beraberler yani
Valla günahını almak istemem ama, hiç iyi şeyler gelmedi aklıma. Doktorunun bu kadar tepki göstermesi pek normal gelmedi. Anlaşması mı var acaba diye düşündürüyor insana
evet benimde aklımda o var çünkü aynı klinikte ler beraber çalıyorlar yani birde diyetisyen var

Sabah televizyonda deprem haberlerini izlerken depremden sağ kurtarılan bir kadına denk geldim. 6 aylık hamileydi ve yaklaşık 12 saat enkaz altında kaldıktan sonra kurtarıldı. O kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamadım. İnşallah bebeği de kurtulmuştur. Allah hepsinin yardımcısı olsun

zaten doktorumla perinatolog aynı özel klinikte ler ve urfada 2 tane var bir devlette birde ozel klinikte beraberler yani
evet benimde aklımda o var çünkü aynı klinikte ler beraber çalıyorlar yani birde diyetisyen var
Bence 3 kuruş kazanacağım diye anneyi bu kadar korkutmak çok saçma. Gözünü para hırsı bürümüş insanlardan nefret ediyorum

Ay aramızdan birilerinin takvimi 2 haneli sayılara inmiş ben bi heyecanlandım
annemin her gün 51454564 kere söyleyip beni geren laf geldi aklıma esomesom
''az kaldı kızım azz çok az kaldııııı....'' gün geçtikçe heyecan daha çok artıyor ama korkularda başlamıyor değil..
hepimiz sağlıkla kucaklayalım gerçekten az kaldı

Gunaydin guzel anneler depremi hissedenlere yasayanlara cok gecmis olsun bu aralar bursa da da cok sık deprem oluyor korkmamak elde degil

canim rapor konusunu kaçırmışım ben neden öyle yapıyor doktorun

Kesinlikle koku olmuyor camda

Kesinlikle koku olmuyor camda
Camda koku olmuyor ama sut sagma makinesinin icinde de 1 adet biberon cikmisti benim kizim ne emzik ne biberon asla kabul etmedi o yuzden bir cam bide plastik avent druyor agiz kisimlarini degistrcem sadece oda kabul ederse yani

Ya ben bu bebeği hastaneden nasıl çıkarıcam nasıl çıkıyor bu bebeler hastaneden. Puset sevmiyorum araba istemiyorum kafam karışık. Bim poşetine mi koysam minnoşu.
Puset çok kullanışlı oluyor canım bence muhakkak bi tane al. Aynı zamanda araba koltuğu olarak da kullanıyorsun. Ben çok kullandım. Travel sistemin en çok kullandığım parçasıydı

Bağlamamış mı Valla küçükken biz bağlayıp bir de üstüne iki elle yüzünü görcek gibi taşıyoduk. Biz demeyeyim ben öyle kaldıramam tabi de eşim. Sapından iki yandan tutar. Çocuğu önünde gözle görcek yerde taşır

Adam ne bilsin yahuu 23yasinda baba olmustu

Haklısınız. Bu durumda yapacak bişey yok. Biz benim olmadığım zamanlarda kaşıkla vermiştik. Biraz zahmetli oluyor tabi biberona göre. Bakan kişi uğraşmak istemeyebilir.

Ben de travel sistem almıştım kızıma. Craft.
Ama çok hantal olduğu için sonradan Chicco Liteway baston aldım. Oturmaya başladığından beri onu kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…