2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar herkese merhaba . Gece yatarken illa sola yatacağım diye kendimi zorlamaktan her yerim tutulmuş kalkıyorum . Doğru düzgün uyku yok şimdiden . Sizler dikkat ediyor musunuz ? Yoksa daha erken mi ?
Erken bence nasıl rahat ediyorsan öyle yat

Çok geçmiş olsun evet böbrek büyümesi tehlikeli bir durum . Benim geçen kontrol etti doktorum böbreklerimi çünkü böbrek taşı geçmişim var şimdilik sıkıntı yok . Kan sulandırıcı kullanıyorum bir kaybım olunca ama kan rahat gitsin diye diye geceleri uykuları haram ettim kendime . Doktoruma dün gittim her şeyi sordum bunu atlamışım bir dahaki kontrole artık . Çok kasmayacağım ama artık kendimi .

Kizlar cinsiyeti ogrendik daha dogrusu kagida yazip verdi :) partide ogrenicez yarin :) kesin dedi cinsiyet icin
Ee bende merak ettim şimdi bizde yarını bekleyeceğiz benım gıcık doktor bana 14+5 te şimdilik erkek diyelim bakalım dedi bari net dıyeydi benımkıde off nasıl geçer 5 gün

Slm kizlar
Herkesin iyi olduguna sevindim. Uyeligi durdurulan arkadaslarimizda olmus kalanlarla yola devam edecegiz anlasilan.az ve oz kaldik hayirlisi diyeyim.
Yatma konusunda ben hala yuzustu yatiyorum sorun olmuyor.o diilde ben 14. Haftadayim hala kipirdanis hissetmedim 2. Hamileligim ilmasina ragmen.
3lu test yaptiracak olan varmi?

Slm beni ikili test yaptım çok şükür herşey normal ultrasonda herşey iyi bidaha test yapmayı düşünüyorum detaylı ultrason hariç ben iki haftadır kıpırtı his ediyorum benim cadı bir hafta ilerde gidiyor ondan olabilir

Amacim kimseyi elestirmek degil kesinlikle. Ama burada zaten bi grupta toplanıp ayni nedenlerden konuşuyoruz. Bazen gruplara üye olmayıp bi sıkıntısını araştırmak icin girip okuyanlar olabiliyo. Biz farkinda olmasak bile bazen burada yazdığımız mesajlar onlara cevap olabiliyo. Burda herkesin kimliği gizli o yüzden ne konuşursak konuşalım hep güvendeyiz aslinda. Bunlar benim düşüncelerim tabi

Çok teşekkür ederim kasma tabi bir sıkıntı olsa doktorun uyarırdı kaybın içinde cok üzüldüm inşallah hepimiz sağ salim kucaklarimiza alırız bebeklerimizi

Ben de güvenemem kimseye o yüzden katilmamistim gruba. Yasak oldugunu bile bilmiyordum. Herkesin kendi tercihidir. Zaten burda konustugumdan fazlasini baska bir yerde de anlatmayacagim icin bana yetiyor bu grup. Giden arkadaslara da kalan arkadaslara da hayirli dogumlar diliyorum. 9 ay birbirimize destek olacagiz Allah izin verirse. Bebislerimize odaklanip pozitif seyler düsünelim. Aramiza tekrar katildigin icin mutluyum

Ben sanki 1 2 gündür hafifhafif hissediyor gibiyim akşamları sırt üstü yatınca. Yemekten sonra özellikle. Benim 3.doğum olacak, 1 i kayıp, belki ondandır erken hissetmek

Merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyordum şimdi baktım bir sürü şey olmuş :) whatsapp grubu bencede gereksiz. Herşeyi burada konuşuyoruz zaten

Aynen öyle yani daha önümüzde uzun bir yolculuk var, inşallah hep birlikte bilgi alışverişlerimizle tamamlayalım sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…