Ben hala oğlumun dolabı ve benimkini düzenlemeidm buzluk için de birşey yaptığım yokOhh maşallah sana.
Benim geçen gün eşim camları sildi perdeler yıkandı. Halılarım yıkamada koltuğuda yıkamaya gelecekler. Kızımın dolabını bugün aldığım düzenleyicilerle düzenledim küçükleri kışlıkları kaldırdım oğluma yer açtım. Buzluğa atacaklarımı yaptım attım. Bir mutfak dolaplarım kaldı onuda kardeşime sildiricem.
Ben ve ev hazırız ama düne kadar erken gelecek diye korktuğum bebeğimin bugün nedense 40. haftaya kadar doğmamasından korkmaya başladım.
Günaydın kızlarCanım akşam okudum yazdıklarınızı ama 22:00 gibi uyumuşum saat 05:00 te uyandım reflüm var deli gibi . Bugün bebişimin karnımda son salı sı :) haftaya salı bizimle allah nasip ederse çok heycanlıyım
benimkiyle hiç uğraşmadım bile ben.Ben hala oğlumun dolabı ve benimkini düzenlemeidm buzluk için de birşey yaptığım yok
Ayyyy çok heyecanlı yaa.Günaydın kızlar
Bizimde öyle son salı
1 Haziran taliplileri
tubaslk
LesaM
NarinNarin
Gelmek isteyenleri bekleriz
Ameliyat için gerekli testleri yaptırdım kızlar ben doktor istemişti cumartesi günü
Pazartesi covid testi için ve anestezi ile görüşmek için gidicem salı sabah yatış yapıcam 12 gibi doğuma alırım dedi
Olur valla eşime söylüyorum akşamları bugün biri daha doğurdugel sarılalım
İlk başta benle hastaneye gelir ama sonra duruma göre ya annem ya kayınvalidem alır daha 19 aylık olduğu için bez ve mamasını koymam lazım belki bizim eve uğrayamazlar birkaçta kıyafet koyarımkızın için neden çanta hazırlıyorsun birine mi bırakacaksın yoksa hastaneye mi gelecek seninle ?
Ben ilk çocuğumu 40 da doğurduğum için eşim bişey diyemiyorOlur valla eşime söylüyorum akşamları bugün biri daha doğurdudiye bi sen kaldın zaten diyo sanki aşirete erkek çocuk doğuramayab gelin gibi hissediyorum kendimi artık
Daha küçük gerçekten inşallah sorunsuz eve dönersiniz. Senin kızda kıskanma olmaz en azından bu konuda rahatsın ben bide bunu düşünüyorum.İlk başta benle hastaneye gelir ama sonra duruma göre ya annem ya kayınvalidem alır daha 19 aylık olduğu için bez ve mamasını koymam lazım belki bizim eve uğrayamazlar birkaçta kıyafet koyarım
Ay evet şuan daha kıskanmak ne demek anlamıyorDaha küçük gerçekten inşallah sorunsuz eve dönersiniz. Senin kızda kıskanma olmaz en azından bu konuda rahatsın ben bide bunu düşünüyorum.
Erkekler geç gelio kısmı doğru olabilir o zmn bknz bnm ilki 40+5te zorla çıkardık bıraksak 45i görürdü içerdeBenım 8 Haziran gözüküyor bundan 1 hafta önce sorsan gelicek derdim inanılmaz sancım olmuştuama ne hikmetse durdu beyfendi , bugn tam 38+0 ım bakalım bu sefer 39+ larda beklıyorum inşallah kırmaz anasını
4 yaş 4 aylık olacak haziranın 2 sinde.Ay evet şuan daha kıskanmak ne demek anlamıyorama bakalım biz neler yaşıcaz bebekleri görünce çok seviniyor ama sürekli kucakta olunca ne tepki vericek senınki kaç yaşında
Ah azcık venım eşime de şu hislerden lütfen4 yaş 4 aylık olacak haziranın 2 sinde.hepimiz farklı sıkıntılar yaşıycaz gibi yeni bir hayat yeni bir düzen olacak. Eşim biz niye başımıza iş aştık kızımız ne güzel büyümüştü diyor.
Amannn töbe deErkekler geç gelio kısmı doğru olabilir o zmn bknz bnm ilki 40+5te zorla çıkardık bıraksak 45i görürdü içerdeana tabi gönlüne göre olsun haftaya gelsin bekletmesin anasını ben de max bu haftaya dayanabilirim gibi bi ruh hali içindeyim yetti canıma diorm bazen doğuranları görünce sıra bende olsn diorm severb H E ama size ben de sarılcam teletabi misali sarılalım sıkı sıkı diyip
Ovvv maşallah size yaa.Ah azcık venım eşime de şu hislerden lütfendaha doğmadan 3. Yü ne zaman yapsak diyor kafayı yemiş
Direk kötü bakışlar ve bağışlar eşliğinde bu hayaline veto koydum
güzel haberlerle gel inşallah canım.Bende suan nstye baglandim sonra randevum var doktorumdanormalde sancim olur simdi tik yok cidden bakalim doktor ne dicek
39u görsünler yaa ecik ele gelsinlerAmannn töbe deben İnan 1 hafta daha nasıl dayanırım bilmiyorum
Bende benden sonraki tarihlerin doğurduğunu görünce çok kıskanıyorum
Benım eşimde inanaılmqz destektir , hatta kızım bana hiç düşkün değilOvvv maşallah size yaa.
Benim eşim babadan çok anne gibi olduğu için ikiden fazlasının sorumluluğunu alabileceğine asla inanmıyor. 2 çocuk yetermiş ona göre bende onun gibi çocuk bakımında çok destek olan bir eşim olduğu için 4 tane olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?