2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O giderken de bu son diyordu tatlım daha da yazmam vs kaç defa dedi kaç hayır olay sanki kanaması olan luli ye yazmaması bunu idrak edemiyor bu bir patlama noktası ya daha neyi tartışıyor
Bence bu son olur. Kaç kişi burda tepki gösterdi. Amacım kötü değil hayırlı doğumlar herkese diye tekrar gelecek deği ya

İşte o arkadaş ara sıra geliyor böyle birkaç kişiyi banlatıp gidiyor ama niyeti asla kötü değil ha hiç kötü niyeti olmaz

Ay doğru bunu nasıl unutmuşum kimleri bıktırmadı ki

Benimkini beynine kazımış benden nefret eden diye hayır nefret bir duygudur ben niye bu duyguyu maviye karşı taşıyayım banane yani grupta tek beni görüyor galiba

Benimkini beynine kazımış benden nefret eden diye hayır nefret bir duygudur ben niye bu duyguyu maviye karşı taşıyayım banane yani grupta tek beni görüyor galiba
Aman canım ya boşver neyin ne olduğu ortada hatasını kabul edemeyen insan asla düzelmez farkına varamıyo kaç kişi anlattı anlamadı hala o kışkırttı bu köpürttü bu beni kötü gösterdi diyerek kendini aklıyo zaten biraz farkına varsa bunların hiç biri olmazdı o hala insanları birileri etkilediği için kötü görüldüğünü sansın

Birdilimkek mi gitti sadece başka giden var mı

Yaa malum mu oldu acaba
Ay bilmiom ki canım eşimde dio senın canın tatlı kesin sezaryen der Dr dio
Tepki gösterenlerden biri de bendim
Valla bende evinin metrekaresini kaçırmışım burada şimdi söylenince çok merak ettim sayfayı bilsem üşenmeyip taa eskilere gidip okuycam
Sanırım özel msj grubunda yazmıstı kaçırmış olman doğal cnm
Nst kaç dakika sürüyor ve aç mı gideyim tok mu?
Canım bnm 10 15 dk sürdü tok karna gitmen gerek.
85 metre kare canım
80 mi ydi 85 miydi cano
Bende Allah nasip kısmet ederse arayı açmayı düşünmüom. Zaten yaş olmus 35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…