2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bulantınız geçti mi ne durumdasınız. Sanki bana hic gecmeyecek gibi geliyor
Olduğunuz haftada insana öyle geliyor.. bilirimm 15. Haftamdayım hassasiyyet devam ediyor hala yemediğim tiksindiğim şeyler aynı ama istifram durdu yani azaldı artık daha rahatım .. birazcık sabır geçecek

Benim baya azalmisti prilam aliyodum her aksam 2tane ama birakinca ben başa sariyorum sanki bide 2 3 gündür baş agrisi da var 2si bunaltiyor gercektn sali randevum var bakalim
Ben bugün anladım ki prilama devam etmem gerek içmeden olmuyor.inşallah 9 ay içmem gerekmez.gerçekten daha bebeğime sevinemedim 15.haftaya girecez inşallah düzelirim tüm anneler düzelir.hiç mutlu değilim depresyonda gibiyim evden çıkmak bile istemiyorum yaşam Sevincim yok adeta.normale dönmek istiyorum hayırlısıyla

Çok mu kusuyosun? Ben de devam ediyorum icmedigim gün iyi degilim, biraz kendimi iyi hissetsem icmesem mi diyorum ama cesaret edemiyorum. Hic kusmadim bu zamana kadar ama bulanti da cok yorucu oluyo..

Bir şey söyleyeceğim. Akşamlarım saat 5ten sonra başlıyor hıçkırık ve çok utanarak söylüyorum ama geğirme ile geçiyor. Var mı böyle benim gibi olan? Bir çözüm bulan çıksa çok sevineceğim. Mide bulantısı da eşlik ediyor tabii. Çok şükür ki gündüz insan içinde olmuyor

Bende devam ediyorum doktora dedim bugun prilam 1 günn icmiyorum 2 gün kusuyorum dedim güldü birakacagin zaman yvas yavas birakcaksin dedi 2 tane aliyorum smdi ben biraz daha zaman gecsin 1e düsurcem snra 1 gun icip 1gun icmicem oyle denicem bakalm ama suan degil ilerleyen hftalarda

Beeeen ama tüm gün yaşıyorum bu durumu çok fena

Benim 8 ya da 9. Haftada oldu canim doktor fitil degil ignesini vermisti sukur bir daha olmadi

Tatlim ben de pihtilasma var ama ona ragmen doktorum baslarda kullandirmadi sonradan baslatti sebebini sordugumda
Artik testleri onemsemiyoruz bazilarinda pihtilasma oluyo ama tedavisiz dogum yapiyolar
Bazilarinda pihtilasma olmuyo ama ultrasonda bebegin kalbinin atisina gelisimine bakip karar veriyoriz dedi
Doktorun dediyse vardir bir bildigi bisi olmaz insallah

Kaç günde doktora gidiyorsunuz arkadaşlar
Benim doktorum 15 günde çağırıyor
Hatta bu sefer 1 hafta da çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…