Valla ben de artık biraz hızlandırmaya çalışıyorum bir bardak ada çayı bir bardak yeşil çay içiyorum her gün 7-8 tane de hurma yiyorum zaten 2 haftadır pilates topunun üzerinde zıplıyorum sürekli kemiklerim açılsın iyice diye
İyi akşamlar haziran anneleri hayırlısıyla bu günler geçseydi 2.hamilelik daha zorluyormuş sanırım 33 yaşında olunca umarım doğumdan sonra çabuk toparlar vücut metabolizma falan da yavaşlıyor sağsalim doğuralım da resmen gün sayıyorum
Valla ben de artık biraz hızlandırmaya çalışıyorum bir bardak ada çayı bir bardak yeşil çay içiyorum her gün 7-8 tane de hurma yiyorum zaten 2 haftadır pilates topunun üzerinde zıplıyorum sürekli kemiklerim açılsın iyice diye
Valla artık her şeyi aldım göze nefes almakta zorlanıyorum oturup karnımla konuşuyorum artık oğlum çıkman lazım bak diye ikna etmeye çalışıyorum eşim de kafayı yedin iyice diyo
Valla artık her şeyi aldım göze nefes almakta zorlanıyorum oturup karnımla konuşuyorum artık oğlum çıkman lazım bak diye ikna etmeye çalışıyorum eşim de kafayı yedin iyice diyo
Allah razı olsun hepinizden kızlar hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah agrım 2 gündür hafif aşağıda kasılma oluyordu ama hep olan bişeydi ben kontrol amaclı gitmiştim şancı çıkıyor diyince agrım hafif olmaya başladı ama alttan muayne berbattı onu diyim
Ben de hurma yiyorum 4 tane , squat,yürüyüş yapıyorum evde. 18 mayisda randevum. 37 haftalıgm
bugün randevum vardı bebek daha kanala inmemiş. Sizin kanalda mi
Be
Ben de hurma yiyorum 4 tane , squat,yürüyüş yapıyorum evde. 18 mayisda randevum. 37 haftalıgm
bugün randevum vardı bebek daha kanala inmemiş. Sizin kanalda mi