Doktora değilde aslında çalıştığınız kuruma sorsanız bunu daha iyi olur. Bakalım kurumunuz o şekilde kabul etcek mi. Çalışabilir raporunda yazıyor aslında izne ayrılacağın tarih ama yinede her ihtimale karşı ben çalışamaz raporunu da alıp teslim ederim idaremeDoktora mesaj attım 32.de çalışabilir aldım 37.de çalışamaz raporu vermeniz gerekiyormuydu diye hayır gerekmiyor dedi
Tesekkur ederim.İzne ayrılacağınız tarih, çalışabilir raporunda yazılmıştır. O tarihte almanız gerekir. Vereceğiniz kuruma o tarihte izne ayrılacağınızı ama raporu geç tarihli verebileceğinizi söyleyin, belki kabul ederler. Ama çalışabilir raporunun bitiş tarihine göre başka hastanede başka doktorada yazdırabilirsiniz
Benimde randevum salı günü,1 aydır bebişten haberim yok bende 36+3 olucam,çok merak ediyorum ne durumda,doğumdan konuşur muyuz acaba diye@nurprensess seninle aynıyız ben de 35 +2 oluyorm yarın benm randevumda salı günü bakalım :)
Bende 36. Haftaya girdiğimden beridir karnımda ve belimde adet sancısı gibi sancılar olmaya başladı,sanırım yalancı sancı,dinlenince geçiyor çünküHanımlar benimde 2 gündür yalancı sancılarım var dün karnıma gidiyordu bugün vajinama sanki bıçak saplanıyor beni bagirttiyor resmen hemen geri gidiyor ağrı yakın herhalde dogum
Amin canım herkes kavuşsun inşallahSağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin Rabbim canım çok sevindim sağlıklı olmanıza seninde biran önce saglıkgına kovuşursun inş haziran sonuna kimse kalmayacak bu gidişle
Çok teşekkür ederim ağrım oldu bu sefer benimde inşallah emdi mi doydu mu başlıyor sonrada inşallah güzel atlatırızGözünaydınn sende bebişinde hoşgeldinizmerak ediyorduk gerçekten ağrıların uzun sürmez inş bu 2.ler fena yaptı bizi ya.. emzirirken pozisyon değiştirmeyi deneyebilirsin kısa zamanda alışır kuzunda inşaallah Sağlıkla sıhhatle büyütün inşaallah
Çok sağol canım darısı bekleyenlerin başına doğuncaya başka telaşlar başlıyorYaa canım çok merak ettim seniii gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasipt etsinyazmıştım baya iyi olmanıza sevindim
Evet benimde 1.06
38+5 teşekkür ederimHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kaç haftalikta oldu dogum
Canım şimdi gördüm mesajlarınızı memlekete gittim geldim yoğunluk herkes kucağına alsın güle güle büyütsün inşallahSeni gördüğüme sevindim canım nerelerdeydin neden girmedin yazmadın? Güle güle büyüt kızını
İnşallah canım sağlıklı olsunda ben kendimi saymıyorum ama bi ara uysam iyi olur :) iyi doğdu ultrasondan fazla çıktı öyle olunca sarılık olur mu çok ödem atar mı niyeyse bi telaş sardı beni darısı sizlere olsun inşallahCanim sen nerelerdesin çok merak ettik bir sorun oldu ondan mi girmedi acaba dedik.
Cok sevindim sağlıkla kucagina almana maasallah boyu kilosu iyi dogmus. Bir an önce toparlarsin insallah
İnşAllah :) Senin ilk dogum degildi galiba normal mi olacak sezeryan mı. Benim normaldi ilki bunda da bir sorun yoksa normal olacak ama bakalım ablası gibi 40 haftayı dolduracak mı acaba merak ediyorumHayırlı haberlerle gelelim inşallah
Benim de oldu 3 hafta falan bnde merak ediyorum bakalım hayırlı haberlerle helelim hepimiz ♡Benimde randevum salı günü,1 aydır bebişten haberim yok bende 36+3 olucam,çok merak ediyorum ne durumda,doğumdan konuşur muyuz acaba diye
O da olabilir mantıklıRefakatciya veriliyor. Benm kuveze girdigi için direk kuveze konmuştu. Belki anne gelene kadar da kuveze konuluyor olabilir vücut ısısı dengelensin diye malum anne karnı sıcak ameliyathane soğuk.
Erkende doğmadı ama tembel çıktı seninki demek uykucuAmin canım herkes kavuşsun inşallah
Çok teşekkür ederim ağrım oldu bu sefer benimde inşallah emdi mi doydu mu başlıyor sonrada inşallah güzel atlatırızİkincilerde çok rahat olurum diyordum öyle olmuyormuş hepsini deniyorum emerken uyuyakalıyor
Çok sağol canım darısı bekleyenlerin başına doğuncaya başka telaşlar başlıyor
38+5 teşekkür ederim
Aynı durumdayız canımı acıtıyor bazen hattaBu çocuk İçerde spor mu yapıyor anlamıyorum nasıl hareket böyle yaa
Durmuyor durmuyor
Aynen şu an çok acıtıyor yatsam durmuyor kalksam durmuyor nasıl otursam bilemedimAynı durumdayız canımı acıtıyor bazen hatta
Cocuk artık çıkmak istiyor bence ondan durmuyor yerinde annesiAynen şu an çok acıtıyor yatsam durmuyor kalksam durmuyor nasıl otursam bilemedim
Çok zorluyor
Amin canım cok sagol darısı sana inşallahCanım buraları okuyorum ama yazmiyordum hatirliyosundur beni ilk zamanlar çok konuşmuştuk hatta bebeklerimiz aynı gidiyordu. Belirti yok diye çıldırdık bı dönemrabbim hayırlı evlat eylesin inşallah çok geçmiş olsun analı babalı mutlu bı yuvası olsun inşallah
Hiç durmadı kiCocuk artık çıkmak istiyor bence ondan durmuyor yerinde annesi
Insallah benim kızımda bana cekerse sever ama babaya cekerse cok çektirir banaHiç durmadı ki
Hep bir hareket halinde uslu bir kız olup uyuyayım demiyor hiç
İnş doğduktan sonra sever uykuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?