Kizlar bir sorum olacak size ozellikle 2.gebeligini yasayanlara. Benim bi kac gundur ozellikle bugun idrar torbasi uzerinde bi baski var gibi afedersiniz surekli idrar gelmis hissi yasiyorum sanki hafif bir kasinti gibi ama degil tarif edemiyorum kasilma boyle birsey degil demi kizlar ?
esim pozitif 4.gunde benim de bugun koku alma gitti elime limon kolonyası bosalttim koku yok galiba bende oldum.gecmis olsun dileklerini ileten cevap veremediğim ince düşünceli arkadaş lar size cok tsk edeyorum bu arada ❤
esim pozitif 4.gunde benim de bugun koku alma gitti elime limon kolonyası bosalttim koku yok galiba bende oldum.gecmis olsun dileklerini ileten cevap veremediğim ince düşünceli arkadaş lar size cok tsk edeyorum bu arada ❤
Herkese Merhaba.Ben de aranıza yeni katıldım.2021 mart ayında inşallah bebeğimi kucagıma alacagım.Allah herkese bebeğini sağlıkla kucagına almak nasip etsin.Benim bir sorum olacak.22 haftalık gebeyim ve bu sağ kasıgında bir ağrı ile uyandım.Gün boyu da devam etti.Benzer durumu yaşayan var mı acaba ?
Herkese Merhaba.Ben de aranıza yeni katıldım.2021 mart ayında inşallah bebeğimi kucagıma alacagım.Allah herkese bebeğini sağlıkla kucagına almak nasip etsin.Benim bir sorum olacak.22 haftalık gebeyim ve bu sağ kasıgında bir ağrı ile uyandım.Gün boyu da devam etti.Benzer durumu yaşayan var mı acaba ?
Dun alıyordum koku bütün kahve kutusunu actim yok limon kolonyası boşalttım resmen yok oglumun altını aldim onunda kokusu yok hafif bi bas agrim var ve koku kaybi ...
Herkes aman evde atlatiyir herkes geçiriyor inancı var ama psikolojik olarak zor oluyor oglumla b3n bi odada esim bi odada evdesin hep zaman geçmiyor vs.
Bu belirtileri çok sık yaşıyorum ama tansiyondan olacağını düşünmemiştim.
Halsizlik olduğunda birkaç kez tansiyonumu ölçtüm ama normal çıkmıştı bilemedim
Yediklerim hep uzanırken agzma gelyor ve cips yedim yineee Benmmm Hiç bi sekilde kafam basmyor bu cips sevdası nerden geldi artk yemiyecem Dediğim her an birdaha yiyorm ama bu sefer artk yemem Diyorm inşallah yemem dua edin çnkü rahatsz olyorm ben böyle rahatsz olyorsamm bebegim nasl oluyordur Allah bilr fazlaca acı biberde yedim uykum gelrken rahatsızlıktan dolayı uyuyamadım çokta yorgndm zaten hiç bir zamn uyku düzenm olmadı bari su kalan aylarda uyusamm Rabbim güzell bir uyku verse hep uyusamm başka bişey istemyorm