2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de cips yedim bi kaç kez şimdi yasak artık bebeğe gıden damarda akış azmış tuzlu yemek asla yok artık veda ettim kendıne söz ver en azından Bİr ay eve alma eşin de engel olsun

Kolaylikla atlatirsiniz insallah canim cok gecmis olsun

Kız ciips nedir ya. Yeme lütfen yzık minnak tospiğe

Çok geçmiş olsun canım hafif ve rahat bi şekilde atlatırsın inşallah

Benimde oyle tek değilsin canım her seferinde yemicem diyorum yiyorum ama sadece cipste olmuyo ki salçalı yemekte bile oluyo bazen kendime salcasız domatessiz yapıyorum yemekleri ama cipste ve cigkoftede cok fena gecen aksam 10da iki lahmacun yedim nefes alamiyodum bi daha asla yemem o saatlerde dun 6da aksam yemegi yedim bi daha agzima bisey sürmedim o kadar rahattı ki ama sabah açlıktan ölmek uzereydim

Geçmiş olsun canim inşallah başka belirti olmadan rahat atlatırsınız allah şifa versin

Kızlar bende bisey sorcam dün sağ tarafıma bi ağrı girdi hani boyle gaz sıkışması olurda midene girer ya oyle bisey ama benim sırtım belim sağ tarafı komple oyle oldu adım atamadım battı bisey surekli ağrıdan kıvrandım resmen ağladım dayanamadim sonra gecti gaz sıkışması yapar mi acaba

Bu yaşadığınız mide reflusu gebelik reflusu bendede vardi mide ilaci verdi doktorum gecti.

Ben de cips yedim bi kaç kez şimdi yasak artık bebeğe gıden damarda akış azmış tuzlu yemek asla yok artık veda ettim kendıne söz ver en azından Bİr ay eve alma eşin de engel olsun
Tamam kuzm Allah razı olsun benm boğazmdan önemli olan bir sey var bunun bilincine varsam yemem zaten inşallah ki yemicem artk beni öldürdü sabaha kadr

gecmis olsun dileklerini ileten arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun rabbim sizi korusun insallah saglikla yavrunuzu kucaginiza alinn ❤❤

Bnm de dunden beri sırt ve bel ağrısı var hatta karnım mı agrıo diye dusundum biraz agrılar bırbırıne karıstı ama snrm belım agrıyor Normal snrm

Bende artk yemicem inan ki o kadr kötü oldm ki birdhaa yemem acıyı da abartmıcam yemek yapmaktan çok soğudm kuzm aklma bişey bile gelmiyor

Ama o istyor benn böyle çok yemzdim ama artk yemem
Benimde nasıl cips istiyor canım anlatamam markette falan görünce uzun uzun bakisiyoruz mısır yiyorum bende yada aromalı kraker onlarda çok masum değil ya cipsten iyidir diyorum. Bir kere de patates cips yapmıştım evde güzel olmuştu ama çok uğraştırdı bi daha yapmaya üşendim. Minislerimize zarar verecek herşeyden uzak duralım

Aynn kuzmm değmez o kadr ne gece mide rahatszlıgna nede başka şeye yürüyüş yapmak istyorm baklm bugün yürüyecgm bi mesafe kendime bulabilckmiyim hiç yürümüyorm ama hareketsz de degilm dün evi temzledim öldm resmen akşam uyuyamıyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…