- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #58.541
Ocean kullanırken sorun yaşamadık bizde, ama yetersiz geldiği için Ferro sanol vermişti doktoru. O dönem oldu geçmiyor, vallahi bilemedim canım daha düzenli yapmamız gerekiyor aslında hepimizin ama bebek diye ihmal ediyoruz malesef.Biz de demir şurubu kullanıyoruz ocean ın ama bu sarartmıyor diye biliyorum. Ondan mı bakımsızlıktan mı bilmiyorum ama sarılık değil hafif kahverengimsi Bi renk malesef bizimki
Katılıyorum, bazen eski hayatımı özlüyorum.. sabah kadar dizi - film seyrederdim. Şimdi 9-10 direk yataktayım.. sinema-tiyatro hayal oldu.. her sabah 6-6.30 ayaktayız.. daha 10 aylıklar düzelirlerdim diye kafamda devamlı bu soru… geçen akşam karşı komşum ile sohbet ederken benim torunum 6 da ayakta ve doğduğundan beri hiç uyanma saati değişmedi dedi… ben şok oldum.. yaşı kaçtı dedim.. 3 yaşında diyince… bütün hayatım bir film şeridi gibi geldi geçti.. sadece tepki üzgün bir ifade ile kocaman bir yaaaa oldu.. yani olur bilemiyorum ama tiyatroyu çok özlediğimden (ikiz benimkiler), gençler büyüyünde tiyatroya gidelim diyorum..Bende zombi olmamak için akşam 9-10 arası tavuk gibi uyuyorum. Hey gidi önceden sabahlara kadar dizi izlerdim, partilerdim ne bilim işte biseyler yapardımşimdi pijamami göğsüme kadar çekip hop yatağa
Valla bende durumlar fena canım sen nasılsın, bebiş nasılAyy bi ben boşluyorum sanmıştım burayınasılsınız keyifler nasıl?
Ben de öyle hissediyorum, girip bakıyorum. Hiç muhabbet yok, geri gidiyorum.Ayy bi ben boşluyorum sanmıştım burayınasılsınız keyifler nasıl?
Hâlâ 19.30 da mı yatıyor canım? Çok erken uyanıyormuş yaa, sen yanina yatınca falan uyumuyor mu geri?Valla bende durumlar fena canım sen nasılsın, bebiş nasılsabahları 4.30-5.30 da kalkıyor benimki artık zombiye döndüm. Emmedigi halde geve uyanmaları da devam ediyor
Ben buraya gündüz 1-1,5 saat uyuyor yazdım uyumaz oldu :) 30-40 dk uyumaya başladı, bazen geri döndürebiliyoru uykuya.Merhaba kızlar benimki bu ara gündüz uykusu hiç uyumaz oldu. Sabah 9 buçuk gibi kalkarsa asla uyutamıyorum. Akşam üzeri Bi sersemlik geliyor ama uyutmıyorum tabi. 9 buçuk öncesi kalkarsa uyuyor ve uyursa da gece 11i geçiyor uyuması. Yine geç kalkıp gündüz uykusunu atlıyor tabi haftada 1-2 kez anca uyuyor gündüz. Zor oluyor benim için de yemeği falan uyanıkken yapmak.. Erkenden bırakacak sanırım bunlar alıştırma turları .. Bir de bol öksürüklü Bi üst solunum yolu hastalığı geçirdik doktora gitmeden ıhlamurla günlük sakızıyla falan hallettik gibi azaldı iyice şükür
Benimki uyumaya ikna olmuyor ki emip emip kalkıyor beni kandırıyor uyucam diye yatağa gidiyoruz emip kaçıyorBen buraya gündüz 1-1,5 saat uyuyor yazdım uyumaz oldu :) 30-40 dk uyumaya başladı, bazen geri döndürebiliyoru uykuya.
Belki sizde de vardır öğrenme kulesi çok işe yapıypr yemek yaparken. Kendisi de çok eğleniyor ben de iş hallediyorum
Evet canım max.20.00 oluyor bazen. Son zamanlarda kendisi de dayanamıyor. Sabah 5te kalktığı için 9 olmadan uyuyup kalıyor. Hal böyle olunca 13.00 gibi uyumak istiyor bazen uyuyor. Mesela dün öyle oldu ve öğlen 15.00 gibi uyandı, akşam 21.00 gibi uyudu ama yine 4.30da uyandıHâlâ 19.30 da mı yatıyor canım? Çok erken uyanıyormuş yaa, sen yanina yatınca falan uyumuyor mu geri?
emip emip kalkıyor dedin ya bi şaşırdım valla sanki o emenler biz değilmişiz gibi geldiBenimki uyumaya ikna olmuyor ki emip emip kalkıyor beni kandırıyor uyucam diye yatağa gidiyoruz emip kaçıyor30-40 dk da olsa uyusa iyi olurdu. Uyursa 2 saat uyuyor ama geç olunca denemiyorum uyutmayı hiç en azından nispeten akşam erken yatırıyorum. Valla mutfağım küçük olduğu için öğrenme kulesi almadım bide ben sakarım biraz üstüne kaynar su sıçratırım vs diye hiç istemiyorum yukarı almayı çocuğu. Hızlıc bitsin isterim yavaş yavaş oynata oynata yemek yapmaya hiç tahammülüm yok
Valla ne zamana kadar emecekse..emip emip kalkıyor dedin ya bi şaşırdım valla sanki o emenler biz değilmişiz gibi geldi
Akşam erken yatmaları da iyi oluyor. Azıcık da olsa uyusalar iyi bence henüz gündüz uykusu olmadan dayanamaz bence çok hırçın olur. İlk 2 hafta kısa uyuyo uyanınca çok ağladı zaten.
Haklısın biraz tehlikeli olabilir, benim bebiş de yazın parmağını yaktı biraz ama hakikaten çok seviyor yemek pişirmeyi
Gece erken uyanmalara genelde yorgun düşmekten diyorlar ama uyku düzenini en iyi sen bilirsin canım.Evet canım max.20.00 oluyor bazen. Son zamanlarda kendisi de dayanamıyor. Sabah 5te kalktığı için 9 olmadan uyuyup kalıyor. Hal böyle olunca 13.00 gibi uyumak istiyor bazen uyuyor. Mesela dün öyle oldu ve öğlen 15.00 gibi uyandı, akşam 21.00 gibi uyudu ama yine 4.30da uyandıgeç yatsa da hiçbir şey değişmiyor bu çocukta. Gece yanıma geldi bizimle uyudu ama sabah 05.28 de uyandı yine
Ben de senin gibiyim bı gün uyuyor bingun uyumuyor uyusun mu uyumasin mı bilemedim bende uykuyu pekde yonetemiyorum açıkçası marie curie Nin dediği gibi güne erken başlamak lazım ama bizim güne başlama 930 oldu o nedenle oluyor belki tüm bunlarValla ne zamana kadar emecekse..
Benimki dayanıyor yaa resme 12-13 saat uykusuz duruyo ve öyle ciddi Bi huysuzluğu da oluyo diyemem. Daha erken inşallah komple bırakmaz uykuyu
Evet 9dan önce kalksalar gündüz uyurlar büyük ihtimal çok gecikmeden ama ben de yönetemiyorum uyandırmıyorum çünkü sabah uykusunu alamayınca çok huysuz oluyoBen de senin gibiyim bı gün uyuyor bingun uyumuyor uyusun mu uyumasin mı bilemedim bende uykuyu pekde yonetemiyorum açıkçası marie curie Nin dediği gibi güne erken başlamak lazım ama bizim güne başlama 930 oldu o nedenle oluyor belki tüm bunlar
Bizde de ara ara uyanıyor ama geneli uyuyor sanki çok da emin olamıyorum aslında ya. İyi diyelim iyi olalım. Bir takım tatsızlıklar yaşandı, kedimiz hastaydı onunla vedalaşmak zorunda kaldıkValla bende durumlar fena canım sen nasılsın, bebiş nasılsabahları 4.30-5.30 da kalkıyor benimki artık zombiye döndüm. Emmedigi halde geve uyanmaları da devam ediyor
Vallq canım 19.00 gibi başlıyor anne pışpış demeye, elimden tutup odasına götürüyor bende uyutuyorum. Biraz alışkanlık biraz da uykusunu aldığı için böyle oluyor gibi valla çözemedim.Gece erken uyanmalara genelde yorgun düşmekten diyorlar ama uyku düzenini en iyi sen bilirsin canım.
Yaa çok üzüldümBizde de ara ara uyanıyor ama geneli uyuyor sanki çok da emin olamıyorum aslında ya. İyi diyelim iyi olalım. Bir takım tatsızlıklar yaşandı, kedimiz hastaydı onunla vedalaşmak zorunda kaldık. Biraz üzüntülüyüz ama hayat. Allah daha beter acılardan korusun. Sen nasılsın? Çalışabiliyor musun kpssye? Kitapların uçlarını kemiriyor mu
Bazen dalgalanma oluyor bizde de yaşandı öyle uykusuz bir hafta. Nasıl uyumuyosun yaa diye gözünün içine baktım. Sabah kreşe yolladığımdan erken kaldırınca bana sorun olmuyor da öncesinde evdeyken doktor demişti 7 8 gibi kalksın diyordu. E ne yapıcaz o saatte, daha benim kafam yerine gelmemiş. Neyse sonta bizde 5te uyumalar başladı tabi bi ara. Bi şekil geçti öyle.Benimki uyumaya ikna olmuyor ki emip emip kalkıyor beni kandırıyor uyucam diye yatağa gidiyoruz emip kaçıyor30-40 dk da olsa uyusa iyi olurdu. Uyursa 2 saat uyuyor ama geç olunca denemiyorum uyutmayı hiç en azından nispeten akşam erken yatırıyorum. Valla mutfağım küçük olduğu için öğrenme kulesi almadım bide ben sakarım biraz üstüne kaynar su sıçratırım vs diye hiç istemiyorum yukarı almayı çocuğu. Hızlıc bitsin isterim yavaş yavaş oynata oynata yemek yapmaya hiç tahammülüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?