2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar selam,
Biz beslenme terapisine başladık eşim karşı çıksada haftada 1 çağırdı kadin ama çok maliyetli olursa 15 te 1 gelin dedi çok maliyetli gerçekten l ve verdiği uygulamaları ben anca 15 güne uygularım 15 gün sonra gideceğiz dua edin canlarım iyi olsun hersey yesin şu evlat

evden çıkmamızda dünya meselesi kapıyı çarpıp çıkamıyoruz kibiz tek uykuya düşeli çok oldı
Ay sorma benim yemek çantası yok sırt çantası derken zor çıkıyorum valla birde yemeyen çocuğum var alternatifli alıyorum yanıma bir sürü şey onu yemezse bunu yer şunu yemezse bunu yer falan uyku desen ogun gidiyor öğlen uykusu akşama doğru uyuyor gittiğim yerde bu seferde gece uykusu geç saate kayıyor

Bu arada ilk etapta yenilebilecek katı ama yumuşak ta olan yiyecekler sizce neler deneyelim bu hafta ek gıdaya yeni basladug7mjzi varsayalım ay inşallah ise yarar bu beslenme.terapisi yoksa eşim beni naparbilemiyorumseans fiyatlari yüksek çünkü

Hayırlısı olsun canım inşallah çözülür pankek, köfte, muz, hurma yumuşak hâlde ki kuru kayısı geldi benim aklıma.

Öyle terapide mi varmışne diyor peki yAni şunu bunu mu ver diyor yoksa tarif şeklimde mi

Hadi inşallah beklediğin iyi sonuçları alırsın canım kolaylıklar diliyorum

İyiyim cnm . İşe başladım 3 hafta durdum sonra gene iş başı. Evde olmak güzel de özel sektör olunca arayı uzatamıyoruz piyasadan uzak kalınca hemen ikinci plana itiyor maalesef. Sen naptın nasılsın toparladınız mı biraz ?

Aman ne sessiz kalmışsınız yahu kaç gün oldu anca bi sayfa ilerlemiş
Huhuuu ses verin nerdesiniz ?
Bu arada benim kız sanırım imana geldi oruç tutuyor yoksa bu kadar açlık mümkün değil bi sabah erken kahvaltı akşam namazına müteakip de akşam yemeği oldu bitti
Süt orucu bozmuyor sanırım yoksa ikide bir memi memmi diye gezmezdi deil mi

Biz evdeyiz verilen tedaviyi evde devam ettirmeye çalışıyoruz inşallah tamamen iyileşir bir daha donmeyiz hastahaneye biraz hırıltı duydum gibi dün yine.antibiyotik bitti ventolin verilecek ama eşim biraz sekte vuruyor çok ağladı diye neyse son iki seferde videoyu önüne iyice tutunca sanki daha sakin geçti çok sesi kısılmış ağlamaktan bugün öğlen azıcık açıldı sanki gece çok emdi önceki geceler ilaçlardan ve ya yorgunluktan çok uyanıp emmedi sanki..Hastanedeki hareketli hayatımızdan sonra ev sakin.Ben hastayım şimdi de parasetamol içtim gece ateşim vardı sanki.Burda hava 1 derece ve rüzgar fırtınası var arasıra tipi gibi minik bir kar yağışı dışarı çıkamiyoruz beş dakika hava alalım dedik dün üşüyoruz çok.Sendeki nebulizator sadece maske şeklinde mı odaya da veriyor mu öyle birşey almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilemedim.9.30 ta yatırıyorum sabah 9 a kadar uyuyor ama çok kalkarak.Gunlerdir yemeyince şimdi birşeyler yiyor.Biraz balık biraz tavuk pliav.Yedigi kâr diye yemezse fazla ses etmiyorum.Burada bebekler için bir hemşire servisi var ilk geldigimizde gitmiştim pek ilgilenmemeislerdi zaten ilaç yazamiyoruz birtek kilo boy olcuyoruz dediler şimdi hastaneden onları arayınca bize randevu vermişler ama randevu öğlen ikide geçen seferde öyle vermişlerdi tam bebeğin uyku saatine denk geliyor şimdi arasam başka saat verin desem değiştirmezler de öyle uyuz bir sistem onu taktım kafaya biraz

Yeni işin hayırlı olsun ,

Çok geçmiş olsuntekrar
İşin içinde hastalık olunca köprüyü geçene kadar mecburen kırallar askıya alınıyor yeter ki iyi olsunlar diye. Yurt dışında böyle bir şeyi tecrübe etmen can sıkıcı oldu ama hiç olmazsa iyi kötü bildin en kötü ne olur ne yaparsın öğrendin. Hava makinasının da üç ağzı var o ağızlık kısmını değiştirmek için bi boru kısmı var hiç bi şey takmazsam öyle havaya gidiyor ilaç. Buhar makinası gibi.
Bebenin durumu Hastanelik olmasa insanın aklına söyleyecek bir sürü anne yöntemi geliyor ama iş ciddileşince allah korusun daha da uzamasın hastalık diye fikirleri kendimize saklasak daha iyi olur diye düşündüm şimdi sana yazarken. Mesela temiz havaya çıkın falan demek geldi aklıma. Ama sen doktor hemşire ne derse ve içine nasıl siniyorsa öyle yap.
Ne zaman geleceksin tekrar İzmir’e ya da belki ailen gelir yanına var mı böyle planlar ?

Baya azaldık yaa ben buralardayım işte küçük beyin peşine koşuyoruz sürekli. Burda hava çok güzel daha hırka bile giymiyoruz o yüzden hep parktayız senin bebiş baya uzun tutuyor arayı ya, tek dertleri meme valla

Hayırlı olsun canım tekrardan. Inşallah gönlüne göre olur. Yine aynı bakıcı ile mi devam ediyorsunuz?
Biz biraz daha iyiyiz. Ben öksürmeye devam etsem de toparladım. Inci kuş da öksürüyor ve iştahsız. Bol bol emziriyorum. Gerçekten hiç yemiyor hastayken. Keçiboynuzu özüne çörek otu yağı damlatiyorum, iciriyorum. Balgamı söküyor ama zamanla öksürük de azalır umarım.

Geçmiş olsun

Yeni işin hayırlı olsun. Ben de bebekle zor oluyor diye biraz daha uzun bir mola verdin gibi anlamıştım. Özel sektör konusunda haklısın, malesef öyle. Umarım bu işin sizin için daha dengeli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…