2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende d vitamini alıcam şimdi ama kararsız kaldım. Venatura d3k2 mi kullanıyorsun
D3k2yi hamile kalınca bırakıp d3 e gectım fakat Instagram dan bİ doktora sordum o hamilelerin d3k2 alması gerekir dedi mk4 formunda olmalıymış o ne demek onu bilmiyorum ama

Merhaba ben de vitamin hapıni hiç bir şekilde yutamıyorum o kadar büyükler ki hatta geçen ay o kadar üzüldüm ki bebeğim yeterince gelişmeyecek mi acaba diye ama düzgün beslenirsek sıkıntı olmuyormuş . D vitamini hap şeklinde değil damla şeklinde ekmeğe ya de suya damlatarak içebiliyorsun

İcim bi nebze rahatladi canim diyorum noluyo tuvalet ihtiyaci ne kadar artti hayirdir farkli bise mi acaba diye endise duydum

Evet degisik uyusuyo gibi bi acayip bise
Obur hamileliğimde hiç hatırlamıyorum yaa cok rahat bi hamilelikti sadece son aylarda bacağıma kramp cok giriyodu o kadar

Benim ilk gebeligim o yuzden herseyden endise duyuyorum
Ya benimde tam tersi onda yoktu hiç endişe bu sefer her şeyden korkar oldum 5 sene önce instagram felan kullanmiyodum yaygın değildi şimdi ki kadar şimdi hasta çocukları felan gördükçe daha cok korkar oldum o zamanda vardi ama ben bilmiyodum göz gormeyince bilemiyorsun tabi tedirginlikte olmuyo

Aynen oyle. Bir de o kadar bilgi kirliligi var ki annelik hisleriyle, normalde hadi canim deyip gececegim birseyi bile kafaya takabiliyorum

D3k2yi hamile kalınca bırakıp d3 e gectım fakat Instagram dan bİ doktora sordum o hamilelerin d3k2 alması gerekir dedi mk4 formunda olmalıymış o ne demek onu bilmiyorum ama

ben de onu gördüm normalde zaten ocean d3k2 kullanıyordum ama o mk4 formu türkiyede sadace bir markada varmış smartcup sanırım bir dahaki kontrolde doktoruma onu soracağım

Kizlar hiç prenatal life kullanan yok mu Multi vitamin olarak? Benim doktor onu verdi ama kimsede de duymadım.iki aydır onu kullanıyorum.

Kızlar bugüne doktoruma sordum bebeğe giden damarda kan akışı zayıftı direnç vardı o da şöyle düşün dedi Karadeniz de hava yağmurlu biz şemsiyemizi alalım yagmur yagadabilir yağmayadabilir dedi riskli bir durum anladığım kadarıyla canım çok sıkıldı herşey Allahtan biliyorum ama elimde değil kafama takılıyor

Yüzde 1 mi ikili içinde mi öyle

Bebek arabasını alan oldu mu? Ben araştırmaya başladım biraz ama çok kararsızım tecrübeli annelerin fikirlerine açığım

Kizlar hiç prenatal life kullanan yok mu Multi vitamin olarak? Benim doktor onu verdi ama kimsede de duymadım.iki aydır onu kullanıyorum.
Ben onu 14.haftaya kadar kullandım. Sonra ımom omegaya geçtik. Bunu doğuma kadar kullanacaksın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…