2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
misophonia_ canım naptınız doktora gittiniz mi inci nasıl oldu
Canım sabahtan gittik. Idrar tahlili istedi ama veremedik. Sızdı poşetten. Yarın sabah evde doldurabilirsek eşim işe giderken bırakacak hastaneye. Ateşi ve solunuma baktılar, normal çıktı. Tahlil sonucuna göre ilaç verir herhalde. Çişini yaparken bugün de iki kez ağladı. Yanıyor ya da zorlanıyor diye düşünüyorum.

Bu konuda benim fikrim şu şekilde, ilerde kendisi istersen deldirmeyi istiyorum. Onun bedeni, onun kararı
Bende aynı şekilde düşünüyorum artık.özellikle doktor belki bu şekilde olmasını istediği için gerek yok demiştir, bilemedim ama en güzeli dediğin gibi kendi istemesi. Varsın 6-7 yaşında olsun, bu yaşta halka küpe takmayacağına göre

Kıyamam inşallah önemsiz bişeydir hızlıca düzelir

Kızıma doğum gününde küpe almış teyzesi. Ben de kızım ısrarla kulağını deldirmek istemediği sürece deldirmeyi düşünmüyorum. Küpe yıllarca bekleyip sonra kuyumcuyada değişecek bu gidişle

Günah yaaaa delme benceben bile kendime deldirdiğimde kaç gün yatamadım üstüne.

Geçmiş olsun cnm ben o.poseti takip bebek arabasında yatirmistim yazın altını giydirmeden uyudu hastanede öyle altını giydiğinde terliyorlar poşet çıkıyor bantlj kısmı. Öyle almıştım 1 poşet tamamen doldu gözümün önünde öyle rahat alınıyor

Kızlar,

Kizim. Kuru uzum kaju yiyor. Kajuyu kıtır kıtır kırıp yiyen demekki cigneyebiliyor yer artık yavaş yavaş diye düşünüyorum bisehleri gelecekten umutluyum

Akşamları emzirmekten çok yoruluyorum artık Bırakmak da istemiyorum kabız olunca emmesiyle kaka yapması bir oluyor
Evet cnm bakıcı devam . Çok geçmiş olsun bu arada. Şurup ben de vermiyorum pekmez limon ve pekmez tereyağ kurtarıcı oluyor. Son sefer ventolin ve cortair verdik buhar olarak o kurtarıcımız oldu. Çok şükür
Yeni işin hayırlı olsun. Ben de bebekle zor oluyor diye biraz daha uzun bir mola verdin gibi anlamıştım. Özel sektör konusunda haklısın, malesef öyle. Umarım bu işin sizin için daha dengeli olur.
Sağol canım inşallah. ben de uzun mola diye çıktığım bu yolda 2.5 haftalıkken yeni bi işe başlarken buldum kendimi hayırlısı böyleymiş
Ya bizim de ishal değil ama günde 3 kaka var onun dışında zaten az yiyen bir çocuk geceleri de açlıktan uyuyamıyor bu sefer evde hep simit var en kötü eline veriyorum gece yatmadan beslenmesini onunla yapıyor. Açlıktan uyuyamıyor Yoksa yemesin önemli değil . Napacağımı şaşırıyorum artık Bu arada kızın yürümesi büyük ihtimal ayakkabıyla ilgili. Zamanla geçecektir

Tüm beybilere geçmiş olsun
Dillendirilmeyen bi salgın var şu sıralar. Burada konuşulduysa bile ben kaçırmış olabilirim. Streptokok A deniyor. Bi araştırın
Ankara etlik hastanesinde vefat eden bi bebek haberi vardı duymuşsunuzdur .
Lütfen az çok demeyin hasta olduğunu sezdiğiniz anda hemen doktora gidin
Evlerden Irak Allah korusun tüm evlatları

Son düzenleme:
İnşallah hemen eskiye dönersiniz canım gelmiş geçmiş olsun ailene de allah kavuştursun

Yine bi hikayeyle geldim arkadaşımın kızı 12 yaşında kıza hediye küpe aldık takamayız kulakları delik değil dediler. Neyse neden nasıl filan derken bebekken büyüsün isteyince deldirir dedik ama büyüyüp isteyeceği çağda da ya fırsat olmadı ya da korktu yapamadı dedi annesi
Ben ilk kızımda bebeklik görüntüsünden çıkıp çocuk gibi görünmeye başladığında deldirmiştim. Yakıştıramamıştım bebek haline takı takmayı. Bu beybiye de aynını yapmayı planlıyorum yazın muhtemelen deldiririm. Bir de bebekken ya da küçükken çok hızlı oluyor doku yenilenmesi acı sızı yetişkin gibi olmuyor. Ben sonradan deldirdiklerimi hala tam kullanamıyorum ama küçükken delinenler yara olmuyor

Son düzenleme:
Ankara ayazında ve bu kadar hareketli bir kızla hiç mümkün değil canım. Bu sabah da veremedik tahlil. Biz poşeti doldurana kadar kız iyileşecek bu gidişle. Bugün çiş yaparken hiç ağlamadı. Bize verilen poşetin yapışkanı kuvvetli, çıkarınca bile yapışkan kısmı derisinde kalıyor, tirnagimla onu temizliyorum bir de. Posetten değil de ben beceremedim bu sefer.

Ya arkadaşım demişti medikal firmalarda kilot gibi bisey varmış almisti o bir araştır istersen aslında bezden alınması lazım benim mantigima göre de yapmiiolat hastaneler işte

Kızlar elimden tutuyor oyun oynamaya götürüyor bu ara kendi kendine oynardı
Babasına da öyle elimizden tutup götürüyor oynamaya oyun odasına normal bir süreç mi bu anlamadım kendi oynayaydi iyiydi yemek zor yapıyorum böyle olunca anca uyuyunca

Çok geçmiş olsun öncelikle. Bir bezi tersten bağlama yöntemi hatırlıyorum kulak dolgunluğu olarak ama idrar için mi kaka mı onu hatırlamıyorum. Kız çocuklarında idrar örneği almak baya zor ama onu deneyimledik yeğenden.

Teşekkür ederim. Şimdi baktım idrar içinmiş o yöntem. Yarın sabah son poşeti deneyecegim. Umarım yaparız bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…