2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kardeş şart mı, gerekli mi, olandan ne hayır gördük derken biranda fikrim değişti. Rabbim de bekletmedi, oluverdi. Inşallah sağlıcakla da kavuşuruz. Çok teşekkür ederim canım
Şart değil ama çok güzel... güzel bi yemek yemişsin de tadı damağında kalmış gibi bi his. tat gitmesin diye üstüne su bile içmediğin türden. herşey gönlünce olur inşallah. buraları bırakma

Buraları, özellikle burayı hiç bırakır mıyım? Buranın, sizlerin yeri çok ayrı ben de. Bu topic yetiyor bana.

Ben de
Çok karşı olmama ragmen eskilerin yolundan gittim. Salca sürdüm kahve sürdüm memeye. Memenin etrafını salcaya sıvadık ustunede streç film yapıştırdık. Çok ağrıyor uf oldu dedim oğlana. Bı gördü kendi kappattirdi. Aklından çıkmadı sanırım o görüntü meme diyemedi bir süre. Ben görsem bende çok korkardım gerçekten. Yani etkili oldu maalesef. Sabir taşı surersen salça kadar etkili olmayabilir. Çünkü görüntüsünü unutamadı bence , isteyemedi. Çok karsiydim gerçekten ama konuşmakla oyalamakla gecistirmeyle yapamadım.

Sabır taşı boyuyor mu bilmiyorum ama çok itici buruk Bi tat bırakıyormuş. Çocuk tiksiniyormuş. Asla böyle Bi hayal kırıklığı yaratmak istemezdim çok da konuştum sen büyüdün artık memesiz uyuyabilirsin vs herşeyi söyledim haftalarca ama hiç işe yaramadı. Meme dururken vermemek bana da çok dokundu zoruma gitti en azından isteyemesin uzaklaşsın istiyorum. Salça belki travma olabilir ilerde salçaya salçalı yemeklere antipatisi mi olur acaba diye Bi besin sürmek istemedim. Trendyolda satılan sabır taşı yorumları %98 çok etkili oldu yönünde olduğu için tek umudum o malesef. Geçiştirme vs gündüz olabiliyor en kötü dışarı çıkarırsın falan ama gece hiç laf söz dinlemiyor uyku arasında

Arkadaşım hayırlı olsun. çocuklar bizden çok daha hafif ve kolay atlatıp çok seri adapte oluyorlar yeni süreçlere. Ah biz anneler manyaklık bizde ama bunu kabul etmek işimize gelmiyor çoğunlukla...
Sağol arkadaşım. Dediğin gibi sorunlu olan bendim. Çocuk gülüyor oynuyor ablasiyla ben bı köşede oturmuş triplere giriyorum ah vah diye bugün kreş görüşmemiz var. Bu süreci de iyi atlatırız inşallah. Yarında iş başı yapıyorum ama başladığım gün senelik izne çıkacağım o sürede de kreş alıştırma. Ne çabuk geldi bugünler yaaa

Haklısın. Salca bende çok işe yaradigi için böyle bir yorum yaptım. Allah yardım etsin. Benim annem vardı da Allah'tan isim biraz daha kolaylaştı. İnşallah sende atlatırsın bu dönemi. Geriye bakınca yeni bir boyuttayim daha rahatım şimdi ama. Gece meme ağzında diye tuvalete gidemiyordum. Şimdi bi diziye taktım o uyuyunca hergun bir bölümünu izliyorum cips kahve nutella koyuyorum önüme gece olsun diye bekliyorum. Gece yapardim bütün işleri. Herşey birikti evi b.k götürüyor valla

Benim de annem yakınımda önceki denemede 1 gece kaldık hatta ama o da duygusal davranıyor malesef bir de oğlum babaya daha çok düşkün babası daha güzel oyalar diye eşimin izin kullanmasını isticem bana da ona da destek olsun. O kadar istiyorum ki biraz daha özgürleşmeyi geceleri özellikle artık yatakta sadece eşimle uyumayı.. Ben de mutfak işi yaparken dizi izlerim hep zaten geç uyuyo oğlum geceleri ne iş ne serbest zaman yapamıyorum o yüzden. Evi boşver çocuklu ev öyle olur benim de öyle

Şimdilik iyi gibi canım atölyeye yazdirmistim bende haftada 2 gün ona gidiyoruz en geç 8 -9 da kalkıyor haftada 2 gün orda yoruluyor heralde uyuyor öğlen güzel akşam da bugün öyle oldu mesela . Parka pek inemedik çok soğuk diye ama eskiden parkta da yorsam yinede uyumuyordu bazı cocujlar yorulsada uyumazmis 1 haftadır falan idare ederiz yani 9 da uyumuyor ama 11 falan anca. 9 bize sikimti hala gece uyanıyor 9.da uyursa

Anne ve eşler de bizle tam tersiymis. Annem çok gaddar demeyelim de, oğlani 15 ayligindan beri kes memeden kes kes diye dolaşırdı. Çok aşırı memeci olduğu için birde kız var bende ona yetemedigim için tabi öyle yapardı. Hayat kalitem çok düşüktü. Duygusal değildi yani hiç annem. Canla başla çalıştı valla kesme döneminde. Dayanamıyorum ezmiricem dediğimde ne laflar ayrica oğlan babasına hiç gitmiyor ya. Herkes diyor ki bu oğlanı babasi doğurmuş sanki. Herşeyiyle eşim ilgilenir. Alt alma banyo oyun gezdirme ben sadece emziriyorum. O kadar ilgiye rağmen hiç ona gitmez, öpse babasi öptüğü yeri siliyor bağırarak. O zaman senin eşinle daha kolay olur.

Aa şaşırdım ya anneler torunlara ekstra Bi duygusal davranıyor diye düşünüyodum. Benim annem babam çok düşkün aşırı denebilir bazen iyi bazen kötü bu durum malesef. Eşim de yardım eder sağolsun ama meme söz konusu olunca onu da çok takmadı o denediğim gece gözüm çok korkuyor valla inşallah sabır taşı işimi kolaylaştırır bu sefer

çok tebrik ederim. ne güzel aileniz genişliyor. sağlıkla gelsin bebiş. bu sefer daha tecrübelisin, hep merak ediyorum daha tecrübeli olsam nasıl olurdu diye :)

çok tebrik ederim. ne güzel aileniz genişliyor. sağlıkla gelsin bebiş. bu sefer daha tecrübelisin, hep merak ediyorum daha tecrübeli olsam nasıl olurdu diye :)
Çok teşekkür ederim
Farklı olduğunu hissediyorum ben. Heyecan tabi ki var ama daha sakin karşılıyorum süreci. Kızıma hamileyken elim ilk günden beri karnımdaydı, sanki bir şey olacak gibi hep tutardım. Şimdi ailemize bir miniğin daha katılacak olması beni çok duygulandırıyor ama daha sakin duygular içindeyim. Tecrübe şimdiden rahat hissettiriyor.

Kızlar siz çocukların dişlerini düzenli fırçalıyo musunuz ya ben açıkçası suyla oynucak heryerini ıslatacak korkumdan biraz ihmal etmişim çocuğun üst ön dişlerin dip kısımları baya sararmış sanki diş taşı gibi hatta çok üzüldüm. Hemen başladık fırçalamaya rocs aldım ama geçmez sanırım

Bende ek fircalamadim boş suya tutup veriyorum dış macunu sürünce nasıl temizliyorsun suyu ağzında tutup nasıl tukurecek

Bende ek fircalamadim boş suya tutup veriyorum dış macunu sürünce nasıl temizliyorsun suyu ağzında tutup nasıl tukurecek
Rocs marka diş macunu aldım yenebilir özellikte muz aromalı falan var. Anlatıyorum gösteriyorum ama benimki dr yapamıyo daha çalkalayıp tükürmeyi. Boş fırçalatmak da mutlaka işe yaramıştır

Düzenli değil. Bana zaten yaptırmıyor. Bizi fırçalarken görünce kendininkini istiyor veriyoruz. Daha çok oynar gibi. Ağzına sokup hemen çıkardığı da oluyor. Macunsuz veriyorum zaten. Düzenli olsa o bile faydalı.

Çok da düzenli olarak yapmıyor ama 2 günde bir mutlaka fırçalar. Bizi görüyor ya da banyoda gözüne çarpıyor o zaman mutlaka istiyor. Bazen önce babası fırçalıyor sonra ona veriyor. Bizimde demir surubundan sonra üst dişi biraz sarardı

Biz de demir şurubu kullanıyoruz ocean ın ama bu sarartmıyor diye biliyorum. Ondan mı bakımsızlıktan mı bilmiyorum ama sarılık değil hafif kahverengimsi Bi renk malesef bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…