2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kilo ile ilgili birşey geçmişti sanırım sütlaçtan konu açılmış, ben de o aralar başka hamile sayfalarında sütlaç, kaşar kilo aldırır bol bol sütlaç yiyin diye bebeğe kilo aldırma çabasında olanları görüyordum, burada da ikizleri olacak olan arkadaşlardan biri ben en iyisi şu kadar kase yiyeyim filan demişti ben de o ara yeni yeni mesaj yazmaya başlamıştım buraya bebeğe kilo aldırmak için sütlaç ve kaşarın bu kadar abartılmasını doğru bulmuyorum tarzında şeyler yazmıştım ondan dolayı arkadaşlar bana tepki göstermişti, daha yeni bir beladan kurtulduk yine ortalık karışmasın filan dediler.

Ha hatırladım şimdi bencede lütfen polemik yaratmayin oturun oturduğunuz yerde

Tetanoz aşısından kolunun kaç gün ağrıdığını elini kestiğini çok acıdığını bile defalarca okudum mavinin. Sürekli mesaj yazan biri değilim. Ama gerçekten çok bayıcı msjları vardı

Ama beni açık açık yazmışsın mavi hanım tek burada sevilmedim dedin ya ee sen Nisan grubunda olan arkadaşların yazısını görmedin o zaman polyanacılık oynamanın bir mantığı yok diğer topiklerde de tek derdin kilo kilo kilo

Ha hatırladım şimdi bencede lütfen polemik yaratmayin oturun oturduğunuz yerde
Ben o şahsı tanımıyorum bile ben polemik yaratmam mesajları görünce o olduğunu anladım. Bu arada yarın kontrolüm var ve nst gireceğim ilk defa bakalım ne olacak ne çıkacak çok heyecanlıyım.

Valla bende evinin metrekaresini kaçırmışım burada şimdi söylenince çok merak ettim sayfayı bilsem üşenmeyip taa eskilere gidip okuycam
Geçen konu açmış mavinin sayfasına git açtığı konulara gir ordada çok güzel belirtmiş en ince ayrıntısına kadar yarısını bile okuyamadim fenalik geldi

Ben o şahsı tanımıyorum bile ben polemik yaratmam mesajları görünce o olduğunu anladım. Bu arada yarın kontrolüm var ve nst gireceğim ilk defa bakalım ne olacak ne çıkacak çok heyecanlıyım.
Güzel haberlerle gel kontrolden. Hepimiz vaktinde alalım kucağımıza inşallah.

Sanırım 10 defa filan tekrarlamış Bi daha yazmıycam son mesajım diye. Üşenmedim valla hepsini okudum gözlerim yoruldu
O giderken de bu son diyordu tatlım daha da yazmam vs kaç defa dedi kaç hayır olay sanki kanaması olan luli ye yazmaması bunu idrak edemiyor bu bir patlama noktası ya daha neyi tartışıyor

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Gözünüz aydın hanımlar

Ben artık çok zorlanıyorum. Daha 1 ay var ama gerçekten hiç gücüm kalmadı. 2. Hamilelik daha zormuş, kendim için söylüyorum tabi herkesin aynı olmayabilir. Bir de şu pandemi eklendi tüy diktik üstüne resmen.
En azından kreş vardı
İlk bebeğini kucağına alacaklar için tavsiyem, ya arayı çok açmadan 2.yi yapın ya da arayı açın Benim oğlum şuan 4.5 yaşında ve dur durak bilmiyor o yüzden çok zorlanıyorum. Ya da en azından kreşe falan gittiği dönemde düşünün 2.yi :)))
Koronadan dolayı çalışamadım da, bunaldım resmen... Ayy bugün çok bunalımım gerçekten. Kusura bakmayın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…