2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar uyku saatleri nedir sizde ?Bizim baya bozuk yazdan beri 11 i buluyor uyuması öğlen çok uyuyor 8.30 kalkış 930 Max 10 yatış olsa iyi olur böyle uyuyan varmı aranızda öğlen kaç saat uyuyor?

Neyse ben bu öğle uykusunu kisaltmaya kıyamıyorum gece mecbur çekeceğiz geç uyumayı sanırım

Arkadaşlar uyku saatleri nedir sizde ?Bizim baya bozuk yazdan beri 11 i buluyor uyuması öğlen çok uyuyor 8.30 kalkış 930 Max 10 yatış olsa iyi olur böyle uyuyan varmı aranızda öğlen kaç saat uyuyor?
Bizim sabah 5.30-6.00 arası uyanıyor. Öğlen 12de uyuyor 1 saat. Şuan emmeyi bıraktığı için midir bilemedim bugün 2 saat kesintisiz öğle uykusu uyudu çok şaşırdım. Gece uykusuna da 19.30-20.00 arasında yatmış oluyor.

Sana tavsiyem sabah en geç 8'de uyansın. Gündüz uykusu da 15:00 den sonra olmasın ve 2 saati geçmesin. Böylece uykusu akşam daha erken gelir.
Ben Pınar Sibirsky'den uyku eğitimi almıştım, onun tavsiyelerini paylaştım

baltasar koşşşş yeni uyku saati güncellemesi topiği açıldı

Yaa var ya atomiks hem çok güldüm bir de ben gruba yazılmıyor sanıyordum sen etiket yapmasan haberim yok. Geri gittim 3 4 sayfa okuudm iyi geldi
zaten şuncacık kaldık şekercim uzatma arayı çık çık gel. zayıflamak iyi de hareket yok ki. yürüyüş şart o da bizde şu sıralar çok az

Ben zayıflama konusunda hangi topige girsem millet yazmayı bırakıyor. Çok kilo aldım, yine diyetteyim
Ben bir ara bir fiil aç yasadim ve pilates yaptım+1 kilo aldım 2 kilo veriyordum ama 3 gün sonra bakıyorum yine 57 kiloyum. Ehhh yeter be dedim ve bıraktım ama yine 57 kiloyum bu aralar sanki azıcık zayıfladım gibi geliyor ama tartımın pili bitmiş bakamadım

Sen bu sene ne yapıyorsun çalışıyor musun bakıcı işini ne yaptınız
evet canım çalışıyorum. Bakıcıyla devam. zaten bebe büyüdü yakında kreşe başlayacak. iş değiştirdim. ama meslek aynı. masa başı iş olunca hareket çık kısıtlı. 7:45 17.30 mesai yol 1 saat.

Kızlar napiyosunuz konu dışında ama dertleşmek istedim tip bebek tedavisi öncesi de amh düşüktü geçen ilk defa doğumdan sonra test yaotirfim 0.04 çıktı. Yani baya kötü hamile kalma oranım düşük zaten düşünmüyorum ikinciyi de (( ben tupten sonra hormonlar değişir dahada iyileşir sanıyordum

2.yi düşünmüyosan kafana takma bence korunma derdin olmaz en azından şaka Bi yana bu devirde o kadar korkuyorum ki çocuk büyütme konusundan. Hem yaşadığım sıkıntıları düşünüyorum, lohusalık, bakıma muhtaç olmak, bir çocuk varken yeni bir bebek daha bakmak zorunda olmak, hastalıklar, memeden bezden kesme vs derken yoook tövbe diyorum ben şahsen ama Allah bilir tabi gelecekte ne düşünürüm

Yani haklısın cnm anane babaanne genç olup baksalardi bende hemen işe dönmüş olsaydım yipranmazdimbelki o zaman düşünürdüm bir kaç sene sonra kardesi olsun diye. Ama hep kendim baktım lohusalik dediğim.gibi zor annem durdu sagolsun yanımda hasta olsakta annem koştu kadin tek başına zorlanıyor ben kendim bakıyorum yorucu emek isteyen bir süreç bu aralar zevkli olmaya başladı konuşup irtibata geçtiği için belki de bizlerle ama neticede 2 yıl yordu beni birde hamilelik ekle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…