2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim 2 haziran
Anestezi için aynı gün olacakmış benim işlemler..
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Hadi inşalllaaahhhh bence 3000 i geçer seninki Bnm de yarın randevu bakalm neler olcak açılman var sancın var fln der die dua ediorm
Ya benım bebekler zayıf oluyor kızım 40+2 de 3200 doğdu ama hiç ödem atmadı ve doğduktan sonra her ay 1.5 kilo aldı toparladı ondan sanırım zayıf doğması korkutmuyor :)
Bizim evde nst cihazı var çekiliyorum canım sıkıldıkça ne acı ki sancım yok . Açılma zaten bende bakılmıcakmış 40 a kadar yani öyle bi bebek görmeye gidicez cuma günü

bu konuda haklısın benim de bu hamileliğim çok zor geçti. Ama kızımda doğumdan 2 sene sonra hamileliği çok özlemiştim yine her şeyi unutup özliyeceğimi düşünüyorum.

Reactions: H E
bu konuda haklısın benim de bu hamileliğim çok zor geçti. Ama kızımda doğumdan 2 sene sonra hamileliği çok özlemiştim yine her şeyi unutup özliyeceğimi düşünüyorum.
Ben kızımda hamile değilmişim onu anlıdm.. okdar rahat bir hamilelikti ki basıl gözüm boyandıysa 1 yaşına geldiğinde hamile kaldım

bnmkiler de öle oğlum 40+5 te doğdu 3300dü, dediğin gibi doğum sonrası hızla kilo aldı her ay toparladı hızla evde nst konusunda ciddi msn yaaa

Bu hamilelik beni çok zorluyor ağrılar hastaneye yatmalar dogum riski derken cok yoruldum. Eşimde tüpleri bağlat diyor. Yaşım 36 zaten başka çocuk istemiyorum. Ne yapsam nasıl karar versem bilemiyorum. Pisman olmaktan korkuyorum.

Ben kızımda hamile değilmişim onu anlıdm.. okdar rahat bir hamilelikti ki basıl gözüm boyandıysa 1 yaşına geldiğinde hamile kaldım
Sen baya iyimişsin.
Ciktim kontrolden :) bebisim 2 kg 700 olmus ve 3 cm acilmam varmis.. doktor 40. Haftayi beklemez dedi ama bilemicem
Ooo Maşallah senin kız aceleci çıktı.

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Evet ya dogurmayin artik resmen doguma aseriyorum . «takatim kalmadi sabrim tukendiiiiii » diye giriyom sarkiya. Vallah ne yaptiysam olmadi yarin randevum var. Doktora sorucam dogumu hizlandirmak icin ne yapabilirim diye. Geceleri sancim oluyo boyle belden adet sancisi gibi cok rahatsiz ediyor ama sabah kalktigimda tik yok. Herseyi de yaptim bence. Yuruyus, merdiven, pilates topu, sicak banyo, iliski. Yani olmayinca olmuyo

Benim randevum yarın bakalim ne diyecek dr. Suan geçen hafta ile aynıyım sadece karnım daha çok aşağı indi diye düşünüyorum

kızlar benım kafa 2hafta önde karın çapı 1 hafta kemıkte 1gun gerıde cıkıyor.Tabı bunların ortalamasıyla hafta hesaplanıyor 5gun onde gıdıyoruz 34+5 ken 2633 cıkmıstı kılosu sızce dogrumudur??Ya da ben cocuk 2hafta ondemı dıyecem 5gunmu onde dıyecem bılemıyorum kafa nıye öndehep oyleydı ama başından beri..ılk gebelıgım fazöa tecrubemde yok bılgısı olan arkadaslar cevaplarsa cok sevınecem

Bence bişwy demene kadar onlar hep tahmın :)
Sen standart haftanı söyle biri sorarsa kilosunda tahmını şu dersin :)
Bana 3800 demişlerdi kızım 3200 doğdu mesela .

Önde demenize gerek yok bence. Son adet tarihine göre konuşmak gerekiyor. Çocuğun ölçümleri önde olsa bile son haftalarda hemen hemen esitleniyor. Benim de kilosu vs hep önde giderdi şimdi eşitlendi. Genelde açık kapanıyor yani sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…