Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim eşim içince bile midem bulanıyor artık. Balkonda içiyor ona rağmen. Hâlâ mideniz bulanmadı mı sigaradan? Aslında bu haftalar tiksinti ile olsa bile bırakıyor genelde hamileler. Biraz daha zorlayın bence kendinizi bebeğiniz için
Benim inanilmaz midem bulandi sigaradan. Ögrendigim gün bıraktım suan kokusunu gectim adı bile midemi bulandırıyor. Hamile kalmadan önce kara kara düsünürdüm nasıl bırakırım diye
Benim inanilmaz midem bulandi sigaradan. Ögrendigim gün bıraktım suan kokusunu gectim adı bile midemi bulandırıyor. Hamile kalmadan önce kara kara düsünürdüm nasıl bırakırım diye
Bende gunde 5-6 tane icerdim. E madem cok dusuk nikotinli kullaniyosun birakabilirsin :) kendine en bollusundan motive edici bi konusma yapip birak bence suan o yarım sigarayı aliskanliktan iciyosun ama bi gun bu son sigaram diyecegin gunu bekliyorum yaz mutlaka :)