- 5 Ekim 2020
- 14.803
- 40.727
- 598
- 36
ohhh ohh maşallah senin gitmen çok normal bencee. git keyif yap![]()
Evet temizlik derdi yok yemek derdi yok. Benim kafama yatıyor o yüzden gitmek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh ohh maşallah senin gitmen çok normal bencee. git keyif yap![]()
Hayırli ugurlu olsun emme sorunuda biter insallahKızlar anca yazabildim kusura bakmayın şimdi size durum bildirimi yapacağım. Hastaneden çıkıyoruz bugun ama gaz çıkaramadım.hala sıvı besleniyorum doktor izniyle cıkacam. Bebiş emmek istiyor ama gögüs ucumu tutamıyor gogsume mama damlatarak emdıriyorum.sütüm de minik minik gelmeye basladı arttırsın diye bol bol sağıyorum.sezaryen sandığım kadar zor değilmiş tek sıkıntı o ilk ayağa kalkmak ve yürüyüş kanama da cok olmadı öyle. Annelik cok baska bir duyguymuş bir damla fazla emsin diye saatlerce süt sagabilirim. Rabbim hepinize sağlıklı doğum nasip etsin
Hayırlı doğumlar canımKızlar yatisim yapıldı doğuma girecem dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Böyle yere bende giderim tatil gibi ne güzelEvet temizlik derdi yok yemek derdi yok. Benim kafama yatıyor o yüzden gitmek.
Canım o konuda sıkıntım yok şimdide el üstünde tutuyorlar yada mecbur kalıyorlar diyelim.Bazen ortamda senin canını sıkacak biri bulunmuyorsa,gittiğin yerde yemek aş senden beklenmiyorsa bebek küçükken biryerlere gitmek yatılı iyi oluyor canım.kendi evinde sadece bebek bakmak olmuyor işin evde herşey sana bakıyor zaten gece de uyumamış olabiliyorsun,ama öyle bir yerde kafan dağılıyor sadece bebekle ilgileniyorsun.ben özellikle ilk çocuğumda çok kımramadım yerimden evde boşveremiyordum da işi gücü çok yoruluyordum.ikincide biraz saldım gittim geldim daha rahat ettim hazır bir sofraya oturmak bambaşka o uykusuz günlerdedediğim gibi eğer ki işini hafifleteceklerse kesinlikle tavsiye ederim,tabi bir de virüs işi var şimdi onun şartları sağlanacaksa
Böyle yere bende giderim tatil gibi ne güzel
Çok şanslısın
Mis gibi temiz havada yan gelip yatmak.Evet temizlik derdi yok yemek derdi yok. Benim kafama yatıyor o yüzden gitmek.
Ah bendee bendee. Benim korkum doğurmak değil en sona benim kalacak olmam.Hayırlı doğumlar canım
Herkes tek tek doğuruyor panik olmaya başladım bende ya
Mis gibi temiz havada yan gelip yatmak.
Bende mi size gelsem.![]()
Bende annemin hakkını ödeyememEvet annemden görmediğimi görüyorum kaynanamdan valla hakkını yiyemem her yerde de övüyorum sağolsun. Allah razı olsun ondan. Ağzı tadıyla oturuyoruz gittğimizde. Severek gidiyorum![]()
Canım neden doğuma giriyorsun. Sancın mı var. Normal mi sezeryan mı. Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah. ❤Kızlar yatisim yapıldı doğuma girecem dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Bende annemin hakkını ödeyemem
İlk doğumumda kv gelip bir hafta kalmıştı ramazandı o zaman asla yerinden kalkmıyordu annem ayağına her şeyi götürüyordu ben değilde o lohusa gibiydi
Karışmaz etmez ama iş te yapmaz hiç sevmez keyif kadını![]()
Canım benim kayınvalidem çok atiktik iş de yapar bebeğede paşalar gibi bakar. Kızıma çok emeği geçmiştir ama gel gör ki dilide durmaz. Annemden daha iyi bebeğe bakacağını bilmeme rağmen onu doğumda istemiyorum yanımda. Bazen merhamete geliyorum diyorum oda anne torununu görmek hakkı bazense dediği laflar aklıma geliyor gelmesin diye dua ederken buluyorum kendimi.Bende annemin hakkını ödeyemem
İlk doğumumda kv gelip bir hafta kalmıştı ramazandı o zaman asla yerinden kalkmıyordu annem ayağına her şeyi götürüyordu ben değilde o lohusa gibiydi
Karışmaz etmez ama iş te yapmaz hiç sevmez keyif kadını![]()
Allah yardımcın olsun cnm dualarimiz seninleKızlar yatisim yapıldı doğuma girecem dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Yok özel muayenede olmuştum. Böyle şırınga gibi seyle çekildi. Benm ikiz 10 haftalikti kürtaj .Devlette mi oldun sende? Uyuşturma falan olmadı bende çatalda 3 4 kişi izlerken yaptı hemde. O aleti sokunca et parçası hemen düşmüştü zaten doğum yapmış kadar olmuştumhastaneye göre değişiyor normal doğum bizim devlette çatalda oluyor ama evet.
Sezeryan canım aslında 20 sine gün vermişti ama sancılarım vardı 3 cm de acilmam varmış beklemeyelim dedi yarış verdi bekliyorum ikinci doğumum olacak ilki sezeryandi zaten oyuzden buda sezeryan olacağı için riske atmak istemediCanım neden doğuma giriyorsun. Sancın mı var. Normal mi sezeryan mı. Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah. ❤
Aramızda 2 gün var biz en son doğurcz sanırımAh bendee bendee. Benim korkum doğurmak değil en sona benim kalacak olmam.
Batır batır dökülüyoruz hazirana girmeden.
anladım canım. aceleci çıktı desene senin bebiş. sağlıkla al kucağına inşallah. haberdar et bizi.❤Sezeryan canım aslında 20 sine gün vermişti ama sancılarım vardı 3 cm de acilmam varmış beklemeyelim dedi yarış verdi bekliyorum ikinci doğumum olacak ilki sezeryandi zaten oyuzden buda sezeryan olacağı için riske atmak istemedi
Canim 13 14 saat ne demek valla yolda ölürüm ben kesin.hamile olmasam bile ölürümcanım 40 çıkmış bile olsa yol çok uzun o beni çok zorlar. bide nedense gidip o halimle insanlarla uğraşmak hiç istemiyorum. sadece eşimin ailesi değil halası amcası falanda aynı evde olacak. dedenin evine gidiliyor bize özel bir ev değil. İnşallah sen gider çok güzel vakit geçirirsin. ❤