2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Korkma yoktan var eden rabbimin vardir bir bildigi bisi olmaz insallah

Kesinlikle ben de 7 aylik hamileydim lansinoh surmeye baslamistim cok sukur ne yara oldu je acima

Yaa bu göğüsler yara olabilir demek mi? Ben büyüdüğü için oluyo sanmıştım önemsememistim
Hayır hayır korkutmak istemem seni ben sadece tecrübemi paylaşmak istedim. Oğlumda böyle bir şey yaşamadım ama bu dönemlerde sürüyordum kremi göğüs ve karın bölgeme. Sizde böyle sürekli nemlendirirseniz en azından doğum sonrası emzirmede sıkıntı çekmezsiniz

Kızlar günaydın az önce muayeneden çıktım. 16 haftalık olduk çok şükür. Doktorum kesenin yanında bant var dedi. Perinatoloğa 20.haftada değil 18.de gitmeni söyledi. Endişelenmeyin dedi. Daha önceki haftalarda bant görenler olmuştu aramızda. Noldu sonrasında?

Arkadaşlar bir şey soracaktımgeceleri kalça bacak ağrısı çeken var mı ya bana mı has bu anlamadım. Bir haftadır var böyle ağrı kalçadan bacağa vuran bir ağrı.

Arkadaşlar bir şey soracaktımgeceleri kalça bacak ağrısı çeken var mı ya bana mı has bu anlamadım. Bir haftadır var böyle ağrı kalçadan bacağa vuran bir ağrı.
benim belim leğen kemiklerim çok ağrıyor, o kadar ki sürünerek yürüyorum resmen.bacaklarıma da vuruyor. doktor magnezyum verdi ama çok işe yaradı diyemem. iki kere içebilirsin dedi o da ishal gibi durmadan bağırsaklarımda kuru hareketlilik yapıyor.

Leğen kemiği ağrısını dememişim bile hadi o rahmin genişleme ağrısı doktora sormuştum. Ama magnezyum eksikliğim yok yani benim yinede ağrıyor anlamadım. Kalçam iğne vurmuşumda ağrıyormuş gibi

Magnezyumda en etkili magnosit onu araştır

Ben de yeni yeni kasinmalara başladım artık bi krem alsam iyi olur aslında teşekkür ederim

Meme ucu kaşıntısı prolaktin yükseldiğinde oluşuyor. Yükselmeside iyi süt kanalları açılmışdoktorum öyle demişti
Tam ucu degil benim göğsümün geneli arada bi kaşınıyor nadiren de karnım, daha erken aslında ama biraz bulantilar gecince modum yukselince kremlere başlarım diyodum alayım artık gecikmeden dedim

Benim gün içinde oluyor gece pek yaşamıyorum. Genellikle hafif de olsa eğilip kalktıktan sonra oluyor. Geçen gün resmen topallayarak yürüdüm o derece agrım olmuştu

Merhaba kizlar
Bizim minik 3 haftadir gostermiyordu cinsiyeti. Pazartesi gunu ogrendik bir kizimiz olacakmis. Bir oglum var zateb bir oglan bir kiz olacak Ben kilo almadim henuz ama bebis haftasiyla uyumlu neyse ki. Ikinci gebelik olmasina ragmen hissetmiyorum daha.
Butun teoriler (ramzi, nub, takvimler) erkek gosteriyordu bu arada onu da not olarak düseyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…