2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizde yumurta yemiyordu şimdi omlet yemeye başladı zaman zaman bişey yiyor ve ya yemiyor muzu yiyordu şimdi yemiyor avokado yiyordu sanki iki gündür onu da yemiyor.Bugun elimi ağzına soktum biraz görmediğim dişler geliyor yanlız sanki bir diş atlamış sonraki çıkıyor sırayla gelmeyebiliyor mu bu dişler.kopek dişlerinden önce onlardan sonrakiler patlamış sanırım.
Bunu yazmaya gelmiştim
Bizde de azılar var köpekler yok
Baksana başka arkadaşlar da yazmışlar

Yaaa aynısını birebir hemde. Öyle bir ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum. 🤦 Doktor ağlamasın sakinleştirin demişti, eskiler der ya hani ağlasın kendisi susar diye öyle yapma dedi ama bazen benimde cinnetim geliyor. Hunharca ağlıyor resmen ya hiçbir şey susturmuyor o an 😅
Ben de öyle yapıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum yenidoğan gibi kucağıma alıp ten teması pışpışlama yöntemi işe yarıyor genelde
Yoksa sinir hastası olur 🫤

Tam 2 yaşta başlamıyor ki ablamın oğlandan biliyorum erkenden başlayıp 3 yaşa falan bağlayanlar çok 😮‍💨 bide bu bizim yaşadıklarımız daha bişey değil ......
Bizimki dişle ilgili sanırım bir kaç gündür böyle dişler de patlamış 🤕
İlk kızdan hatırlıyorum iki yaş sendromu olsa duramazdım 🙄😶‍🌫️🤯

Bugün limon almaya markete gittim. Limon hariç bir şeyler aldım, çıktım ki aklıma limon geldi. Geri döndüm limonu da aldım ve çıkarken kasada arkamda bekleyen müşteri paramın üzerini ve fişi uzattı. Orda unutmuşum. 🤪 Eve geldim, limon yok. Onu da unutmuşum kasada. 😄 Sendromsa dibine kadar yaşıyoruz bu hayatı. Bir gün kendimi de bir yerde unutsam da azıcık dinlensem mi ki 😁 Gündüz yemek yemiyor gece açlıktan saat başı uyanıyor. Şimdi de derdimiz bu oldu.

Bugün limon almaya markete gittim. Limon hariç bir şeyler aldım, çıktım ki aklıma limon geldi. Geri döndüm limonu da aldım ve çıkarken kasada arkamda bekleyen müşteri paramın üzerini ve fişi uzattı. Orda unutmuşum. 🤪 Eve geldim, limon yok. Onu da unutmuşum kasada. 😄 Sendromsa dibine kadar yaşıyoruz bu hayatı. Bir gün kendimi de bir yerde unutsam da azıcık dinlensem mi ki 😁 Gündüz yemek yemiyor gece açlıktan saat başı uyanıyor. Şimdi de derdimiz bu oldu.
Ayyy istemsiz güldüm ya üzücü ve komik 😅 benimki de mama mama diye geziyor ama ne verdiysem 2 lokma yiyip bırakıyor. Hastalıktan olduğuna inanmak istiyorum 😒 uyanma kısmına artık diyecek bir şey bulamıyorum, bıktıkkkk😂

Bizimki de öyle şuan yaa alt köpek dişlerini çıkartamadı. Hayır normalde iştahlı bi çocuk yemeyince ekstra üzülüyorum ya. Sürekli emmek istiyo gecede uyanıyo sık sık. Patlasa dişler rahatlasakk:KK76:

Kızlar aranızda yastık kullanan var mı? Geceleri tümseklere kendini vura vura uyumaya çalışıyor bu ara. Doktoruna soracağım ama önce bi durum yoklaması yapayım.

Kızlar aranızda yastık kullanan var mı? Geceleri tümseklere kendini vura vura uyumaya çalışıyor bu ara. Doktoruna soracağım ama önce bi durum yoklaması yapayım.
Ben çok ince bir bebek yastığı kullanıyorum zararı olduğunu düşünmüyorum artık zaten yatağın içinde 360 derece döndüğü için yastığa en fazla 1 saat yatıyordur gece :D

Back
X