2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizim idari iznin hiç bir hükmü kalmadı çünkü idari izinde de olsan canlı derse devam ediyorsun

Ama canım sonuçta bir hak verilmiş ben izne ayrılmış görünücem kağıt üstünde ama evden devam ettiğim için ek ders alıcam. bu da yasal değil idareyi zor duruma sokabilir. Bunu öne sürmeyi düşünüyorum bir şey derse. Aklına hiç bir şey sokmadan müdürün önümüzdeki perşembe dilekçemi doktor yazısını direkt gidip vermeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek stres oldum ya

Aynisini suan konustuk canim sadece ogretmen degil tum memurlari kapsadigi icin istersek ayrilabilir diye dusunuyorum ogretmenlikten ziyade memuriyet hakkimiz sonucta

ya ücretli öğretmen bulamadı müdür kimse gelmemiş henüz. Öğretmen gelseyd zaten sorun etmezdi de. Ama bu da benim problemim değil ayarlasın bir şekilde valla biraz diş göstermeyi düşünüyorum bakalım kim kimi yenerse

Yok ayrilamazsin diyemezler diye dusunuyorum

Benim eşim cok fazla tuketiyo malesef her şeyi fazla tuketiyo o Kadar abur cubur yer gece yatmadan ekmek arası yer meyvede yer kiloda almiyo gicik.oluyorum bide bu ara her akşam bisey söylüyo nerdeyse dışardan benide alet ediyo kendine

20.haftama kadar dayandım ama cips kaçamağı bende yaptım. Ki günlük hayatımda asla yemem sevmem :)) mide ağrısı yapar kokusu bile ağır gelir normalde. Ama geçen hafta resmen canım çekti yedim:)
Ben cok severim yaa hele bekarken her gün bi tane büyük paket yerdim şimdi hamileligimin basından beri tiksindim abur cubur ne varsa daha 2 3 haftadır az az yiyorum ama normalde bayilirim yanina bide yogurtlu sos yaparım cipsin

Canım haber verdiğin için sağol bende şimdi baktım da yorgan işinden çok anlamıyorum %100 pes dedigi ne oluyor, 3 tane mi aldın sen

Canım haber verdiğin için sağol bende şimdi baktım da yorgan işinden çok anlamıyorum %100 pes dedigi ne oluyor, 3 tane mi aldın sen
Polyester canim uyku seti ici oluyorya oyle yastik yorgan ama nevresim takimi yuzde 100 pamuk bugun magazada baktim kaliteli urunler cantalari da epeyce buyuk is gorur 3 tane aldim ben canim evet siparis ettim daha dogrusu kasim ayi yogunlugu cok surmez gelmesi insallah

Anladım canım çok sağol güle güle kullanın insaallah

Ben Bayadır araştırıyorum onu canım yayınlanan genelgede uzaktan eğitime katılacağımız yazıyor ben de çok şaşırdım ve üzüldüm hatta forumlarda çok okudum idari izinde olan herkes canlı derse devam etmiş

Canım bu idari iznin mantığı zaten evden çalışmak pandemiden dolayı çünkü. O yüzden bence canlı ders verme hakları var. Ben şahsen devam etmeyi düşünüyorum bu sayede doğum sonrasına da izin aktarma şansım olacak 32 sen sonra. Bi yönden iyi oldu.

Ama canım senin canlı derste hastalık kapma riskin yok ki idari izne ayrılman mantıksız değil mi? Müdür bunu öne sürebilir bence

Çok sürüyor canım ben 15 inde aldım 25 inde kargoya verilecek yazıyor

Canım ben heyet raporu almıştım ücretli öğretmen bulunmuştu yerime o devam eder sanırım

Yerine öğretmen bulunmadığı takdirde evden devam ediyorsun canlı derse canım ben geçen ay heyet raporu alınca yerime ücretli öğretmen bulunmuştu
Ama yasal hakkim bu okulun buna karar yetkisi yok cumhurbaskanligi karari hatta sadece meb karari bile degil bakalim ne diyecekler ben once acaba izni aktarsam daha mi iyi olur gibi dusundum ama yok ben sabit otururken zorlaniyorum hak da verilmis sonuna kadar mucadele edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…