Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu arada ben de kızıma avent cam biberon ve avent emzik almıştım. Emziği alsin diye çok uğraştım ama almadı biberonu da sadece 2 hafta kullandı. Sezeryan olduğum için sütüm geç gelmişti. Ama.yine de hep emzirdim mamayı minimumda verdim. Sonra zaten emmeye bi başladı. 2 yaşında anca bıraktık

Kusura bakmayın ardslar hep konuyu
Evettt değişecem de korkuyorum artık ya ..çünkü bu doktor çok övülmustu bakalim hakkımızda hayırlısı olsun ..ardsla karşılaştık oda aynısını söyledi değiş pişman olmazsın dedi

Kizlarr dogum fotografcisi olcak dogum sirasinda ve daha sonra hastaneden cikmadan siz nasil seyler giydiniz karar veremiyorum. Bir de lohusa setleri bana sacma geliyor dogumdan sonra gobek iniyor ve bir daha giyilmiyor ne yapsam bilemedim

Of of hiç bişey. Bel ve sırt ağrısı için 3 gündür yapmadığım bişey kalmadı. Ama ılık duş ve sıcak su torbası büyük ölçüde hafifletiyor.
Bugün misafirim geldi, az biraz hazırlık ve temizlik yaptım ayakta kalmak asla yaramıyor, sırtımın bi noktasında deli ağrı var.

Kizlarr dogum fotografcisi olcak dogum sirasinda ve daha sonra hastaneden cikmadan siz nasil seyler giydiniz karar veremiyorum. Bir de lohusa setleri bana sacma geliyor dogumdan sonra gobek iniyor ve bir daha giyilmiyor ne yapsam bilemedim
Lohusa seti ben dogumdan sonra baya kullandim rahat oluyor uzun gecelik ustu sabahlik seklinde.simdi bir.tane.daha alacagim birde pantolon seklinde olandan ama normal dogumda gecelik iyi oluyor

Lohusa seti ben dogumdan sonra baya kullandim rahat oluyor uzun gecelik ustu sabahlik seklinde.simdi bir.tane.daha alacagim birde pantolon seklinde olandan ama normal dogumda gecelik iyi oluyor
Ben cok zayiflamistim hep bol geldi kullanamadim canim gecelik almayi dusunuyorum ben de bakalim

Bugün misafirim geldi, az biraz hazırlık ve temizlik yaptım ayakta kalmak asla yaramıyor, sırtımın bi noktasında deli ağrı var.
Bende sitelere gitme gafletinde bulundum bebek odası için 4. Mağazada dedim artık takatım kalmadı. Gitmez olaydım sahada arttı ağrı. Böyle deliniyo gibi bi his benimde

aynen ayrıntılı ultrason tercihine bağlı zorunlu olsa zaten her sağlık kurulusu bu cihazlari ve perinatolog istihdam eder zorunlu olarak
Şikayet et hic susma,bu ne hadsizlik tabii maddiyat icin belkide yönlendirme yaptığı her hasta icin yuzdeik bile alıyorlardır devir pra devri kimseye güven olmaz vallahi

yildiz63 Doktoruna gıcık oldum tutturmuş şinasi de şinasi, besbelli duygusal sebepler. Radyolog ne anlar diyor, radyolog anlamıyorsa devlette özelde her yerde beden radyologlar bakıyor ayrıntılı ultrasona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…