2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya bunu diyen diyetisyen hanım bi de hamur işi yeme dedi. E ekmek? 16 dilim? Ben de gülüyorum ya zaten ahahha.
İlginç bir tezatlık kilo için muz ceviz avokado vs karışımlar oluyor ya bıızztt yapıp içilen hiç faydası olmadı mı bir arada olsak ben seni kesin yoldan çıkarırdım bizim 5 çayları herkese kilo aldırır

Sizin sofralara oturmak isterdim tam böyle börekli kısırlı bir şeyler yemek istiyorum

Onları yapınca toparlıyorum biraz. Allah smoothie blenderı bulandan razı olsun. Of böreğe bulaşmış pasta kremalı tabaklar

Beni kendine hayran bırakmak zorunda mısın?

Harikasınız. Küçük bey sonradan zorlamıştır diye düşünmüştüm kendimce
Çok teşekkür ederim canım vallahi bende öyle bekliyordum ama hiç diretmedi ya ben şok. Ama ilk öğle uykusuna emmeden yatmayı kabul edince anlamıştım bittiğini sadece bir gece ağladı sakinleşmedi onda da bir keke sattı beni. Kek ister misin dedik hemen kabul etti, yedi suyunu içti ve uyudu sen iki sene bir fiil emzir sonra gelsin bir keke satsın, Allah evladın da hayırlısını versin

Kızlar emzirmeyi bırakalı 1 hafta falan oluyor ama benimki hala 2-3 defa uyanıyor emmeyince uyku konusunda rahat olurum diyordum ama bensiz uyumuyor, babası gidiyor mesela ağlıyor ille de ben olacağım. Bari kesintisiz uyusa da bende dışarı çıksam diyorum olmuyor. Sizce düzelir mi ya da ne yapsam düzelir ya.

Bizim 1.5 ay oluyor bırakalı. Ama hala 4 5 kez uyanıyor

Ne emzirmeyi bırakabildim, ne yatağını ayırabildim, ne kilo verebildim... kendimi çok başarısız hissediyorum. Yapmam gereken birsürü iş varmış da erteliyormuşum gibi bir ağırlık var üstümde.. mental olarak hiç iyi değilim bu ara. Aslında hep 2 yaştan daha uzun süre emzireceğime emindim, öyle de oluyor ama memesiz uyumaması, o başarısız deneme süreci çok korkutuyor beni artık. Eşimle aramızda yatıyor 2 senedir. artık eşime sarılıp uyumak istiyorum ama ne zaman uyutup beşiğine koysam ilk uyanmasından sonra tekrar yanıma alıyorum. gerçekten normal bir yaşantı istiyorum çok mu

Aynı durumdayım bu sıralar adım annem mamam memem iki yaş krizi bir geldi pir geldi meme yerine su vermek isteyince bazen ittiriyor suyu biraz sıcak süt denedik arada içiyor kolumda yatıyor bazen sonra kolumu çekiyorum ama uyanınca aynı yatakta olsak bile sokuluyor.Sokakta ergen kız çocuklarını görünce bu günlerin değerini bilmekte fayda var diye düşünüyorum ne kadar yorgun olsakta.Bu aralar her eklenen kelime ve konuşma artışı herşeyi kendi yapmak istemesi heryere tırmanması kolay değil bazen oturup ağlıyorum kendim hasta olacak gibi olursam gücüm kalmıyor.Allah hepimize hepsine sağlık versin yine de çok tatlılar.Hastanelerde çocuk doktoru kadrolarına atama yapilamiyormus haberini okuyup biraz ekşi sözlük te pediatri bölümünü okuyunca ne olursa olsun halimize şükür dedim.

Öyle tabiki çok haklısın. Bizim zaten göz kontrolümüzün stresi var, doktor herşey yolunda deyince dünyaları veriyor bize, ona rağmen zaman zaman böyle şeyleri kafama takıyor olmak çok saçma geliyor ama insanız işte. Dediğin gibi sinir inat olayı çok arttı, gerçekten de yeni kelimeler konuşuyo olmak gelişimin devam ediyor olması demekki çocuklarda böyle etkiler yaratıyor normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…