- 3 Kasım 2007
- 877
- 308
- 648
- 35
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.641
Karında sancı yapınca kız mı oluyormuş. Ya benimde bebek hep sol kasığıımda doktor cihazı bile orada tutuyor hep ama o kısımda hep batma sancı oluyor adet ağrısı gibi 12 haftalığım henüz cinsiyet öğrenemedimKesinlikle bnde oglumda boyle degildim . Kiz mi bebeginiz
Benim de arada karnımda sancı oluyor ama Dr erkek gibi ama net değil, 2 hafta sonra kesinleşir dediKarında sancı yapınca kız mı oluyormuş. Ya benimde bebek hep sol kasığıımda doktor cihazı bile orada tutuyor hep ama o kısımda hep batma sancı oluyor adet ağrısı gibi 12 haftalığım henüz cinsiyet öğrenemedim
Bazı doktorlar diyor ki, aslında her bebek cinsiyetini gösterirmiş ama doktorlar anlayamayabiliyorlarmış..yok neymiş kızlar göstermezmiş falan filan hikayeymiş.. eğer bebek çok hareketliyse görünmeyebilir tabii. Doktora gideceğim gün hiç tatlı birşey yemedim ve bebeğim çok sakindiBen 12+4 de öğrendim bebek gösterirse söyler eger özele gidiyosan
Ay 2 gün önce başka Bi doktora gittim ilaç yazdırmak için doktor bana da 12+0 da çok ısrar edince belli değil biraz erkeğe benzettim dedi valla bende eşimde hep kız diyordukBenim de arada karnımda sancı oluyor ama Dr erkek gibi ama net değil, 2 hafta sonra kesinleşir dedioysa hep kız hissediyordum bence bu ağrı, bebeğin bulunduğu taraf vs.. cinsiyeti hiç ilgilendirmiyor..
Seni o kadar iyi anlıyorum kiAy 2 gün önce başka Bi doktora gittim ilaç yazdırmak için doktor bana da 12+0 da çok ısrar edince belli değil biraz erkeğe benzettim dedi valla bende eşimde hep kız diyorduk
Hayırlısı olsunBizim ufaklığa 12+3te erkek dedi doktorum. Bir de takımların görselini tutuşturdu elimize. Haftaya tekrar randevu var bakalım 1 nisan sürprizi yapar mı ama sanmıyorum. Baya %99 net dedi çünkü.
Sana hangi hafta dedi cinsiyet için. Bana da şurası burası diye hiç göstermedi 2 hafta sonra bakılsın dediSeni o kadar iyi anlıyorum kiBen de o günkü şoktan eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum ama hiç şu burası, şurası diye göstermedi ama sağlıklı olsunlar da insan isteğine engel olamıyor işte erkek bebekler de çok tatlı oluyorlar ama minik adam gibi, çok da güzel kıyafetleri var
Benim de bir arkadaşımın bebeği erkekten kıza döndü. Herkes için hayırlısı diyelim gerçekten, sağlıkla gelsinler deHayırlısı olsundoktorunuz bayağı erkenden söylemiş.. 9 aya kadar erkek denilip kız doğuranları okudum bu forumda, şahsen ayrıntılıya kadar emin olamam gibime geliyor..
Yok o acidan degil oglumda bu kadar bulantili ve agrili gecmemisti.farkli olabilir anlamindaKarında sancı yapınca kız mı oluyormuş. Ya benimde bebek hep sol kasığıımda doktor cihazı bile orada tutuyor hep ama o kısımda hep batma sancı oluyor adet ağrısı gibi 12 haftalığım henüz cinsiyet öğrenemedim
Hayırlısıyla gönlünden geçen neyse o olsun inşAllah ikili test de çok güzel çıkarSana hangi hafta dedi cinsiyet için. Bana da şurası burası diye hiç göstermedi 2 hafta sonra bakılsın dedivalla gerçekten öncelik sağlık ama isteğimede engel olamıyorum ne yapım çok hayalim kız evlat eşimde öyle o benden de çok istiyor kızı şimdi yoldayım 2 li test e gidicem dua et bana belki cinsiyetfe sorarım ama hala çok erken 12+4 üm bugün
Ayy inşAllah en önemlisi sağlık gerçekten..Benim de bir arkadaşımın bebeği erkekten kıza döndü. Herkes için hayırlısı diyelim gerçekten, sağlıkla gelsinler de
Dogru tabi benim doktorum ta 10. Haftada dediki iki hafta sonra geldiginde cinsiyeti söylerim dedi yani belki falan demedi bence ta o zaman gördü ama emin olmadan söylemek istemedi. 12+4 de de usg başlığını evirip cevirip bebegin tam bacak arasını karşıdan gösterdi, kordon da vardi ama onu ayri pipiyi ayri gösterdi bide erkek olunca yani çıkıntı olduğu için biraz daha erken emin olabiliyolar bence, pipi görmeyince de var ama görünmüyor mu yoksa kız mı kesin olmuyor isteBazı doktorlar diyor ki, aslında her bebek cinsiyetini gösterirmiş ama doktorlar anlayamayabiliyorlarmış..yok neymiş kızlar göstermezmiş falan filan hikayeymiş.. eğer bebek çok hareketliyse görünmeyebilir tabii. Doktora gideceğim gün hiç tatlı birşey yemedim ve bebeğim çok sakindibir de 16.haftada yapılan cinsiyet tahminleri daha netmiş. Doktorunuzu erken haftalarda cinsiyeti ne diye sıkıştırmayın diyorlar
Karından mı bakılmıştı acaba? Penis ve testisleri oluşmuş oluyor mu yani ikisi de net görülebiliyor mu?Dogru tabi benim doktorum ta 10. Haftada dediki iki hafta sonra geldiginde cinsiyeti söylerim dedi yani belki falan demedi bence ta o zaman gördü ama emin olmadan söylemek istemedi. 12+4 de de usg başlığını evirip cevirip bebegin tam bacak arasını karşıdan gösterdi, kordon da vardi ama onu ayri pipiyi ayri gösterdi bide erkek olunca yani çıkıntı olduğu için biraz daha erken emin olabiliyolar bence, pipi görmeyince de var ama görünmüyor mu yoksa kız mı kesin olmuyor iste
Hayırlısıyla gönlünden geçen neyse o olsun inşAllah ikili test de çok güzel çıkarbana 13+1’de ikili test için gittiğimde bakmıştı Dr, ben sormuştum. Önce iki hafta sonra netleşir dedi, ısrar edince de erkek gibi ama dediğim gibi, 2 hafta sonra belli olur alışveriş yapmayın dedi bakarken de hiç anlamadım
Yaaa süper çok sevindimYa yanıltabilir kesin bişey demesi lazım doktorun. Ben geldim şimdi testten kız bebekmiş %90 dediçok şükür ense kalınlığı da 1.3 mm çıktı
Karından bakıldı evet. Ben gördüm penisi de testisleri de cok netti ama doktorun cihazı cok iyiydi, çünkü hemen öncesinde devlette ikili test yaptırdım orda da dr kollari bacaklari diye gösterdi ama cok puslu kötü bi görüntüydü, gostermese anlamam, kendi doktorumun cihazi cok iyi sanırım güzel göründü hersey. Hatta iki hafta öncesinde yine gitmistik her usg anında esim video alıyor anneme izletince annem bu erkek ben pipisini gördüm dedi, biz görmedik ama o cok emindi gerçekten de iki hafta sonra gördük biz deKarından mı bakılmıştı acaba? Penis ve testisleri oluşmuş oluyor mu yani ikisi de net görülebiliyor mu?keşke bize de gösterseydi, böyle muallakta kaldım biraz
Yaaa ne heyecanlıKarından bakıldı evet. Ben gördüm penisi de testisleri de cok netti ama doktorun cihazı cok iyiydi, çünkü hemen öncesinde devlette ikili test yaptırdım orda da dr kollari bacaklari diye gösterdi ama cok puslu kötü bi görüntüydü, gostermese anlamam, kendi doktorumun cihazi cok iyi sanırım güzel göründü hersey. Hatta iki hafta öncesinde yine gitmistik her usg anında esim video alıyor anneme izletince annem bu erkek ben pipisini gördüm dedi, biz görmedik ama o cok emindi gerçekten de iki hafta sonra gördük biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?