2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen tarif ettiğin gibi çok komik sanki ciddi ciddi bişey anlatıyor gibi asla anlamlı değil

Bu şekilde ben de okumayı deneyeyim. Sever belki. Bizimki de büyükmüş gibi bebek resimlerine bebi bebi diyor sürekli

mervecim kalben sarılıyorum sana. yaşadıkların çok normal. kardeş olayı hakkında ki fikrimin ik içocuk arasının 10 yaş olmasından anlarsın sanırım. ne yaparsan yap diğer seçenek için hep bir pişmanlık olacak.
geçen hafta çocukların ikisi de hastaydı ve ben izin alıp çocuklarla ilgilenemedim. çalışmasam başka şeylerden pişmanlık yaşayacağım. hep çatallı seçenekli kararlar maalesef...
sadece kendine çok yüklenme çünkü sonu yok. en kolay kendimizi dövüyor kendimizi hırpalıyoruz.
geçen bir söz okudum "Allah bazı insanları bizim hakkımızda konuştuklarını duymayalım diye bizden uzaklaştırıyor" gerçekten de öyle sana zararları olacağına hep uzak olsunlar. bu da böyle geçecek olan bir dönem. kazanımları sonradan gösteriyor kendini.
Gereksiz06 banuya katılıyorum. çok benzerini yaşadık ilaç alerjisi bize aşı yoluyla olmuştu. resim ekleyeceğim bulayım. ççok geçmiş olsun.
nacizane tavsiyem yemezse yemesin ama şurup ve telefonu çözüm olarak kullanma. benimki aç gezior sadece emerek günü bitirdiği oluyor ama öbür gün veya iki gn sonra bi şekilde dengeleniyor. o sana bunları diyen yakınının da biraz araştırıp okumasını tavsiye ederim. çevremde bire bir yaşayan insanlar var. ama yine de sen bilirsin tabi.

Atomiks hastanede beklerken herkes alerji olmuş bu çocuk deri, antibiyotik iğneden sonra olması da bize onu düşündürdü ama alerji uzmanı alerji değil kızamık kızamıkçık gibi Bi viral enfeksiyon dedi onu da kanıtlayamadılar kanda negatif çıkıyor ama buna sebep olabilecek onlarca viral enfeksiyon var biz sadece birkaçına bakabiliyoruz dediler.. bide alerji bu kadar uzun ateş yapar mı bilemedim

Güzel anneler atak bebeler nasıl oldu bitmeye yaklaşıyor 64,5 haftalıkta atak geçiyormuş bakalım nasıl olacak o gece ağlama krizleri biraz azaldı sizde durumlar nasıl

Bu aşıdan bir kaç saat sonra çekilmişti. Diğer resimleri bulamadım tüm vücudu parça parça bu hale geldi acilde aldık soluğu aşı alerji yaptı demişlerdi. Ateşi de vardı. Benim penisiline alerjim var bazı antibiyotikler eğer penisilin gurubundaysa bana da aynı etkiyi gösteriyor. Uzman değilim elbet sadece başımıza gelenlerden bu sonuca varıyorum . Hastaneye gittiğim anda alerjim olduğunu söylüyorum. Not almanı ve her fırsatta buna göre doktora bilgi vermeni tavsiye ederim
Geçmiş olsun

Eklentiler

• DB32522E-6500-4749-91B9-E73503CE9308.webp
    23 KB · Görüntüleme: 58
Teşekkür ederim canım benim
Dünden beri daha iyiyim. Sızlanmak yerine artık bir adım attım ve kendime "yalnızlık" kelimesini yasakladım. Kızım var, kedim var, geç saatte eve gelse de eşim var. Sürekli bunları söylüyorum kendime artık. Çok bunalirsam gidebileceğim bir annem de var. Artık daha olumlu bakıyorum. Yavaş yavaş toparlayacağım kendimi. Hastalıklı bir ruh halindeyken olumlu bakmak da zor oluyor ama sanırım biraz iyileşme dönemine giriyorum.

Ayy çok üzücü Bi görüntü yaa bizimki de parça parçaydı arttıkça birleşti tüm vücut valla bilmiyorum yaa ama bir daha aynı antibiyotiği kullanmam o kesin. Bi türlü emin olamadılar ama tesadüf de olamaz antibiyotik iğne kullanınca bunların olması haklısın hep göz önünde bulundurcam

Güzel anneler atak bebeler nasıl oldu bitmeye yaklaşıyor 64,5 haftalıkta atak geçiyormuş bakalım nasıl olacak o gece ağlama krizleri biraz azaldı sizde durumlar nasıl
Dün gece ilk kez gece ağlama krizi oldu doğduğundan beri ilk kez bu kadar ağladı, yarım saat sürdü. Sonra kustu rahatladı sizde ne kadar sıklıkla oluyor gece ağlama krizleri? Ne zaman geçecek
Tam birşey geçiyor, başka birşey başlıyor. 2 yaşa kadar diş, atakla bogusacagiz sonra 2 yaş sendromu ve kaka dönemi başlayacak

Merhaba bizde uzun zamandır olmamıştı ama dün gece yine oldu bir ağlama.

Kızlar kızımın saçlarını ne zaman kesmeliyim? Bazı saçlar kaydırağın elektriklenmesinden yandı gibi oldu diye düşünüyorum bir iki tutam arka tarafta.Arkadaki saçları güzel uzadı fakat önler arkalar kadar uzun değil.

Düşündükçe nefesim kesiliyor

Acaba sonuc ne oldu tuylenmeniz gectı mı bizde de var da

Evet canım uygulanıyor ben bu şekilde işe başlayacağım kamu kuruluşunda çalışıyorum memurda değilim ama uyguluyorlar devlette uyguluyordur mutlaka
Çoğu devlet kurumunda uygulanmıyor. Bizede uygulanmıyor. Uygulayan kurum varmış demek. O kadar büyük şans ki. Kız 2016 da doğdu o zaman çıkmıştı kanun. İkinci oldu ama hala uygulanmiyor bizde

Kızlar akşam eşim arabada bişey unutmuştu. Onu olmaya gitti. Gelirken anahtarı almadığı için aşağıdan zile bastı. Oğlan hemen kalktı çok büyük heyecanla resmen koşarak ıh ïh diye kapıya gitti. Bir anda anane dedi. İnanamadim. Genelde anane geliyo. Ama anini falan değil anane dedi resmen. İlk bilinçli kelimesi anne den önce anane oldu ya. Halbu ki anne daha kolay soyleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…