Acilde ebeye sorduğumda randevu zor bulursun sabahtan gel . Gebe geri çevirmez kimse demişti. Bı gidip dene sansiniKızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Hayirli olsun canim. Sag salim zamaninda kavusursun insallah yavrunaMeraba arkadaşlar belki beni hatirlarsiniz bende 2021 haziran annesi olacaktim nasip olmadi 18.haftada kalbi durmuştu bebeğinin.Bebeklerini.kucaklarina alanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekleyenlere de Allah kolay doğumlar versin.Arkadaslar supriz şekilde ben yeniden hamileyim dualarınızda bana da yer verin nolur bu sefer sağlıkla kucağına alayim bende Aralık annesi olucam ninsallah.
Yaa canım çok merak ettim seniii gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasipt etsinKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Evet benimde 1.06Hay maşallah yeni bebişlerimiz gelmiş gözünüz Aydın olsun @DilaraerdoganWings06
Sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün inşallah bol sütünüz olsun.
Haziran bebişleri çok sabırsız en fazla 1 hazirana kadar bekliyorlar Haziran girer girmez ilk gününde çoğu kişi doğuracak sanırım
Bana gün vermediler ama en başından beri içime hep 1 Haziran doğuyor doğum tarihi olarak bakalım.tubaslk ya da @ceylin1907 ikisinden biri 1 Haziran diğeri 2 Haziran ama tam hatırlayamadım şimdi
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kaç haftalikta oldu dogumKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Gidebilirsin cnm 35 hafta ve üstünü randevusuz almak zorundalar gitmemezlik etme her hafta gitKızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Arkadaşım 37+0 damı illaki alınmalı benimde merak ettiğim bir konu bu.doktorum o gün çalışmıyor bi kac gün önce veya sonra almamın bana zararı olurmu acabaCanım 32+0 da çalışamaz raporu alsaydın eğer bi daha rapor almana gerek olmazdı. Ama sende benim gibi çalışabilir raporu almışsın. O yüzden 37+0 da çalışamaz raporu alman gerekiyor. İş yerindekilerinin de bunu SGK na işlemeleri gerekiyor.
Canim bende üniversiteye gidiyorum ama ben muayeneden cikar çıkmaz hastanede bir dahaki randevuyu alıyorum yoksa bulamıyorumKızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Canım buraları okuyorum ama yazmiyordum hatirliyosundur beni ilk zamanlar çok konuşmuştuk hatta bebeklerimiz aynı gidiyordu. Belirti yok diye çıldırdık bı dönemAmin canım sagol 2.540 gram dogu cok şükür iyiyiz ama bebiş pek bi uykucu zorla emdiriyoruz 2 çekiyor 3.de uyuyor direk
Doktora mesaj attım 32.de çalışabilir aldım 37.de çalışamaz raporu vermeniz gerekiyormuydu diye hayır gerekmiyor dediCanım 32+0 da çalışamaz raporu alsaydın eğer bi daha rapor almana gerek olmazdı. Ama sende benim gibi çalışabilir raporu almışsın. O yüzden 37+0 da çalışamaz raporu alman gerekiyor. İş yerindekilerinin de bunu SGK na işlemeleri gerekiyor.
Doktorun verdiği raporda yazıyor ama e devlette çıkan raporda yazmıyor anlamadım doktora mesaj attım 37.de tekrar rapor almana gerek yok dedi inşallah bi sıkıntı olmaz yaCanım raporun üzerinde 37. Haftada izne ayrılacağın gün yaziyo mu? Benim muhasebe de gerek yok dedi sonra iznimin başladığı gün tekrar aradım karıştırdı rapor alman lazım dedi halbuki 32. Haftada aldığım raporda yazıyordu 19 mayısta izne ayrılacağını tarih diye. Tekrar bakmalarını rica ettim o zaman da aaa doğru gerek yok tekrar rapora dediler. Şimdi sadece doğumdan sonra rapor alicam doğurdum diye
Canım raporun üzerinde 37. Haftada izne ayrılacağın gün yaziyo mu? Benim muhasebe de gerek yok dedi sonra iznimin başladığı gün tekrar aradım karıştırdı rapor alman lazım dedi halbuki 32. Haftada aldığım raporda yazıyordu 19 mayısta izne ayrılacağını tarih diye. Tekrar bakmalarını rica ettim o zaman da aaa doğru gerek yok tekrar rapora dediler. Şimdi sadece doğumdan sonra rapor alicam doğurdum diye
Refakatciya veriliyor. Benm kuveze girdigi için direk kuveze konmuştu. Belki anne gelene kadar da kuveze konuluyor olabilir vücut ısısı dengelensin diye malum anne karnı sıcak ameliyathane soğuk.Kızlar biraz garip bir soru olabilir ama çok merak ediyorum, sezeryanda bebeği giydirdikten sonra nereye götürüyorlar? Anne dikişleri yapılıp odaya gelene kadar bebek me yapıyor
Hasteneden hasteneye değişiyor mu bilmiyorum ama son gittiğimde danışmaya da sordum o da öyle dediAaa gerçekten mi hiç haberim yok doktor da söylemedi
Hayırlı haberlerle gelelim inşallahnurprensess seninle aynıyız ben de 35 +2 oluyorm yarın benm randevumda salı günü bakalım :)
İzne ayrılacağınız tarih, çalışabilir raporunda yazılmıştır. O tarihte almanız gerekir. Vereceğiniz kuruma o tarihte izne ayrılacağınızı ama raporu geç tarihli verebileceğinizi söyleyin, belki kabul ederler. Ama çalışabilir raporunun bitiş tarihine göre başka hastanede başka doktorada yazdırabilirsinizArkadaşım 37+0 damı illaki alınmalı benimde merak ettiğim bir konu bu.doktorum o gün çalışmıyor bi kac gün önce veya sonra almamın bana zararı olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?