• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar çok teşekkür ederim . Sancim çıkıyor şuan yatisim yapıldı acıkmam 1cm mis yarın sabah sezeryana alincam inşallah sorunsuz atlatırım
Sağlıklı şekilde doğumun olur insallah cnm bayramdan önce dogum olmaz diye dusunuyordum bebisler durmuyor Masallah

Kızlar çok teşekkür ederim . Sancim çıkıyor şuan yatisim yapıldı acıkmam 1cm mis yarın sabah sezeryana alincam inşallah sorunsuz atlatırım
sağlıkla gelsin yavrun. ❤ ağrı falan hissettin mi canım. Sancı nasıl oluyor.

Valla ben de artık biraz hızlandırmaya çalışıyorum bir bardak ada çayı bir bardak yeşil çay içiyorum her gün 7-8 tane de hurma yiyorum zaten 2 haftadır pilates topunun üzerinde zıplıyorum sürekli kemiklerim açılsın iyice diye

Hayırlı doğumların olsun canım sağlıkla gelsin bebişimiz inşaallah 🤲🥰

Valla ben de artık biraz hızlandırmaya çalışıyorum bir bardak ada çayı bir bardak yeşil çay içiyorum her gün 7-8 tane de hurma yiyorum zaten 2 haftadır pilates topunun üzerinde zıplıyorum sürekli kemiklerim açılsın iyice diye
Egzersizlerden sonra sıcak duş almanda iyi gelir bak gevşersin 🥰

haftan ileri iyi yapıyorsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. ❤

Inşallah 🤭 20 mayısta randevum var hurmalar işe yararsa belki açılman var deyip alırlar içeri 😂
yaa ben kendim sancım var diyip gitmeyi hayal ediyorum. açılmanla hastaneye sancısız gidince suni takıyorlar.🙈

yaa ben kendim sancım var diyip gitmeyi hayal ediyorum. açılmanla hastaneye sancısız gidince suni takıyorlar.🙈
Valla artık her şeyi aldım göze 😂 nefes almakta zorlanıyorum oturup karnımla konuşuyorum artık oğlum çıkman lazım bak diye ikna etmeye çalışıyorum eşim de kafayı yedin iyice diyo 😂

Canım haftan ileriymis zaten zamanı gelmiş kuzucugun.
Hayirli kolay doğumun olur insallah🥰

Valla artık her şeyi aldım göze 😂 nefes almakta zorlanıyorum oturup karnımla konuşuyorum artık oğlum çıkman lazım bak diye ikna etmeye çalışıyorum eşim de kafayı yedin iyice diyo 😂
ya bu bebekle konuşmanın cidden işe yaradığını duymuştum. bende mi konuşsam ama daha erken şimdi sözümü dinleyeceği tutar.🤣🤣

Allah razı olsun hepinizden kızlar hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah agrım 2 gündür hafif aşağıda kasılma oluyordu ama hep olan bişeydi ben kontrol amaclı gitmiştim şancı çıkıyor diyince agrım hafif olmaya başladı ama alttan muayne berbattı onu diyim

Geçmiş olsun canım güle güle büyüsün kuzucuğun.. Kaç kg doğdu sen nasılsın nasıl geçti sezeryan?
Sezaryen iğne kısmı hariç güzeldi 3 300 dogdu .memeye savaş halindeyiz gögüs ucum var sanıyordum meğerse yokmuş. Aparat aldık silikon uc aldık

Be
Inşallah 🤭 20 mayısta randevum var hurmalar işe yararsa belki açılman var deyip alırlar içeri 😂
Ben de hurma yiyorum 4 tane , squat,yürüyüş yapıyorum evde. 18 mayisda randevum. 37 haftalıgm
bugün randevum vardı bebek daha kanala inmemiş. Sizin kanalda mi

Be
Ben de hurma yiyorum 4 tane , squat,yürüyüş yapıyorum evde. 18 mayisda randevum. 37 haftalıgm
bugün randevum vardı bebek daha kanala inmemiş. Sizin kanalda mi
Başı aşağıda mı peli şuan kaç haftaliksiniz

Back
X