2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar kimi burda az hareket hissediyorum diyor benimki canımı acıtacak şekilde içimde kayıp duruyor. bazen bir yerden şişiyor karnım elimle bastırıyorum normale dönüyor ama bastırmazsam sanki orayı yırtıp çıkacak.

Amin canım insallah. Biraz kendimi dinliycem ağri olursa giderim diye düsündüm.
Cnm bu haftalarda kanama normal degil eger idrar enfeksiyonun yoksa. Ben olsam giderdim mudahale edebilirse ederler biraz daha dayanabilrise bebis onun icin senin icin cok daha iyi

Monuroldur büyük ihtimal. İçmeden önce wcye git sonra içip uyu canım. Ne kadar dayanirsan
Evet monurolmuş sadece gece yatarken tok iç yazmışlar. Arka arkaya wcye gidip biraz boşaltayım suyuda azaltayım bari 1 saat bile zor dayanıyorum

Benim kızda bazen ya sağı ya solu şişiriyor dün sordum meğer poposuymuş

MasAllah canim benim, insAllah hep boyle guzel gider, benimkide insAllah haftasiyla uyumlu hale gelir
bisey daha sormak istiyorum, arada tatli kacamagi yapiyor musun? Yoksa diyetine sadik misin?
İnsallah canım evet yapıyorum ramazan ayına girince kaçınılmaz oldu

Dün gece bugün fazla hareketli değil oğluşum canım sıkılıyordu böyle olunca, şimdi dinlenmek için ayaklarımı uzattım oturdum neredeyse 5 dk. dır hıçkırıyor
Maşallah selim paşaya. Hıçkırrık büyüdükleri için oluyor dimi.

Benim bu ara kasıklara çalışıyor
Dün gece bugün fazla hareketli değil oğluşum canım sıkılıyordu böyle olunca, şimdi dinlenmek için ayaklarımı uzattım oturdum neredeyse 5 dk. dır hıçkırıyor
Su hıçkırıga sinir oluyorum ya

Ya birde siz şeker diyetindesiniz ya belki o da etkiliyordur.tatlı birşeyler yedikçe horon tepiyor benimki mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…