Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kizlar,

Benim canim hic yemek yemek istemiyor, zorla yiyorum herseyi,
Bu vakitten sonra istahimin acilmasi lazim degilmiydi,
Hamile kaldigim kilodan tam 10 kilo zayıflamışım.
O aldigim 3 kiloyuda vermişim,
Bebek iyi gelişimi çok iyi ama yemegi zorla yiyorum..
Dünden beri ilk kez decavit vit hapina başladım..
Ayni durumda olan varmı?

Ben yiyorum ama daha sonra hazımsızlık oluyor az yemek de fayda var ama iste

Kizlar gunaydin soda icen var mi?
Midem bazen okadar kotu oluyor ki sislik,gaz, eksime yatamiyorum bile soda rahatlatiyor midemi.
Kola vs hic icmiyorum ama.
Soda da asitli ya bir yan etkisi bisi olur mu?
icen var mi?
Sade içmek iyi. Magnezyum var içinde hatta çok yararlı. Ama meyveli içme o soda değil meyveli gazoz

İşte geç olduğu için almıyor galiba. İlk günden verip almayan oluyor mu bilmiyorum
Ay ilk günden kıyamam anasının memesini emsin cuk cuk sütleri getirsin. Mama daha zordur inan kalk uğraş temizle falan sonra mama illerine düşmeyelim. Bir de üzülürdü sütü olmayıp mama veren arkadaşlar haklılar tabi.

İndirim haberiiiiiii
Anne yanı beşik almayı düşünen kızlar n11 hepsi burada ve babymall bu üç mağazada sunny baby lotus anne yanı beşik 429 tl ye düşmüş. Ben ikinci el bu fiyatlardan aşağıda bulamadım sıfır için iyi fiyat. Bi de bunun altı uzayıp park yatak gibi de kullanılabiliyormuş bilginize...

Vitamin için geç bile kalmışsınız sanki o kadar kilo vermenize rağmen doktorunuz niye önceden başlatmadı? Ben de decavit sonrası yavaş yavaş almaya başladım başlangıçta vermiştim. Doktorum az gördü balık yağı da içeren başka bir vitamine başlattı ondan sonra daha iyi aldım.

Herkese iyi pazarlar

Gebelik okuluna giden var mı? ve hastanelerle doğum ücretleri hakkında görüşmek için erken mi? ya da doktorumuzla? ben 16 haftalıkken doktorumun asistanına ücretle ilgili soru sorduğumda daha erken konuşmak için demişti.

Kendim kilolu oldugum icin ve bebek iyi gelistigi için. Kilo vermemi onemsemedi, bebegin kilosy gelisimi iyi çok şükür

Arkadaşlar size tavsiyem muayene olduğunuzda mutlaka rahim ağzınızı ölçtürün. Doktorlar genelde bakmıyor ama önemli

Kızlar benim göğüs ucum yok gibi yani içe doğru duruyo acaba çıkar mı çocuk nasıl emecek onu düşunup duruyorum oyle olan var mı ?
Aynı durumdayım, göğüs ucu çıkarıcılar var ama onları da hamileyken kullanmak doğumu tetikliyor diyorlar. Silikon meme uçları var onların da 3-4 boyu var hangisini alsam diye düşünüyorum karar veremiyorum.

Dogumdan sonra pompayla çıkarnlar varmıs insalah bizimde oyle olur şimdiden korkmaya basladim ya ememezse diye

Dogumdan sonra pompayla çıkarnlar varmıs insalah bizimde oyle olur şimdiden korkmaya basladim ya ememezse diye
Evet ben de biraz tedirginim ama bu durumda bir çok kadın varmış araştırdığıma göre, bir de bebek direkt olarak ucunu değil de kahverengi kısmı emdiği için genelde süt gelişinde problem olmuyormuş.

Hmmm ben epey düşük kiloyla başladım hamileliğe ondan sanırım... yine de ihmal etme derim vitaminleri
Dünden beri içiyorum günde 1 tane.
Hic bisey yiyemiyorum tabi bütün gün. Bebek iyi olsunda, zayiflamak banada iyi gelir dogumdan sonra.
Kizimda ilk hamileligimde 15 kg aldiydim galiba
Oglumda 9 kilo ile tamamladim ( bu sırada 3 kilo gene vermiştim ilk 3ayda)
Bunda hic almadim suan 24 haftaligim -10 kilo,
Belki doguma kadar vitaminler aldırır diyorum.
Hayırlısı olsun bebisler sağlıklı olsunda.

Dün ilk 5li zıbın takimimi aldim

Sen herseyi beyaz filanmi alıyorsun , cinsiyet suprizdi demi senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…