Ayni benAynn kuzmm değmez o kadr ne gece mide rahatszlıgna nede başka şeyeyürüyüş yapmak istyorm baklm bugün yürüyecgm bi mesafe kendime bulabilckmiyim hiç yürümüyorm ama hareketsz de degilm dün evi temzledim öldm resmen akşam uyuyamıyordm
2 saat çok kuzm zorlamaa o kadr eşimle anca yürüyorm Oda işten gelip yorgn olyorAyni benbende hic yürümüyordum geçen hafta evde yürüyüş yapayım dedim 10 dk sonra karnım acidi diye bıraktım ertesi gün dışarı çıktım yavaş yavaş 2 saate yakın yürüdüm ama mahvoldum pazar günü de eşimle yürüdüm yine zorlandımeve geldim kalcama bi ağrı giriyor adım atamıyorum resmen ama çok iyi geldi yürüyüş havalar soğuk olmasa artık dışarıda yürümek zor hafif terleyip üşüdüm mu hemen hasta olurum. Sana da çok iyi gelecek yürüyüş kendini zorlamadan❤
Banada bazen gelmiyor kendi yazdgm mesaja tekrar dönyorm aşağı inerken bakınca mesajlaraa cvp atıldıgnı gördüm ama bazıları her zmn degilHanımlar hepinize sağlıklı bir gebelik dilerim
Kusura bakmayın topiğinize daldım ama arkadaşlarınızdan birine buradaki bildirimler gelmiyormuş, sebebini anlamak için deneme yapmam gerekiyor.
D DilekBurcu etiketlemem bildirim olarak geliyor mu bir kontrol eder misiniz?
Topiği takip listenize aldınız mı?Banada bazen gelmiyor kendi yazdgm mesaja tekrar dönyorm aşağı inerken bakınca mesajlaraa cvp atıldıgnı gördüm ama bazıları her zmn degil
Su sekilde evet takip ettiğim konular arasnda eger attgnz linkte bişey varsa bilemicemTopiği takip listenize aldınız mı?
Ve şu linkteki Bildirim seçeneklerinde yer alan maddeler işaretli mi?
Şu an ben sizi alıntıladığımda bildirim geliyor mu peki?Su sekilde evet takip ettiğim konular arasnda eger attgnz linkte bişey varsa bilemicem
Ah hadi yaa bu zamana kadar hiç yaşamadım mide yanmasi mideme hiç bisey dokunmaz ama hamile kaldığımdan beri her sey dokunuyo abur cubur zaten yeni başlamıştım yemeye hiç yiyemiyodum belki 5 ayda 3 cikolata anca bıtirmışımdır cipsidee cok yiyemiyorum boyle boğazıma değdiği an bogazim yanmaya basliyoBu yaşadığınız mide reflusu gebelik reflusu bendede vardi mide ilaci verdi doktorum gecti.
Bilmiyorum ki bebekle ilgili bi durum değildi kesin anlarım yoksa eşimde korktu cunku ayakta duramadim git yat dusceksin dedi zor yürüdüm yataga kadarBnm de dunden beri sırt ve bel ağrısı var hatta karnım mı agrıo diye dusundum biraz agrılar bırbırıne karıstı ama snrm belım agrıyorNormal snrm
Ben bi çiğköfte yedim baya kotu olunca dedim eşime bana engel ol sende alma bana da izin verme diye 1 bucuk 2 ay yemedim gecen gün canım cok cekti aldim sasirtici bi şekilde hiç midem yanmadı ama dua ede ede yedimBende artk yemicem inan ki o kadr kötü oldm ki birdhaa yemem acıyı da abartmıcamyemek yapmaktan çok soğudm kuzm aklma bişey bile gelmiyor
Bizim evde abur cubur eksik olmuyo malesef eşim her gün alır nerdeyse bazen sevdiği şeyleri koliyle alır allahtan hic canım istemiyo son 1 aydır biraz yemeye başladım oda nefsimi koreltcek şekilde ama bi tane bile cips yesem felaket durumdayimBenimde nasıl cips istiyor canım anlatamam markette falan görünce uzun uzun bakisiyoruzmısır yiyorum bende yada aromalı kraker onlarda çok masum değil ya cipsten iyidir diyorum. Bir kere de patates cips yapmıştım evde güzel olmuştu ama çok uğraştırdı bi daha yapmaya üşendim. Minislerimize zarar verecek herşeyden uzak duralım
Bende bilerek kendimi yoruyorum her gün son aylarda cikamam oyle karda kışta oğlanı parka goturuyorum her gün o bisiklet suruyo ben oturmuyorum arkasinfa yürüyorum ki yürüyüş olsun diyeAyni benbende hic yürümüyordum geçen hafta evde yürüyüş yapayım dedim 10 dk sonra karnım acidi diye bıraktım ertesi gün dışarı çıktım yavaş yavaş 2 saate yakın yürüdüm ama mahvoldum pazar günü de eşimle yürüdüm yine zorlandımeve geldim kalcama bi ağrı giriyor adım atamıyorum resmen ama çok iyi geldi yürüyüş havalar soğuk olmasa artık dışarıda yürümek zor hafif terleyip üşüdüm mu hemen hasta olurum. Sana da çok iyi gelecek yürüyüş kendini zorlamadan❤
Biraz hava güzeldi geze geze yürüyüş oldu birazda eşimin gelip almasını bekledim yokuş çıkmak istemedim ondan oyaladım canım tembellikten oldu2 saat çok kuzm zorlamaa o kadr eşimle anca yürüyorm Oda işten gelip yorgn olyorkalıyor o yüzden
Bende hamileliğinde ilk defa dün yedim çiğ köfte gece bana zehir oldu ama resmen aseriyordum hiçbirşeyi canım böyle istemedi bugün kalmış 3 5 parça yine yedim akıllanmıyorum daBen bi çiğköfte yedim baya kotu olunca dedim eşime bana engel ol sende alma bana da izin verme diye 1 bucuk 2 ay yemedim gecen gün canım cok cekti aldim sasirtici bi şekilde hiç midem yanmadı ama dua ede ede yedim
Bizim evde abur cubur eksik olmuyo malesef eşim her gün alır nerdeyse bazen sevdiği şeyleri koliyle alır allahtan hic canım istemiyo son 1 aydır biraz yemeye başladım oda nefsimi koreltcek şekilde ama bi tane bile cips yesem felaket durumdayim
Evet havalar soğuyunca çıkartamazsın oğlunu da son günler değerlendirinBende bilerek kendimi yoruyorum her gün son aylarda cikamam oyle karda kışta oğlanı parka goturuyorum her gün o bisiklet suruyo ben oturmuyorum arkasinfa yürüyorum ki yürüyüş olsun diye
Kız ciips nedir ya. Yeme lütfen yzık minnak tospiğe
İlişkiden sonra oldu cnm içerde yara vardı belki de canım acımıştı çünkü bugün bişey yok çok şükürAdet donemine geldin mi bazılarının her ay oluyomuş boyle yada bazı aylar diye duymuştum ama yinede bi doktoruna sor istersen
Çok teşekkürler bilgilendirme için harika oluyor böyle indirim haberlerini öğrenmek karacaya ne zamandır bakmak istiyordum güzel denk geldiKizlar konularla hic alakasi yok pat diye daldim ama ben aldim sizi de bilgilendirmek istedim ama karaca da bebek nevresim ve elyaf yorgan yastik seti 3 al 2 ode kampanyasi var bebek cantasi hediyeli 3 tanesi 400 lira oluyor bakarsaniz haberiniz olsun internet alisverisinde gecerliymis magazaya gittim bugun online icin gecerli dediler
Canım bizim idari iznin hiç bir hükmü kalmadı çünkü idari izinde de olsan canlı derse devam ediyorsunÖğretmen kızlar şimdi benim kafam karıştı. Haftaya tam idari izne ayrılacaktım okullar online devam etme kararı aldı. Bizim müdür eminim ki hocam idare et zaten evdesin öğretmen bulamadık falan diyecek. Ama ben evden dahi olsa devam etmek istemiyorum online benim için çok daha zorlayıcı izin hakkımı kesinlikle kullanmak istiyorum. Müdürün böyle bir hakkı var mı yasal olarak durum nedir bilgisi olan var mı. Hiç manipüle edilmek istemiyorum idare edecek durum da da değilim. Ne yapmalıyım sizce
Aynisini suan konustuk canim sadece ogretmen degil tum memurlari kapsadigi icin istersek ayrilabilir diye dusunuyorum ogretmenlikten ziyade memuriyet hakkimiz sonuctaÖğretmen kızlar şimdi benim kafam karıştı. Haftaya tam idari izne ayrılacaktım okullar online devam etme kararı aldı. Bizim müdür eminim ki hocam idare et zaten evdesin öğretmen bulamadık falan diyecek. Ama ben evden dahi olsa devam etmek istemiyorum online benim için çok daha zorlayıcı izin hakkımı kesinlikle kullanmak istiyorum. Müdürün böyle bir hakkı var mı yasal olarak durum nedir bilgisi olan var mı. Hiç manipüle edilmek istemiyorum idare edecek durum da da değilim. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?