Sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin Rabbim canım çok sevindim sağlıklı olmanıza seninde biran önce saglıkgına kovuşursun inş haziran sonuna kimse kalmayacak bu gidişleKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
İnş canım sağlıkla sende 1 haziran al benimde 26 sı ama hiç 20 sine kalacağını sanmıyorum içime en fazla 10 haziran gibi geliyor hayırlısı olsun küvezde kalmasınlardaHay maşallah yeni bebişlerimiz gelmiş gözünüz Aydın olsunDilaraerdogan Wings06
Sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün inşallah bol sütünüz olsun.
Haziran bebişleri çok sabırsız en fazla 1 hazirana kadar bekliyorlar Haziran girer girmez ilk gününde çoğu kişi doğuracak sanırım
Bana gün vermediler ama en başından beri içime hep 1 Haziran doğuyor doğum tarihi olarak bakalım. @tubaslk ya da C ceylin1907 ikisinden biri 1 Haziran diğeri 2 Haziran ama tam hatırlayamadım şimdi
Tuba 1 haziran ben 2 haziranHay maşallah yeni bebişlerimiz gelmiş gözünüz Aydın olsunDilaraerdogan Wings06
Sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün inşallah bol sütünüz olsun.
Haziran bebişleri çok sabırsız en fazla 1 hazirana kadar bekliyorlar Haziran girer girmez ilk gününde çoğu kişi doğuracak sanırım
Bana gün vermediler ama en başından beri içime hep 1 Haziran doğuyor doğum tarihi olarak bakalım. @tubaslk ya da C ceylin1907 ikisinden biri 1 Haziran diğeri 2 Haziran ama tam hatırlayamadım şimdi
Gözün aydın hayırlı olsun canımKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Canım sen uygun olduğun bi gün doktorun kapısına git istersen günüm geçiyor randevu bulamıyorum dersen geri çevirmez bence seniKızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Devlete gitmiyorum bilmiyorum canim ama acaba erken saatte gidince hastaneden sıra vermezler mi ?Kızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Ben yarın sağlık ocağına kontrole gidiyorum,salı doktor randevum var 35+6 olacağım.Hadi hayırlı haberlerle gelelim inşallahArkadaşlar yarn kontrolüm var başka kimlerin kontrolü var bız yarn 35+2 oluyoruz
Canım ben doktorla instagramdan sürekli iletişim halindeyim kaç defa da darladım adamı nolur bi çözüm bulalım diye ama adam da yapabileceğim hiç bişey yok yasak diyo o da haklı acilden girsem olur mu diye açık açık sordum ama ona da kesin bi çözüm bulamadık acil kadın doğumcular değişiyo sürekli valla bıktım artık bu devletten yaCanım sen uygun olduğun bi gün doktorun kapısına git istersen günüm geçiyor randevu bulamıyorum dersen geri çevirmez bence seni
Önceden oluyodu kapıya yazılıyodu şimdi pandemiden dolayı o sistemi de kaldırdılar 1 yıldırDevlete gitmiyorum bilmiyorum canim ama acaba erken saatte gidince hastaneden sıra vermezler mi ?
Anladım canım,gerçekten devlette iş hallettirmek zor.acil doğum doktorlarıarasında senin doktorun da nöbet tutuyor mu acaba,bi öğrenmeye çalış hastaneden istersen,tutuyorsa o zaman diliminde acilden giriş yaparsınCanım ben doktorla instagramdan sürekli iletişim halindeyim kaç defa da darladım adamı nolur bi çözüm bulalım diye ama adam da yapabileceğim hiç bişey yok yasak diyo o da haklı acilden girsem olur mu diye açık açık sordum ama ona da kesin bi çözüm bulamadık acil kadın doğumcular değişiyo sürekli valla bıktım artık bu devletten ya
Anladım canım kötü olmuş senin için . Umarım çözüm bulabilirsinÖnceden oluyodu kapıya yazılıyodu şimdi pandemiden dolayı o sistemi de kaldırdılar 1 yıldır
Hangi şehirdesin canımÖnceden oluyodu kapıya yazılıyodu şimdi pandemiden dolayı o sistemi de kaldırdılar 1 yıldır
Gözünaydınn sende bebişinde hoşgeldinizKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsinMeraba arkadaşlar belki beni hatirlarsiniz bende 2021 haziran annesi olacaktim nasip olmadi 18.haftada kalbi durmuştu bebeğinin.Bebeklerini.kucaklarina alanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekleyenlere de Allah kolay doğumlar versin.Arkadaslar supriz şekilde ben yeniden hamileyim dualarınızda bana da yer verin nolur bu sefer sağlıkla kucağına alayim bende Aralık annesi olucam ninsallah.
Bende devlete gidiyorum randevu gerçekten çok zor bulunuyor ama 36. Haftadan sonra randevusuz gidilebiliyorKızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Balıkesir canımHangi şehirdesin canım
Aaa gerçekten mi hiç haberim yok doktor da söylemediBende devlete gidiyorum randevu gerçekten çok zor bulunuyor ama 36. Haftadan sonra randevusuz gidilebiliyor
Cnm akşam son randevu saatine doğru gitmeyi dene tüm hastalar bitince seni alabilir en azından bi nst falan çektirir yani. Randevular bitince doğumhaneye vizite çıkıyorlar o sırada nstde olursun sendeÖnceden oluyodu kapıya yazılıyodu şimdi pandemiden dolayı o sistemi de kaldırdılar 1 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?