2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Siringayla sıktigi seyde serum suyu. Bende arkadasimdan ogrendim. Cocuklara oyle yapiyormus evde. Eczaneden 100 luk bi serum alip icinden cekip sıkiyor. Saf su izotonik gibi yani.
Nasil sıkıyorsun peki? Az az mi yoksa birden sıkanlarda var oyle mi.?

Bugün 40+0 olduk dün doktor yarın günün doluyor ama 1 hafta daha bekleyebiliriz demişti. Sabah kalktığımda nişan denen şey gerçekleşmişti herhalde ki akıntım kanlıydı. Bundan sonra neler olacak hiç bilmiyorum hafif sancı da var gibi. Rabbim tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun. Korkmuyor da değilim nasıl olacak diye

Kolay olur korkma. Bak ne güzel sancin da başlamış . Benim ilkini 42+0 da suni sancı verilerek doğurmak zorunda kaldım . Hiçbir belirti gelmedi sancı da. Ama suni sancı bile bana okadar zor gelmedi. Kendi sancin daha kolay oluyormuş . İnşallah bu sefer benim de kendiliğinden başlar sancılarım

Benim de annem fark etmişti büyük olcak bu kızın burnu dedi ve öyle oldu ama bebek onlar büyük denilen bile küçük aslında
Evet canım haklisin ben çok seviyorum bebeğimi fotolarına bayılıyorum ama babası koca burunlu prenses diyor kızıma beni sınır etmek icin küçük burunlu doğarsa eşime soracam hesabını

Inşallah Inşallah amin. Bu nisandan sonra ne kadar süre sonra doğum olur ki acaba

Nasil sıkıyorsun peki? Az az mi yoksa birden sıkanlarda var oyle mi.?
2 2kedi_1deli işte ben de onu sıkıyorum günde 10 kere. İkişer veya üçer ml her bir buruna, birden, tazyikli. Hastanede öğrettiler. Küçük şişelerde de satılıyor, tek kullanımlık olarak her biri 5 ml. İki türlü de kullanıyorum. Biraz yaygara kopuyor sonrasında tuzlu bi su sonuçta, yutuyor, suratını buruşturuyor. o yumuşatınca aspiratörle çekiyorum 3-4 kere

Benimki de koca burunlu gözüküyordu, minicik burnu var valla

X xemax rezeneyi 3 tane içince bebeğe faydalı oluyormuş bayağı. Valla çok sıkışınca çay kaşığıyla içirdim rezene. 2-3 çay kaşığı rezeneyle 3 saat uyudu yoksa bünyem dayanmıyordu, süt üretmiyordu vücut. Arada rezene içirip uyudum, toparladım kendimi. Tavsiye ederim şimdi gene perişanım, birazdan yine içiricem
Deniz emzik almıyor, bir de emziğe iğrenç bir şey muamelesi yapıyor, bi hareketler bi şekiller, suratı buruşturmuşlar.. emzik alsa belki oyalanır diyordum.

Tamam canim cok sagolun. Bende aldirayim o halde hemen , ciktigimda hafta sonu oluyor cunku. Sariligida var ama simdilik korkulcak kadar degil dediler. Cok üşüyor ondan mi burnu tikaniyor acaba . Cok giydirmeme de musade etmiyorlar. Hastane kendi kiyafetini giydiriyor. Ben alttan corap filan giydirdim baktim cikartmislar

Bir ocak bebeği daha yola çıktı geliyor. Hastaneye geldim alttan muayene ettiler açıklık başlamış dediler. Şimdi de nst ye girdim sanci da çıkıyor sanki 50 lere çıkıyor çizgiler dua edin kızlar hayırlısı ile doğsun bebeğim çok korkuyorum.

Dualarımız seninle , sağlıkla kucağına al minnoşunu. Korkma, Allah yardım eder canım ben de korkuom gerçi anan Doğum yapan herkes Allah sabrını veriyor diyor

2 gün kaldım ben de delik deşik oldu sinirim çok bozuldu, Allah sabır versin sana ama insan detaylı bilgi ister tabi bebekle aynı odada değil misin, artık bu son gün olur da çıkarsınız inşallah
Servis dolu aynı odaya geçemiyoruz. İşin kötüsü yer yok diye beni de taburcu ettiler ev uzak hastaneye gidip gelmek de çok zor. Bi yerden her şeyine bakıcılar çocuğun ne var ne yok diye ama çok da acı çektiriyorlar içim acıyo öyle gördükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…