2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya balım ciğköfte o kdr zararlı bişey degil cips felaket bişey Allahma çok şükür dün yemedim önmde olmasına rağmen inşallah yemem tiksinrm

Hahah ama baya hava almşsn MaşaAllahhh Aynn yorgn diye daha demiyorm bende

kızlar bn geçen salı iznimi başlatmıştım. ama online devam etmesi herşeyi değiştirdi. okulu aradım. izin iptal olabiliyorsa olsun diye. 31 aralığa kadar evden devam ederim. sonrasında zaten 1 2 hafta olur olacaksa bile. ara tatilden sonra başlatırım izni. benim için daha iyi olacak. doğumdan sonraya daha fazla zamanım kalacak.

Ya balım ciğköfte o kdr zararlı bişey degil cips felaket bişey Allahma çok şükür dün yemedim önmde olmasına rağmen inşallah yemem tiksinrm
Dışardan alıyosun ama kuzum ne kadar sağlıklı bilemiyorsun ki cok sağlıklı da beslenemem ya yararlı seylerdee yiyorum şimdi avakado yedim kuru.incir ceviz ama her günü boyle geçiremem özellikle avakado seven var mı gerçekten bilemiyorum

Daha önce gelen yazıda idari izinde olan kişilere ihtiyaç halinde ders verilir yazıyor canım maalesef yasal hakkın değil

Aynen bu bizim için bi şans bence iyi oldu. Bende devam edeceğim iznimi aktarmak için. Doğum sonrası daha önemli çünkü

24, 32 arası verebilir ihtiyaç halinde 32 den sonra veremez canım çünkü doğum izni başlamıyor 24 te idari izin başlıyor ikisi farklı

Bu arada 24, 32 arası ayrılıp 32 sonrası başladı arkadaşım sonrasına aktarmak için
okulun onu kabul edeceğini sanmıyorum. öğretmen bulmak şu zamanda zor. 5 hafta için bütün okulun düzeni tekrar bozulacak.
ben 24 haftalık izni tamamen iptal ettirip. 37ye kadar çalışmak istiyorum

okulun onu kabul edeceğini sanmıyorum. öğretmen bulmak şu zamanda zor. 5 hafta için bütün okulun düzeni tekrar bozulacak.
Okulun kabul etmeme gibi bir durumu yok canım bu senin yasal hakkın

Okulun keyfine kalmış bir durum değil yani ama tabi devam etsen daha iyi olur

Ben 22 yaşmdaym agzma bi kere değmedi ben keske senin yediğin gbi sağlıklı bişey yesem benm süt ürünleri ömrümde yemiyorm bazen yoğrt ve yumrta işte yoğurdu cacık corba dışnda asla tek yemem peynr süt İşte ondan belim çok agryor kalsiyum yok benm zerre aklm olsa ilaçlarımı kullanrm oda yok sanki yğk binmiş üstüme banaaa zor gelyor ilaç kullanmak

Avakado Ben

Ben avakado yu çok çok çok seviyorum ama onun güzelini bulmak çok zor bol limonlu kahvaltıda çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…