2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de hissetmedim henüz bakalım daha erken bence hissedenlere çok şaşırıyorum

Bende de geçen hafta oldu koşarak gittim iki tane iğne oldun progestan verdi bi de kullandım bitti şimdi çok şükür kanama bir hafta da kesti

Bende de geçen hafta oldu koşarak gittim iki tane iğne oldun progestan verdi bi de kullandım bitti şimdi çok şükür kanama bir hafta da kesti
Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kaç günde doktora gidiyorsunuz arkadaşlar
Benim doktorum 15 günde çağırıyor
Hatta bu sefer 1 hafta da çağırdı
Ben 13 haftalık hamileyim ayda bir gidiyorum. Herhangi bir sorun olmadıkça böyle gider heralde. Bildiğim kadarıyla son aylarda daha sık çağırılıyor.

Kaç günde doktora gidiyorsunuz arkadaşlar
Benim doktorum 15 günde çağırıyor
Hatta bu sefer 1 hafta da çağırdı
Ne güzel keşke benimki de her hafta çağırsa ilk haftalar haftada bir çağırdı sonra iki haftada bir çağırdı iki seferdir de ayda bir çağırıyor bana çok uzun geliyor bir ay

Kızlar bulantınız geçti mi ne durumdasınız. Sanki bana hic gecmeyecek gibi geliyor
6 hafta başladı son gaz devam ediuor artık bazen canım çıksın diyorum o derecede bıktım sabahları özellikle kan gelmeye başladı artık boğaz tahriş olmuş sürekli ogurmekten sanki hiç geçmeyecek benimki korkuyorum artık dogurana kadr ölürüm ben

Evet benim soyuluyo gibi derim kurumus sanki ama sadece oralar öyle
Benimde sadece oralar çok şaşırdım ilk gebeliğim de yoktu öyle birşey. Ben en kısa zamanda Lansinoh alıp göğüslerime sürmeye başlayacağım. Opluma hamileyken almıştım ve her gün sürmüştüm özellikle duştan sonra ve asla göğsüm yara olmadı acımadı. Aklınızda bulunsun

Evet yara oluyor soyuluyor kaşınıyor ama acımıyor çok şükür baya büyüdü göğüs uçlarım bu iyi bişey bebek rahat tutar emerken küçük olunca tutamıyorlar
Benim maalesef göğüs ucum yok yani çok küçük çıkıyor kimi arkadaşlarımınkini görüyorum emzik gibi o ne öyle diyorum bende olmadığı için tabii ki garip geliyor. Oğlumda 12 gün tutamamıştı sağıp vermiştim hep ama Lansinohun 2li elektrikli süt sağma makinesini almıştım ben o çok işe yaradı uç çıkartma da zorlaya zorlaya çıktı sonra çok şükür emebildi. Bakalım bu bıdıkta ne olacak

Yaa bu göğüsler yara olabilir demek mi? Ben büyüdüğü için oluyo sanmıştım önemsememistim

Kızlar günaydın geldi çattı gene bir kontrol günü Korkarak gitmek ne kadar kötü birşey Hepmze dua ediyormmhergün takipteyim duanızı bizden eksk etmeyn 13. Haftalk bugün belki cinsiyet tahmini heyecanıyla gidiyorm rabbim inşallah heycanlarmızı kursağmzda bırakmasn belirtilerm de gidip geliyor ya gögüs ağrım gene geçti hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…