2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Ailem gelemiyor ama ben gideceğim bir süre sonra biraz kendime gelebilsem hava çok soğuk markete kadar gidip geldik ama o kadar soğuk ki insanlar dönüp soğuk diyor Fransa olmasına rağmen.
Evdeki ilaç tedavisi de bitti.Yavas yavaş toparlıyor pek sosyal bir hayatımız yoktu şu oyun yeri ile bir kere Türk komşuya gidip oturmuştuk oyun yerinden vazgeçtim komşuya da gidemiyoruz okula giden torunu var tam assosyaliz.

Nasıl oldunuz doktora gidebildiniz mı?

Ya inan güreş yapıyoruz da sanki sırtını yere getirmemeye çalışıyor gibi iki kişi zor değişiyoruz :/
Bizim de öyle. Çok zorlanıyorum. Sürekli kaçıyor. Eline farklı bir şeyler vererek, şarkı söyleyip, dikkatini çekerek değiştirmeye çalışıyorum. Bugün bezini değiştireceğimi anlayınca evin içinde kaçıp saklandı mesela Allahtan gizlenme yerlerini biliyorum, ev de küçük, sorun olmuyor

Ya ona kalsa hiç değişmeyecek. Üzülüyorum çok zor oluyor çokta ağlıyor eskiden eline sevdiği şeyleri verince duruyordu ama artık onları da gözü görmüyor

Kızlar bizim alt değiştirmeler çok olaylı oluyor artık iki kişi zor değişiyoruz resmen ya inanılmaz direniyor:/ ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
Ben külot beze rqhqt qtyim tavsiye ederim. Kaçarken, ayaktayken bile rahat giydiriliyor.

Valla canım 10 a yaklaşıyor tam sonra yemiyor miz mizlaniyor pat 9.kusur oluyor bir bakıyorum 9 a kadar gerilemis bir kaç gün ustune düşüp zorla yediriuorum o zaman yine yaklaşık 10 oluyoruz sonra yine düşüyor kilomuz 9 lardayiz heralde ortalama

Kızlar bizim alt değiştirmeler çok olaylı oluyor artık iki kişi zor değişiyoruz resmen ya inanılmaz direniyor:/ ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
Altını değiştirmeye götürmek için onla önceden konuşuyorum kendi isteğiyle gelirse sorun çıkarmıyor yoksa tam tersi komalık oluyoruz

Benimki de öyle ya botları falan az büyük numara ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum evde çorapla daha düzgün yürüyor anlamadım gitti dışarıya tam numara ayakkabı alacağım nakalim

Kızlar selam,

Mama içen bebisler 2 yaşına kadar mj içmeli doktor bize 2 sonrasi devam sutu de alabilirsiniz demişti (pinar,içim falan) şimdilik ben geceleri mutlaka mama ile besliyorum kızımı 2 yaş sonrasi isteğe mi bağlı mama işi malum pahalandi da çok mamalar bu konuda bilgisi yorumu olan var mı??

Mrb cnm, bizim doktorumuzda 2 yaş dedi .gerçekten çok pahalı mamalar artık imanımız gevredi ben sabah uyandığında ve akşam yatmadan önce mama ile besliyorum ,210 cc ya da 240 cc yapıyorum ama genelde 1-2 ölçek bırakıyor yani günlük ortalama 400 cc mama içiyor

Benim kız bebek annelerine bir sorum olacak. Biz doktora aylar önce gittiğimizde sormuştum .bebeğimin kulaklarını deldirelim mi ya da deldirebilir miyiz diye. Bana cevap olarak ne gerek var dedi gülerek. Bi bilginiz varmı ya da deldirenler bir sıkıntı yaşadı mı acaba ? Neden öyle dedi soramadım da çocuğu giydirme telaşından

Benimde dibinde bırakıyordu suyu az mamasını 6-7 veya 8 okcek atıyorum
O zaman pek bırakmıyor ama çok doyuyor sanırım kalktığı gibj büyük tuvameti yapiyor hemde fazlaca bu ara heralde mama çok doyuruyor bende kendjm yatmadan once o uyurken gece 12 yada 1 de sonra 3 te sonra da 6-7 civarı olmak üzere gece 3 ke vermiş oluyorum. 200 cc desen ortalama 600 cc civarı içmiş oluyor geceleri gündüzde pek bisey yemezse uyurken yine veriyorum.

Bu konuda benim fikrim şu şekilde, ilerde kendisi istersen deldirmeyi istiyorum. Onun bedeni, onun kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…