2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen neredeydin ikimizde ban yerdik olsaydık yiyecek ekmeğimiz varmış
Ya ben görür gibi oldum ama mutfaktaydım karıssam gıderdımm bnm banım da uzun sürerdi o yuzden uzak durdum senin de olmamam hayırlı olmus cnmmm haber alamazdık valla üzülürdüm :) bunlar hep dılekburcu yuzunden ki ben yazsam maviye degıl ona yazardımm umarım o da baska gruplara takılır

Ay hadi bakalım 38 de bitmiş maşallah sancı vs oluyor mu yarın çayı muayenesi olacak mı
Akşm yorulduğumdan oluyor heralde. Sabahta çişim geldiği için gün içinde olmuyor. Sanırım evet yarın çatı bakacak

Yarın doğumum var kızlar, bugün covid testi verdi. Kendinizi kasmayın rahat olun. Korkuyordum ama korktuğum gibi zor olmadi test.

Malum kişi yazmış yine ve arkadaşlar banlanmis. Üzüldüm. Şaka gibi gidemedi bir türlü, huzur vardı grupta gelip gidip bu kadar hamile insanın huzurunu bozuyor. Resmen yazılanları okurken gerildim hafif sanci başladı karnım top gibi gerildi, nerdeyse doğumu başlatacak.
Yine gelicek belli oldu. Görmezden gelelim arkadaslar, muhattap olmayalım. Savunanlarda ister kendileri başka topic açıp, ister özel mesajda bol bol görüşsün. Ama bu grup adına konuşmasınlar bir daha, bizim tavrımız belli sonuçta.

Ben de sinir oldum Ronya gitti o geldi başımıza hayır nasıl göremez bu kadar olumsuzluğu resmen avukatı gibi konuşmuş

Aman dikkat et kuzum sağlıcakla al yavrunu

Ben de sinir oldum Ronya gitti o geldi başımıza hayır nasıl göremez bu kadar olumsuzluğu resmen avukatı gibi konuşmuş
Hıc sorma ya bız sankı kızı dışlıyoruz kız bızı dışladı 8 aydır :))
Insallah
Aşırı heyecanliyim, kendimi sakinlestiremiyorum.
Valla ben de heyecanlı olurdummmmmm onu yap bununyap dıyemıcem cunkuuu cokl heyecannnLıııııı bişeyyyy Allahm saglıkla kavustursun yrn bıze yaz

Hay maşallah canım gözünüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…