2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin Rabbim canım çok sevindim sağlıklı olmanıza seninde biran önce saglıkgına kovuşursun inş haziran sonuna kimse kalmayacak bu gidişle

İnş canım sağlıkla sende 1 haziran al benimde 26 sı ama hiç 20 sine kalacağını sanmıyorum içime en fazla 10 haziran gibi geliyor hayırlısı olsun küvezde kalmasınlarda

Tuba 1 haziran ben 2 haziran

Gözün aydın hayırlı olsun canım

Kızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım

Kızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Canım sen uygun olduğun bi gün doktorun kapısına git istersen günüm geçiyor randevu bulamıyorum dersen geri çevirmez bence seni

Devlete gitmiyorum bilmiyorum canim ama acaba erken saatte gidince hastaneden sıra vermezler mi ?

Canım sen uygun olduğun bi gün doktorun kapısına git istersen günüm geçiyor randevu bulamıyorum dersen geri çevirmez bence seni
Canım ben doktorla instagramdan sürekli iletişim halindeyim kaç defa da darladım adamı nolur bi çözüm bulalım diye ama adam da yapabileceğim hiç bişey yok yasak diyo o da haklı acilden girsem olur mu diye açık açık sordum ama ona da kesin bi çözüm bulamadık acil kadın doğumcular değişiyo sürekli valla bıktım artık bu devletten ya

Anladım canım,gerçekten devlette iş hallettirmek zor.acil doğum doktorlarıarasında senin doktorun da nöbet tutuyor mu acaba,bi öğrenmeye çalış hastaneden istersen,tutuyorsa o zaman diliminde acilden giriş yaparsın

Gözünaydınn sende bebişinde hoşgeldiniz merak ediyorduk gerçekten ağrıların uzun sürmez inş bu 2.ler fena yaptı bizi ya.. emzirirken pozisyon değiştirmeyi deneyebilirsin kısa zamanda alışır kuzunda inşaallah Sağlıkla sıhhatle büyütün inşaallah

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin
Bende devlete gidiyorum randevu gerçekten çok zor bulunuyor ama 36. Haftadan sonra randevusuz gidilebiliyor

Önceden oluyodu kapıya yazılıyodu şimdi pandemiden dolayı o sistemi de kaldırdılar 1 yıldır
Cnm akşam son randevu saatine doğru gitmeyi dene tüm hastalar bitince seni alabilir en azından bi nst falan çektirir yani. Randevular bitince doğumhaneye vizite çıkıyorlar o sırada nstde olursun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…