2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Acilde ebeye sorduğumda randevu zor bulursun sabahtan gel . Gebe geri çevirmez kimse demişti. Bı gidip dene sansini

Hayirli olsun canim. Sag salim zamaninda kavusursun insallah yavruna

Yaa canım çok merak ettim seniii gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasipt etsin yazmıştım baya iyi olmanıza sevindim
Evet benimde 1.06

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kaç haftalikta oldu dogum

Kızlar ben yine devlette randevu bulamıyorum, 7 haziran tahmini doğum tarihim, 8 haziran açıldı bugün ama o güne de yok ben artık umudu kestim doğurana kadar bi daha muayeneye gidemicem sanırım
Gidebilirsin cnm 35 hafta ve üstünü randevusuz almak zorundalar gitmemezlik etme her hafta git

Arkadaşım 37+0 damı illaki alınmalı benimde merak ettiğim bir konu bu.doktorum o gün çalışmıyor bi kac gün önce veya sonra almamın bana zararı olurmu acaba

Canim bende üniversiteye gidiyorum ama ben muayeneden cikar çıkmaz hastanede bir dahaki randevuyu alıyorum yoksa bulamıyorum

Amin canım sagol 2.540 gram dogu cok şükür iyiyiz ama bebiş pek bi uykucu zorla emdiriyoruz 2 çekiyor 3.de uyuyor direk
Canım buraları okuyorum ama yazmiyordum hatirliyosundur beni ilk zamanlar çok konuşmuştuk hatta bebeklerimiz aynı gidiyordu. Belirti yok diye çıldırdık bı dönem rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah çok geçmiş olsun analı babalı mutlu bı yuvası olsun inşallah

Doktora mesaj attım 32.de çalışabilir aldım 37.de çalışamaz raporu vermeniz gerekiyormuydu diye hayır gerekmiyor dedi

Doktorun verdiği raporda yazıyor ama e devlette çıkan raporda yazmıyor anlamadım doktora mesaj attım 37.de tekrar rapor almana gerek yok dedi inşallah bi sıkıntı olmaz ya

Kızlar biraz garip bir soru olabilir ama çok merak ediyorum, sezeryanda bebeği giydirdikten sonra nereye götürüyorlar? Anne dikişleri yapılıp odaya gelene kadar bebek me yapıyor

Kızlar biraz garip bir soru olabilir ama çok merak ediyorum, sezeryanda bebeği giydirdikten sonra nereye götürüyorlar? Anne dikişleri yapılıp odaya gelene kadar bebek me yapıyor
Refakatciya veriliyor. Benm kuveze girdigi için direk kuveze konmuştu. Belki anne gelene kadar da kuveze konuluyor olabilir vücut ısısı dengelensin diye malum anne karnı sıcak ameliyathane soğuk.

Arkadaşım 37+0 damı illaki alınmalı benimde merak ettiğim bir konu bu.doktorum o gün çalışmıyor bi kac gün önce veya sonra almamın bana zararı olurmu acaba
İzne ayrılacağınız tarih, çalışabilir raporunda yazılmıştır. O tarihte almanız gerekir. Vereceğiniz kuruma o tarihte izne ayrılacağınızı ama raporu geç tarihli verebileceğinizi söyleyin, belki kabul ederler. Ama çalışabilir raporunun bitiş tarihine göre başka hastanede başka doktorada yazdırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…