2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah miniğe canım . Hepimizinki de sağlıkla gelsinler inşallah

Yok canım elektrikli göğüs pompasının hortumunu diyordum.kendi içinden çıkıyor .Onu nasıl temizleyebileceğimizi sormuştum artık bir sıcak su geçiririm içinden nolur nolmaz
Bendede aynısı var 7 yıl önden kalanda ben hortumunu değiştirdim kaynar sirkeli suya başsan yetiyor zaten yeniyse temizlenir hemen

Masallah bebisine annesi neredeyse son 1 ay artik.
Evet en son tv açıp izledim iyice uykum geldi sızmışım uyumak için zorlandıkça daha da fena ağrıdı
Senin gebelik sonrası geçecek mi yoksa hep mi bunu yaşıyorsun canim?Bende tlfda gözlerimi iyice yordum oyle zorla tekrardan uyudum. Dinlenemeyince de gun geçmiyor sanki.

Ronya sterilizasyon makinesi sen almıştın değil mi canım. Neye dikkat etmek lazım bende 2. el bitane bakayım diyorum. Baya uyguna da var. Yardımcı olabilir misin

Senin gebelik sonrası geçecek mi yoksa hep mi bunu yaşıyorsun canim?Bende tlfda gözlerimi iyice yordum oyle zorla tekrardan uyudum. Dinlenemeyince de gun geçmiyor sanki.
Hep var 4 5 senedir de her gün ağrım yoktu yine uykudan uyandıran ağrılar çekiyodum her gece olunca artık iyice geceler kabus oldu teyzemde de var genetik kaynaklı maalesef

Oyy maşallah bebişe kilosu boyu çok güzel.
Nstye girmeyenler olarak tarih yazacağız yakında Sağlıkla gelsin inşallah çok az kaldı

Ronya sterilizasyon makinesi sen almıştın değil mi canım. Neye dikkat etmek lazım bende 2. el bitane bakayım diyorum. Baya uyguna da var. Yardımcı olabilir misin
Canım ben aventin aldım baya büyük kullanışlı denedim. Tutumlu anneden aldım teklifle 85 e kadar veren olmuştu bakabilirsin. Zaten 1 yıl anca kullanılıyor. Sıfır fiyatı 450 TL gerek görmedim o kadar vermeye. Aldığım ürünün fotosunu ekiyorum

Eklentiler

• 1E11376A-8A16-455D-A7AC-8C8EA841AE53.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 53

Evet canim son 1 ay insallah sağlıcakla gelsin.dun bende uyuyamadım sağa dön sola dön telefona baktım o da sarmadı. Sonra sızdım sabah 7 de uyandım yine ellerimde uyuşmadı.

2. El ürünleri değerlendirmek gerek bencede. Piyasa durgun ama alim.gücümüzde düşük artik.

Nts ye muayeneden önce mi giriliyo sonra mı?? Çok cahilim bu konuda

Canim benim.kontrolumden sonra h.ici doktor tarih verirdi haftada 1 kez 2 kez giriyordum.sonucu whatsaptan gönderdim hep. Henüz ama nst vermesi sadece gorusmelerimkzi 2 haftaya dusurdu

Canim benim.kontrolumden sonra h.ici doktor tarih verirdi haftada 1 kez 2 kez giriyordum.sonucu whatsaptan gönderdim hep. Henüz ama nst vermesi sadece gorusmelerimkzi 2 haftaya dusurdu
Bende artık 2 haftaya düştüm ntsye de giriceksin dedi dr ona göre randevu alayım dedim de

Amin insallah canim.dun gece 1.5 gb uyandim uyuyamadim ya uykum bolundu ya da heyecandan anlamadım 5.e geliyodu uyuduğunda.
Bana da doktor sol tarafa yatacaksın dedi ama artık inanılmaz zorlamaya rahatsız etmeye başladı . Yani bunu kesin bir zorunluluk olarak değilde, ben sorduğum için soluna yatsan iyi olur diye söyledi . Arada bir sağa dönüp 15 dakika yatıp geri sola dönüyorum Bu yüzden uyuyamıyorum . Gece çok aşırı susuyorum birde.sürekli lavaboya kalkıp sonra su içip geri yatıyorum . Her 1 saatte lavaboya kalkıyorum

Hep var 4 5 senedir de her gün ağrım yoktu yine uykudan uyandıran ağrılar çekiyodum her gece olunca artık iyice geceler kabus oldu teyzemde de var genetik kaynaklı maalesef
Cok geçmiş olsun canım Umarim gebelik sonrası azalır da güzel bir uyku uyursun.
Evet canim son 1 ay insallah sağlıcakla gelsin.dun bende uyuyamadım sağa dön sola dön telefona baktım o da sarmadı. Sonra sızdım sabah 7 de uyandım yine ellerimde uyuşmadı.
Gece uykuları gitti hepimizde. Bebisler gelince daha da gidecek o zaman sıkıldım olayi olmayacak
Ben muayene öncesinde gittim canim Hem muayene sırasında çıkan sonucu inceledi Ne olduğunu falan anlattı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…