2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm bnm eltimn kızına bir ayağı kısa dediler ve doğdu çok şükür sapasağlam hemde çok sağlıklı

Canım ağlama ne olur biliyorum olumsuz birşey duymak insanı çok üzüyor ama sonu boş çıkıyor seninde öyle olacak benim bebeğim 10 gün geride çıkıyordu detaylıya adam akıllı bakmayan doktor gelişim geriliği olabilir dedi ertesi gün profesöre gittik detaylı için ve öğrendik ki şakakları arasındaki ölçü kısa olduğu olduğu için gelişimi geride gibi çıkıyor aslında hiçbir problem yok yani genetik birşey bu sizinde alınlarınız dar gördüğüm üzere dedi. Hicbir sorun yok baş ve içerisinde dedi.

Arkadaşım her kontrolde ağlayarak çıkardı çünkü bebeğinin bel çevresi 2 hafta geride çıkıyordu doktoru sıkı takip istedi fark hiç kapanmadı doğuma az kala sürekli doktora gidiyordu gerilik yüzünden. Maşallah bebişin hiçbirşeyi yok. Senin de öyle olacak inan bana.

kuzum sağol motive ettin beni. Akşamdan beri okuyorum araştırıyorum ingilizce makaleleri bile okudum. Sonuç olarak hepsi 2 haftaya kadar geri ya da ilerde olma durumu normal diyor ilerleyen haftalarda yakalar inşallah haftasını beslenmeme falan daha özen göstericem bakalım Allah büyüktür

Canım boy uzunluğunu söyledi mi fl yi 7 ile çarpınca boyu çıkıyordu sanırım öyle miydi?

Ohoo sen şimdiden hayattan bıkmışsın ben yumurta sevmiyorum sutte yoğurduda hazır yogurt seviyorum açıkçası bal tereyağ pekmez bunlarida yemem cokta bisey yedigim soylenemez kuru incir kuru kayısı kuru üzüm bunları agzima sürmezdim ilk dogum yaptigimda kuru incire alıştım cok guzel süt yapiyodu bende bi tane yiyim göguslerimden akiyodu süt şimdi seviyorum ama peynirinde her çeşidini yerim

Ben avakado yu çok çok çok seviyorum ama onun güzelini bulmak çok zor bol limonlu kahvaltıda çok hoşuma gidiyor
Valla ben olgunlaşmamış aldim evde olgunlaştı tam kıvamındaydi ustune limon sıktım tuz biraz toz biber attim 2 parçada süzme peynir koyup ezdim krep yapmıştım icine sürüp yedim oyle yenilebilir hale geldi yoksa direk yiyemezdim

Yaa gerçekten mi ama bildiğin yag bence bugun meze gibi yaptim ama peyniri cok.koydum icine o yüzden cok kotu gelmedi tadı ah keşke bende sevsem alışkanlık olursa her hafta bi tane yemek istiyorum
Evet çok severim peynirle güzel olur genelde sade yiyorum seveni pek duymadım zaten ben de

Ben o Meyve için olmamış kavun üzerine sürülmüş sana yağ tadı benzetiyorum,
Ahahah kesinlikle demi tam margarin tadı var salatalarda cok tuketiyolar bide oyle denicem ama bugun meze gibi yaptim güzel oldu yumurta yesem yumurtayla deenerim bide ama sevmiyorum malesef

Canım benim fl 3.42 çıkmış senin 5 nasıl sınır anlamadım doktor bana bişey demedi

Evet kuzum kesinlikle öyle gittiğim profesörde dedi gelişim geriliği diyebilmemiz için 2 haftayı aşan 3 haftalık bi gerilik olması lazım dedi. Üzme kendini ne olur bebeklerimiz de üzülüyor çünkü. Beni de en çok bebeği 2 hafta geride olan arkadaşım motive etmişti şimdi bebiş 4 aylık oldu gelişim olarak da maşallahı var herşeyi önden gidiyor sıpanın

Sade yiyebiliyosan helâl olsun valla ben doğradım önce limon tuz bi tane attım agzima ii ii yok gitmedi baktım olmuyo hemen ezdim krepin içinede sürdüm bi güzel yedim
Salatalarda doğranmış iyi oluyor ama genelde kahvaltıda çatalla ezip yemeyi seviyorum ekmeğe falan sürmek güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…