- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.081
Çok geçmiş olsuntekrar
İşin içinde hastalık olunca köprüyü geçene kadar mecburen kırallar askıya alınıyor yeter ki iyi olsunlar diye. Yurt dışında böyle bir şeyi tecrübe etmen can sıkıcı oldu ama hiç olmazsa iyi kötü bildin en kötü ne olur ne yaparsın öğrendin. Hava makinasının da üç ağzı var o ağızlık kısmını değiştirmek için bi boru kısmı var hiç bi şey takmazsam öyle havaya gidiyor ilaç. Buhar makinası gibi.
Bebenin durumu Hastanelik olmasa insanın aklına söyleyecek bir sürü anne yöntemi geliyor ama iş ciddileşince allah korusun daha da uzamasın hastalık diye fikirleri kendimize saklasak daha iyi olur diye düşündüm şimdi sana yazarken. Mesela temiz havaya çıkın falan demek geldi aklıma. Ama sen doktor hemşire ne derse ve içine nasıl siniyorsa öyle yap.
Ne zaman geleceksin tekrar İzmir’e ya da belki ailen gelir yanına var mı böyle planlar ?
Ailem gelemiyor ama ben gideceğim bir süre sonra biraz kendime gelebilsem hava çok soğuk markete kadar gidip geldik ama o kadar soğuk ki insanlar dönüp soğuk diyor Fransa olmasına rağmen.Çok geçmiş olsuntekrar
İşin içinde hastalık olunca köprüyü geçene kadar mecburen kırallar askıya alınıyor yeter ki iyi olsunlar diye. Yurt dışında böyle bir şeyi tecrübe etmen can sıkıcı oldu ama hiç olmazsa iyi kötü bildin en kötü ne olur ne yaparsın öğrendin. Hava makinasının da üç ağzı var o ağızlık kısmını değiştirmek için bi boru kısmı var hiç bi şey takmazsam öyle havaya gidiyor ilaç. Buhar makinası gibi.
Bebenin durumu Hastanelik olmasa insanın aklına söyleyecek bir sürü anne yöntemi geliyor ama iş ciddileşince allah korusun daha da uzamasın hastalık diye fikirleri kendimize saklasak daha iyi olur diye düşündüm şimdi sana yazarken. Mesela temiz havaya çıkın falan demek geldi aklıma. Ama sen doktor hemşire ne derse ve içine nasıl siniyorsa öyle yap.
Ne zaman geleceksin tekrar İzmir’e ya da belki ailen gelir yanına var mı böyle planlar ?
Bizim uzun süredir öyle.Kızlar bizim alt değiştirmeler çok olaylı oluyor artık iki kişi zor değişiyoruz resmen ya inanılmaz direniyor:/ ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
Kızlar bizim Inci kuş bu iki şarkıya bayılıyor. Hareketleri yarım yamalak yapıyor. Izletmiyorum, benden öğrendi hareketleri. Şarkıyı söylediğimde hemen harekete geçiyor.
İlk çocuklarından, yeğenlerinden bilenler vardır muhakkak ama benim gibi bilmeyenlere eğlenceli bir fikir olabilir
Ya inan güreş yapıyoruz da sanki sırtını yere getirmemeye çalışıyor gibi iki kişi zor değişiyoruz :/Bizim uzun süredir öyle.
Yarın sabah randevumuz. Enerjisi, keyfi yerinde. Öksürük epey azaldı. Idrar yolu enfeksiyonu varsa diye götüreceğim. Teşekkür ederim sorduğun için.Nasıl oldunuz doktora gidebildiniz mı?
Bizim de öyle. Çok zorlanıyorum. Sürekli kaçıyor. Eline farklı bir şeyler vererek, şarkı söyleyip, dikkatini çekerek değiştirmeye çalışıyorum. Bugün bezini değiştireceğimi anlayınca evin içinde kaçıp saklandı meselaYa inan güreş yapıyoruz da sanki sırtını yere getirmemeye çalışıyor gibi iki kişi zor değişiyoruz :/
Ya ona kalsa hiç değişmeyecek. Üzülüyorum çok zor oluyor çokta ağlıyor eskiden eline sevdiği şeyleri verince duruyordu ama artık onları da gözü görmüyorBizim de öyle. Çok zorlanıyorum. Sürekli kaçıyor. Eline farklı bir şeyler vererek, şarkı söyleyip, dikkatini çekerek değiştirmeye çalışıyorum. Bugün bezini değiştireceğimi anlayınca evin içinde kaçıp saklandı meselaAllahtan gizlenme yerlerini biliyorum, ev de küçük, sorun olmuyor
Bizim de öyle bayadır. Eline seveceği ağır olmayan bişey verince durduğu oluyor.Kızlar bizim alt değiştirmeler çok olaylı oluyor artık iki kişi zor değişiyoruz resmen ya inanılmaz direniyor:/ ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
Ben külot beze rqhqt qtyim tavsiye ederim. Kaçarken, ayaktayken bile rahat giydiriliyor.Kızlar bizim alt değiştirmeler çok olaylı oluyor artık iki kişi zor değişiyoruz resmen ya inanılmaz direniyor:/ ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
Valla canım 10 a yaklaşıyor tam sonra yemiyor miz mizlaniyor pat 9.kusur oluyor bir bakıyorum 9 a kadar gerilemis bir kaç gün ustune düşüp zorla yediriuorum o zaman yine yaklaşık 10 oluyoruz sonra yine düşüyor kilomuzZamanla artar pes etmemutlaka sevdiği bir şeyler vardır. Haşlanmış kabak yumuşacık oluyor ilk aklıma gelen. Avokado yine yumuşayınca rahat yenir. Ekran yerine camdan dışarıyı falan izleseniz belki bakarken yer. Bizde b planı :) yemeyince insan çok sinir oluyor anlıyorum seni. Bu arada kaç kilo bebiş?
Altını değiştirmeye götürmek için onla önceden konuşuyorum kendi isteğiyle gelirse sorun çıkarmıyor yoksa tam tersi komalık oluyoruzKızlar bizim alt değiştirmeler çok olaylı oluyor artık iki kişi zor değişiyoruz resmen ya inanılmaz direniyor:/ ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
Ay onu bir ben sevemedim herhalde heryerimiz daha çok kaka oldu denemiştim de yirtilsada kenardan kesilsede hiç memnun kalamadımBen külot beze rqhqt qtyim tavsiye ederim. Kaçarken, ayaktayken bile rahat giydiriliyor.
Benimki de öyle ya botları falan az büyük numara ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum evde çorapla daha düzgün yürüyor anlamadım gitti dışarıya tam numara ayakkabı alacağım nakalimBu arada kızlar kızım ayakkabı giyerken dışarda yürümesi biraz farklı bacaklarını çok açarak yürüyor bazen farkediyorum düzgün adım atıp yürüyor bazen de bacak arası çok ama çok açık şekilde yürüyor acaba bu durum düzelir mi evde gayet normal gidip geliyor arada görüyorum tekrar açarak yürüyor ama içim hiç rahat değil bir doktora gostersem mi sizce
Birde kızımın bir iki tane tırnaklarında beyaz leke var vitamin eksikliğinden kaynaklı herhalde araştırdım öyle deniliyor meyve yer ama sevdiği meyveleri oda üç tane meyve seviyor birde ocean B12 spreyini kullandık yeni bitti vitamin değerleri düşük çıkmıştı yaklaşık iki ay önce tekrar kullanmalı mıyım yoksa tahlil tutulup değerlere bakılıp mi kullansam
Mrb cnm, bizim doktorumuzda 2 yaş dedi .gerçekten çok pahalı mamalar artık imanımız gevrediKızlar selam,
Mama içen bebisler 2 yaşına kadar mj içmeli doktor bize 2 sonrasi devam sutu de alabilirsiniz demişti (pinar,içim falan) şimdilik ben geceleri mutlaka mama ile besliyorum kızımı 2 yaş sonrasi isteğe mi bağlı mama işi malum pahalandi da çok mamalar bu konuda bilgisi yorumu olan var mı??
Benimde dibinde bırakıyordu suyu az mamasını 6-7 veya 8 okcek atıyorumMrb cnm, bizim doktorumuzda 2 yaş dedi .gerçekten çok pahalı mamalar artık imanımız gevrediben sabah uyandığında ve akşam yatmadan önce mama ile besliyorum ,210 cc ya da 240 cc yapıyorum ama genelde 1-2 ölçek bırakıyor yani günlük ortalama 400 cc mama içiyor
Bu konuda benim fikrim şu şekilde, ilerde kendisi istersen deldirmeyi istiyorum. Onun bedeni, onun kararıBenim kız bebek annelerine bir sorum olacak. Biz doktora aylar önce gittiğimizde sormuştum .bebeğimin kulaklarını deldirelim mi ya da deldirebilir miyiz diye. Bana cevap olarak ne gerek var dedi gülerek. Bi bilginiz varmı ya da deldirenler bir sıkıntı yaşadı mı acaba ? Neden öyle dedi soramadım da çocuğu giydirme telaşından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?