2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçen hafta pazartesi ben de 24.hafta idari izne ayrıldım. Ama evden calismaya devam ediyorum. Kamu kurumunda uzmanım. Isler icin hem telefonla hem bilgisayar basinda aktif olarak calisiyorum. Yani bu idari izin iş yerine gitmek zorunda kalmadan evden işleri yapabilelim diye.☺

Ben gorustum canim 24 ten itibaren izinliyim ve ders yapmayacagimi soyledim tamam dedi bakalim suan sorun yok
İdarenin inisiyatifine bağlı canım dediğim gibi ama ders verirse de absürt bir durum yok. 32 den sonra veremez. İstemediğin durumda tabi. Senin idare ihtiyaç duymuyor demekki gözün aydın. Benim yerime zaten ücretli bulunmuştu 1 aydır çalışıyor o devam eder.

Evet kuzu idari izin ayrı doğum izni ayrı tabiki

Ben o Meyve için olmamış kavun üzerine sürülmüş sana yağ tadı benzetiyorum,

Bi karar degisikligi yapip beni zorlamazlarsa durum bu

Kızlar ben şu an detaylı ultrasondan geldim ve biraz moralim bozuk.bebeğimin çok şükür her şeyi normal iç organlarında hiçbir problem göremedi doktor ama şu FL uzunluğu dedikleri bacak boyu tam sınırda çıktı. Bu da benim çok kafama takıldı bu konuda herhangi bir bilgisi ya da deneyimi olan var mı acaba yani şöyle söyleyeyim sınır beş santimse benim bebeğimin bacak boyu da beş çıktı. beşten aşağısı için bacak kısalığından bahsederiz dedi doktor tam sınır dedi. ikisi aynı uzunlukta mı hocam biri kısa biri uzun mu dedim hayır ikisi aynı ama uzunluk olarak tam sınırda dedi. gerçekten çok kafama taktım ilerleyen haftalarda yakalayabilir de daha da kısalabilir takip gerektiriyor dedi.zaten üç hafta önce kendi doktorumun yaptığı ölçümlerde de bacak boyu bir hafta geriden geliyordu bir haftalık farkı sizce önemli mi lütfen bana bir akıl verin ağlıyorum iki saattir

Dur bakalım cnm hemn ağlamaya başlama. Bebişi de üzme. Önümüzdeki haftalarda yakalar haftasını.

Canım genetik olabiliyormuş. Senin ve eşinin boyu nasıl

Sizin boyunuz nasıl uzun musunuz? içerisi hiç bir zaman net bilinemiyor canım ne kadar ölçülse de bir makine sonuçta. Üzme şimdiden kendini hem diğer organ ölçüleri normal çıkıyorsa bacak da yakalar belki

Mascara evden çalışmak daha iyi hem ek dersimi alırım, hem çocuklar mağdur olmaz diye düşünüp bende idari izne ayrılmayacağım. 2. dönem bakarız çaresine inşallah geri alabilirsin canım sende iznini

Been Avokado asigym her sabah haslanmis yumurta yarm avokado icine zeytin yagi pul biber limon karstirp eziyorm ekmegin ustunde cok guzel oluyor

Been Avokado asigym her sabah haslanmis yumurta yarm avokado icine zeytin yagi pul biber limon karstirp eziyorm ekmegin ustunde cok guzel oluyor
instagramdan bir sayfadan bebek avokado aldım. çekirdeksiz çok lezzetli bende hergün yiyorum çok seviyorum. Bebek ve rahim için de çok faydalı

Canım genetik tir eşinin senin boyunuz nasıl

asıl sorun da o biz uzunuz ya ben 171 eşim 186. Minyon insanlar olsak takmam da. Bakalım kendi doktorumla görüşeyim o nasıl yorumlayacak
Bence hıc canını sıkma organların da sorun yokmus boy uzunlugu sınır da olmus ne frkeder kı anlamadım bıraz korkutmus seni ama gereksız yere kafanı takma uzme kndını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…