Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Senin o doktorunu vallahi yolasım geldii. Kiz hemen değiştir doktorunu 2 - 3 farketmez bu kadin, dogum aninda seni cileden cikartir. Allah merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi..benim de ozel hastane olmasina ragmen radyalojiye yonlendirdi doktorum her bi seyini de gordum. Cok sukur. Sen de görmüşsün hala bu tavirlar ne doktorunun ki hadsiz.... Hocam siz kendinize mi guvenmiyorsunuz bu ne stres deseydin. Cocuk benim ve benim icim rahat siz isinize bakin lutfen diyip tersleseydin keske.

Meehaba arkadaşlar dün urfa cok feci sallandi ev 7.kat anlatamam dizlerimden aşağılı kaynar sular indi sanki Allah kimseye yaşatmasın
gecmis olsun cnm allah oradaki ve elazigdaki kardeslerimizin yardimcisi olsun

Tunaydinlar Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun. Sabah şeker yüklemesine gittim susuzluk çok zorladı gece 12 den sonra su bile içme dediler ac susuz gidiyosun 3 kez her saat başı kan alınıyor son saatte açlıktan bayılacaktım artık glukozlu içecekte çok çirkin zoraki içtim kusarsam diye korktum bakalim sonuç ne çıkcak

Aay susuz gidildiğini bilmiyodum ben ölürüm sanırım bardak bardak su içmeden kendime gelemiyorum hem gece hem sabah off off

canim rapor konusunu kaçırmışım ben neden öyle yapıyor doktorun
Benim yanimdaki şinasi in raporu önemli dedi açıkça sonra ben maddi durumum onu karşılamaz deyince o zmzn devlete git ama haftan biticek yetişemezsin dedi ..haftaya hem benim yanıma hem şinasi beyin yanına gel dedi ve ..Benim yanıma şinasi beyin raporuyla muhakkak gel dedi ..ben de anlamadım gittiğim doktor da uzman ve araştırıp öyle gittim ki yaptırmaya da bilirim neden şinasi diye tutturdu anlamadım aklıma gelen ..maddiyatı için böyle yaptıgı

Öyle bir piskolojik baskı uyguladiki şok oldum bu benim tanıdığım doktor mu dedim ..eli yoktur bu yoktur felan filan deyip sıraladı..sonra dönüp bana şinasi beyden sana randevu alayım dedi istemiyorum eşimle konuşmam lazım deyince sen bilirsin dedi ..haftaya sinasinin raporuyla gel dedi açıkça tamam deyip çıktım hiç böyle birseyden karşılaşacağımı düşünmüyordum şimdi kendime kızıyorum neden sustum diye ..çünkü gittiğim radyoloji uzmanı tekrar gittiğimde o bile bana doktorunu değiş bence dedi

öyle mi diyosun. Nolcak peki bu emzik işi. Kaç gün sonra vermek lazım
Ben inanmiyorum emzik alinca seni emmez olayina.
Oglum dogdugunda hastanede alistirdim emzige.
Benide 8 ay emdi.
8 ay sonra sutum gelmedi artik yani olsa yasina kadar emerdi.

Dun biberon ve emzik baktim karar veremedim.
Uclarini arastirip alicam.
Emzigi kaucuk almayi dusunuyorum.
Henuz canta vs hazirlamadim ama kafamda belirliyorum sunlari cantaya koyarim diye.

biberon,emzik, pisik kremi var subat ayi siradaki.
Sirayla aliyorum bakalim acele etmeden yorum okuyup arastirarak az öz alicam.
Dogunca kizimin tercihine gore degistiririm olmadi.
1'er kat almakdan yanayim.
misal 1 biberon 1 emzik 1 pisik kremi 1 paket bez.
Duruma ona yarayip yaramamasina kilosuna vs gore devaminda alicam.

Herkes banada az kaldi, iste dikkat et, kalabaliga girme falan uyariyor.
Annem sabret surda ne kaldi kolla kendini falan diyor.

Kayiplarimda olunca herkes benden tedirgin
Ozellikle esim.
Bugun kuran vardi yollamadi.
Kalabalik gitme kalabaliga girme dedi.

Martda geleydi

Hastaneye de sikayette bulun cezasız kalmasin canim senin adına cok uzuldum..

öyle mi diyosun. Nolcak peki bu emzik işi. Kaç gün sonra vermek lazım
Sarılık tehlikesi yok dediğinde verelim. Ama almayan çocuk almıyor oğluma 1 aylık falanken verdim almadı hatta minik biberonla sütümü içerdi ilk başlarda gece az daha uyuyayım diye verirdim sonra onu da almadı.

Susuz mu :S ben galon galon içiyorum sadece su olarak günde 2.5lt içiyorum gece de tuvaletim gelmesin diye içmiyorum sabah 7 gibi 2 büyük bardak gömüyorum dayanamayıp. Aç kalırım ama susuz asla :S diyorum off sıkıldım şimdi.

Allah'ım bu nasıl doktor yaaa. Para için neler yapmış. Bebek sağlıklı işte. Radyolog da görüyor. Bence sen başka perinatoloğa gitseydin de kabul etmezdi bu. Bence yol yakınken doktorunu değiştir. Normal ucuz diye tutar sezaryen bile yapar bu.

Şeker yüklemesi için neden ac susuz istediler ki çok ilginc. Ben ilk hamileligimde gayet de tok gitmiştim. Gebelerde açlık aramiyoruz demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…