- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Canm bnm eltimn kızına bir ayağı kısa dediler ve doğdu çok şükür sapasağlam hemde çok sağlıklıKızlar ben şu an detaylı ultrasondan geldim ve biraz moralim bozuk.bebeğimin çok şükür her şeyi normal iç organlarında hiçbir problem göremedi doktor ama şu FL uzunluğu dedikleri bacak boyu tam sınırda çıktı. Bu da benim çok kafama takıldı bu konuda herhangi bir bilgisi ya da deneyimi olan var mı acaba yani şöyle söyleyeyim sınır beş santimse benim bebeğimin bacak boyu da beş çıktı. beşten aşağısı için bacak kısalığından bahsederiz dedi doktor tam sınır dedi. ikisi aynı uzunlukta mı hocam biri kısa biri uzun mu dedim hayır ikisi aynı ama uzunluk olarak tam sınırda dedi. gerçekten çok kafama taktım ilerleyen haftalarda yakalayabilir de daha da kısalabilir takip gerektiriyor dedi.zaten üç hafta önce kendi doktorumun yaptığı ölçümlerde de bacak boyu bir hafta geriden geliyordu bir haftalık farkı sizce önemli mi lütfen bana bir akıl verin ağlıyorum iki saattir
Canım ağlama ne olur biliyorum olumsuz birşey duymak insanı çok üzüyor ama sonu boş çıkıyor seninde öyle olacak benim bebeğim 10 gün geride çıkıyordu detaylıya adam akıllı bakmayan doktor gelişim geriliği olabilir dedi ertesi gün profesöre gittik detaylı için ve öğrendik ki şakakları arasındaki ölçü kısa olduğu olduğu için gelişimi geride gibi çıkıyor aslında hiçbir problem yok yani genetik birşey bu sizinde alınlarınız dar gördüğüm üzere dedi. Hicbir sorun yok baş ve içerisinde dedi.Kızlar ben şu an detaylı ultrasondan geldim ve biraz moralim bozuk.bebeğimin çok şükür her şeyi normal iç organlarında hiçbir problem göremedi doktor ama şu FL uzunluğu dedikleri bacak boyu tam sınırda çıktı. Bu da benim çok kafama takıldı bu konuda herhangi bir bilgisi ya da deneyimi olan var mı acaba yani şöyle söyleyeyim sınır beş santimse benim bebeğimin bacak boyu da beş çıktı. beşten aşağısı için bacak kısalığından bahsederiz dedi doktor tam sınır dedi. ikisi aynı uzunlukta mı hocam biri kısa biri uzun mu dedim hayır ikisi aynı ama uzunluk olarak tam sınırda dedi. gerçekten çok kafama taktım ilerleyen haftalarda yakalayabilir de daha da kısalabilir takip gerektiriyor dedi.zaten üç hafta önce kendi doktorumun yaptığı ölçümlerde de bacak boyu bir hafta geriden geliyordu bir haftalık farkı sizce önemli mi lütfen bana bir akıl verin ağlıyorum iki saattir
Fazla veya az olabiliyormuş peki herhangi bir riski varmıymış acaba?İnşallah sıkıntı yokturKızlar ayrıntılı ultrasonda sıvım fazla çıktı.
Peki doktor bunu sorun olarak mı gördü ne söyledi? Benimde sıvım biraz az malesefKızlar ayrıntılı ultrasonda sıvım fazla çıktı.
Canım ağlama ne olur biliyorum olumsuz birşey duymak insanı çok üzüyor ama sonu boş çıkıyor seninde öyle olacak benim bebeğim 10 gün geride çıkıyordu detaylıya adam akıllı bakmayan doktor gelişim geriliği olabilir dedi ertesi gün profesöre gittik detaylı için ve öğrendik ki şakakları arasındaki ölçü kısa olduğu olduğu için gelişimi geride gibi çıkıyor aslında hiçbir problem yok yani genetik birşey bu sizinde alınlarınız dar gördüğüm üzere dedi. Hicbir sorun yok baş ve içerisinde dedi.
Arkadaşım her kontrolde ağlayarak çıkardı çünkü bebeğinin bel çevresi 2 hafta geride çıkıyordu doktoru sıkı takip istedi fark hiç kapanmadı doğuma az kala sürekli doktora gidiyordu gerilik yüzünden. Maşallah bebişin hiçbirşeyi yok. Senin de öyle olacak inan bana.
AA senin sonuçları merak ediyodum ben de diğer sonuçlar nasıl sen de çok meraktaydın? Sıvı fazla çıkınca ne oluyormuş?Kızlar ayrıntılı ultrasonda sıvım fazla çıktı.
Canım boy uzunluğunu söyledi mi fl yi 7 ile çarpınca boyu çıkıyordu sanırım öyle miydi?kuzum sağol motive ettin beni. Akşamdan beri okuyorum araştırıyorum ingilizce makaleleri bile okudum. Sonuç olarak hepsi 2 haftaya kadar geri ya da ilerde olma durumu normal diyor ilerleyen haftalarda yakalar inşallah haftasını beslenmeme falan daha özen göstericem bakalım Allah büyüktür
Ohoo sen şimdiden hayattan bıkmışsınBen 22 yaşmdaym agzma bi kere değmediben keske senin yediğin gbi sağlıklı bişey yesem benm süt ürünleri ömrümde yemiyorm bazen yoğrt ve yumrta işte yoğurdu cacık corba dışnda asla tek yemem peynr süt İşte ondan belim çok agryor kalsiyum yok benm zerre aklm olsa ilaçlarımı kullanrm oda yok sanki yğk binmiş üstüme banaaa zor gelyor ilaç kullanmak
Ne olurmuş öyle olunca canımKızlar ayrıntılı ultrasonda sıvım fazla çıktı.
Benim dersleri de diğer zümrelere paylaştırırlar belkiCanım ben heyet raporu almıştım ücretli öğretmen bulunmuştu yerime o devam eder sanırım
Valla ben olgunlaşmamış aldim evde olgunlaştı tam kıvamındaydi ustune limon sıktım tuz biraz toz biber attim 2 parçada süzme peynir koyup ezdim krep yapmıştım icine sürüp yedim oyle yenilebilir hale geldiBen avakado yu çok çok çok seviyorum ama onun güzelini bulmak çok zor bol limonlu kahvaltıda çok hoşuma gidiyor
Yaa gerçekten mi ama bildiğin yag bence bugun meze gibi yaptim ama peyniri cok.koydum icine o yüzden cok kotu gelmedi tadıAvakadoBen
Evet çok severim peynirle güzel olur genelde sade yiyorumYaa gerçekten mi ama bildiğin yag bence bugun meze gibi yaptim ama peyniri cok.koydum icine o yüzden cok kotu gelmedi tadıah keşke bende sevsem alışkanlık olursa her hafta bi tane yemek istiyorum
Ahahah kesinlikle demi tam margarin tadı varBen o Meyve için olmamış kavun üzerine sürülmüş sana yağ tadı benzetiyorum,
Canım benim fl 3.42 çıkmış senin 5 nasıl sınır anlamadım doktor bana bişey demedikuzum sağol motive ettin beni. Akşamdan beri okuyorum araştırıyorum ingilizce makaleleri bile okudum. Sonuç olarak hepsi 2 haftaya kadar geri ya da ilerde olma durumu normal diyor ilerleyen haftalarda yakalar inşallah haftasını beslenmeme falan daha özen göstericem bakalım Allah büyüktür
Aynen ezilmiş güzel oldu süzme peynir limin tuz zeytinyağı bide toz biber kattım bende ama peyniri cok tuttumBeenAvokado asigym her sabah haslanmis yumurta yarm avokado icine zeytin yagi pul biber limon karstirp eziyorm ekmegin ustunde cok guzel oluyor
Sade yiyebiliyosan helâl olsun vallaEvet çok severim peynirle güzel olur genelde sade yiyorumseveni pek duymadım zaten ben de
Evet kuzum kesinlikle öyle gittiğim profesörde dedi gelişim geriliği diyebilmemiz için 2 haftayı aşan 3 haftalık bi gerilik olması lazım dedi. Üzme kendini ne olur bebeklerimiz de üzülüyor çünkü.kuzum sağol motive ettin beni. Akşamdan beri okuyorum araştırıyorum ingilizce makaleleri bile okudum. Sonuç olarak hepsi 2 haftaya kadar geri ya da ilerde olma durumu normal diyor ilerleyen haftalarda yakalar inşallah haftasını beslenmeme falan daha özen göstericem bakalım Allah büyüktür
Salatalarda doğranmış iyi oluyor ama genelde kahvaltıda çatalla ezip yemeyi seviyorum ekmeğe falan sürmek güzel oluyorSade yiyebiliyosan helâl olsun vallaben doğradım önce limon tuz bi tane attım agzima ii ii yok gitmedi baktım olmuyo hemen ezdim krepin içinede sürdüm bi güzel yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?