Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Instagram da deli seyler var bayiliyorum valla
Bende sizin gbi kizimin adi da gecsin istiyorum odalari ayni olucak ve sonra kapiya asicam o susu bir gecelik hastane den sonra kosede durursa kahrolurum fakat cok kararsizim hem isim hem isim konusunda hem dediginiz gbi cook secenek var

Bende sizin gbi kizimin adi da gecsin istiyorum odalari ayni olucak ve sonra kapiya asicam o susu bir gecelik hastane den sonra kosede durursa kahrolurum fakat cok kararsizim hem isim hem isim konusunda hem dediginiz gbi cook secenek var
Ben de vallahii yazik gunah para veriyoruz sonuna kadar kullanalim bir de artik her sey kisisellestirilmis. Her sey isme ozel inanin yetismekte de zorlanıyorum ama geri de kalmıyorum inşallah en kisa surede icinize sinen ismi bulursunuz

Kizlar gunaydin soda icen var mi?
Midem bazen okadar kotu oluyor ki sislik,gaz, eksime yatamiyorum bile soda rahatlatiyor midemi.
Kola vs hic icmiyorum ama.
Soda da asitli ya bir yan etkisi bisi olur mu?
icen var mi?

Herkese hayırlı sabahlar.Şikayet değil muhabbe,bende bugün 3.gün çok kötü ıshal oldum.Dün akşam acile gittim.Serum verdiler hap verdiler ishal kesici.Yağlı baharatlı şeyler yeme dedi.Çok su iç dedi.Yoksa bebişe zarar verir dedi.Amannn hanımlar kendinize dikkat edin çok zor.geciyor.Rabbim.benim.gibi hastalara Hayırlı acil.şifalar versin inşallah

Midem bazen okadar kotu oluyor ki sislik,gaz, eksime yatamiyorum bile soda rahatlatiyor midemi.
icen var mi?
Soda dediğin maden suyu herhalde

Günaydın annişler ve bebişleri. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı şükür çok iyi geçti her şeyi normal dedi doktor. Gelişimi de gayet iyiymiş haftasıyla uyumlu bulantılarım tam geçmediği için ve birçok şeyden tiksindiğim için hep hamurlu ve kuru gıdalar yiyordum ona göre iyi çıktı maşallah kilosu 478 gram 26 cm olmuş minik kızım.

icen var mi?
Günde bir şiseden fazla içme dedi doktorum bana

Arkadaşlar iki gündür öksürüğün var hastayım başım ağrıyor. Çocuğum da hasta ikimiZde hastayiZ. Ballı turp yaptım kullanayım mi ne olur birşey yazın boğazlarım aciyor bitkinim

Gunaydinhala duzelemedik tam anlamiyla bendede oksuruk var balli zencefil yaptim bir tatli kasigi yedim.bakalim faydasi olacakmi.

Maden suyu bende iciyom ama faydasi yok sanirim bana.magnezyum isticem her sabah bacagim uyusuyo

Arkadaşlar iki gündür öksürüğün var hastayım başım ağrıyor. Çocuğum da hasta ikimiZde hastayiZ. Ballı turp yaptım kullanayım mi ne olur birşey yazın boğazlarım aciyor bitkinim
Kuzum bir haftadır çok hastaydım anca kendine geldim turp için birşey diyemem ama kök zencefili yaklaşık bir çay kaşığı kadar rendele bir iki ufak parçada kes cezvede kaynat 5 dk demlendir içine bal ve limon koyarak iç boğazlarıma çok iyi geldi beni toparladı.(zencefil hamileler için zararlı değil hatta mide bulantısı mi alıyor)
Portakal greyfurt limon suyunu sık iç oda vücut direncimi arttırdı.
Öksürük için ayricada 2-3 ayva çekirdeğini iyice ez bir kaşık balın içine koy yut oda oksuruge iyi geliyor
İns kısa sürede toparlarsin

icen var mi?
Evet doktor bana günde 1 defa maden suyu iç dedi çok faydalimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…