2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Muzmus gece emmek için kalkınca bsy veriyor musun canim? Su istemiyor kızım
yok canım hiçbir şey vermiyor su veriyorum onu da çok az içiyor. ama sanki gece kalkış saatleri azaldı gibi geliyor bana. bir de bazen içim sızlıyor acaba acıkıyor mudur diye ama sonra bunla işgili baya bir şey okumultum. onlar aklıma geliyor rahtlıyorum. sen de zorlama bence istemiyorsa su bile verme. ben sarılıyorum sarılarak uyuyor sınra yatağa bırakıyorum. sen yatağını ayırmış mıydın? maalesef biz hala bereberiz ama şu emmemeye bir alışsın yatağına geçircem inş

Mrb bi küçük bebişi olan da bnm kızım yaşına yenı girdi emziriyorum ve dr hıc bır sorun olmayacağını söyledi suan için kesmeyi düşünüyorum
aslında 6 ay en gerekli zamanmış bebek için . sonrası 2 yaşa kadar hakkı olduğu için biz emzirmek istiyoruz. ama tabi ki emzirmek de faydalıdır geröekten. şartlar değiştiği için duruma göre şekil alıyoruz:) sen içine sindiği gibi yaparsın inş. annelerin güdüleri çok öenmli. ben bebğim için böylesisin daha hayırlı olduğunu düşünüyorım. hem ben de biraz dimlenmek ve ikinci bebek için de enerji toplamak istiyorum. emzirmek bana zor geliyor sanırım biraz:) ama sen de bıraktırabilirsin aynen yavaştan inş. çünkü diğer bebeğin doğduğunda bu bebeğin 21 aylık falan olacak zaten normal şartlarda 3 ay sonra kesmen gerekevek. yeni doğan bebeği emzirirken sorun yaşayabilirsin. inşallah hakkında en güzeli olur.

Bende 5+5 im daha bulantı kusma hiç bir şey yok, bilmiyorum belki daha erkendir. Bu hafta keseyi görmesem gebeyim diyemem. Sadece halsiz oluyorum gün içinde,uykum geliyor
Genelde 6 Haftalık olunca başladı birçok arkadaşta.. Tabii bende olduğu gibi sende de hiç başlamayabilir kuzum

canım öncelerden kullanmıltım ağız yoluyla alınan ciddi sarhoş gibi yapıyor. ama sana vajınal vermiş onun yan etkisi daha hafif diye biliyorum

Tşkler kesinlikle katılıyorum sana bi süre daha emzirip öle kesecem inş

I iktisatci06 ilk gebeliğimde tetenoz oldum ama bunda olmayi dusunmuyorum. Nedenini burdan anlatmiyim ama herkesin arastirip doktoru ile gorusup kararini vermesi gerekiyor.
Haklsn cnm doktor dogrusunu bilir ama zaten benm suan gebeligim riskli beta degerim cok az artiyor egerki devam ederse doktora dansrm

bazı hamilelikler de ara ara kanamalar oluyormuş, bu şekilde de sağlıkla cocuklarına kavuşanlar var seninki de öyle olur inşallaah

Ben kullaniyorm olabildigince ileri itmeye calis ben gece yatarken kullaniyorm. Agzidan cok fazla yan etki yapti bende zaten fitil olarak almak daha etkiliymis. Birdaha herhangi bi leke olmadi cok sukur

Çok teşekkür ederim canım benim 1 hafta önce 675,4 çıktı bugün kontrolüm var keseyi görmek için ve değerlerime baktircam inşallah
Hadi inşallah hayırlısıyla görürsün. Değerin bugün kaç olmus ona da bakıtcan sanırım nezamn yani değer kaç iken görüncek bakalım

Tatlım sen dua grubundaydın sanırım. Hamile misin ☺
Geçen yıl Bi gebelik geçirdim ama 9 haftada gelişimi durdu kürtaj oldum eylülde. 9 ay sonra çok şükür hamileyim ama daha kalp atısına keseye falan gitmedik cnm. Sen de hamiş sn gördüğüm kadarıyla tebrik ederim. Saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah Allahım

Yaa çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler amin hepimizde sağ salim kavuşalım yavrularımıza inşallah

Gelisim durmasının bir nedeni varmıymıs cnm bisey demisler miydi pıhtılasma falan gibi

Maşallah ne güzel büyümüş ya benim 5+4 deyken bebek bile görünmedi çok.Korkuyorum

Gelisim durmasının bir nedeni varmıymıs cnm bisey demisler miydi pıhtılasma falan gibi
Yok hayır bsy cıkmadı hatta şimdide gebelikte pazartesiden bu yana 100 artmıs değerim. Sanırım bu da sağlıksız gebelik. Şuan yıkıldım saglık ocagından sonucu aldım salıyı beklıyordum kadındoğumcuya gitmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…