Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ama nereye şikayet edicem hastane değil ki özel klinik tugayın karşında zaten devir dayim yapiyorlar dışarıdan hasta grlince şinasi bey de kadir hocay i önermiyormuş gec anladim ...suan nereye gidicemi bilmiyorum ya memet agar yada bülent sezgin i oneriyorlar ...
Allaha havale ettim ..çünkü çok üzüldüm

Sağlık bakanlığına şikayet et cimere yaz illa bi yerler haberdar olsun.
Bülent hoca da metrolifedan ayrilip ayri muayehane açacaktı hastanede ki bi cok hastasini özele çağırıyordu guven vermiyorlar valla ya

yildiz63 Doktoruna gıcık oldum tutturmuş şinasi de şinasi, besbelli duygusal sebepler. Radyolog ne anlar diyor, radyolog anlamıyorsa devlette özelde her yerde beden radyologlar bakıyor ayrıntılı ultrasona.
Bana haftaya gelince şinasi beyin raporuyla gel dedi ..sordum zaten heryerden eltim dahi aynı radyoloji uzmanında detayliya girdi 15 gündür doğum yaptı bana wapsattan raporunu attı bak diyor bende de aynısı yazıyor üzülme dedi ..duygusal olduğunu belli ama ona yediremiyorum burda tanınmış doktor ..cook üzüldüm

Buarada kusura bakmayın rahatsız ediyorum belki sizi ..ama kendimi tutamıyorum hakkınızı helal edin arkdaslar

Sağlık bakanlığına şikayet et cimere yaz illa bi yerler haberdar olsun.
Bülent hoca da metrolifedan ayrilip ayri muayehane açacaktı hastanede ki bi cok hastasini özele çağırıyordu guven vermiyorlar valla ya
Tamam insaAllah en azından tedbir alınır..
Evet Bülent hocayı aradım oda özel klinik ama omuyoksa mehmet ağar mı karar veremiyorum...artık güvenemiyorum ki

Ben inanmiyorum emzik alinca seni emmez olayina.
Oglum dogdugunda hastanede alistirdim emzige.
Benide 8 ay emdi.
8 ay sonra sutum gelmedi artik yani olsa yasina kadar emerdi.

Bana da süt gelmeyen bişeyle memeyi aynı kefeye koyamaz gibi geliyor ama
sonuçta karnı acıkacak

İşte geç olduğu için almıyor galiba. İlk günden verip almayan oluyor mu bilmiyorum

Teşekkür ederim cevabınız için

canım biraz densizlik etmiş doktorun ama hakli olduğu yanı şu ki hic bir branş"perinatolog" kadar aydınlatıcı olamaz.aletinden bilgisine hic biri ne kadın dogum doktorun ne radyologun onun eline su dokemez.ama senin doktor baya patavatsiz o ayri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…