2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ben epey bir zorlanıyorum bulantı konusunda yarın doktora gideceğim kalp atışı için inşallah duyabiliriz

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ben epey bir zorlanıyorum bulantı konusunda yarın doktora gideceğim kalp atışı için inşallah duyabiliriz
Ben ilac kullanmaya basladim yoksa surekli bulanti halindeydim yemek yiyemiyodum su icemiyordum.. dun sabah itibari ile ilac kullaniyorum ve suanda kendimi daha mutlu hissediyorum.. hadi bakalim insallah guzell haberlerle gel canim

Ben ilac kullanmaya basladim yoksa surekli bulanti halindeydim yemek yiyemiyodum su icemiyordum.. dun sabah itibari ile ilac kullaniyorum ve suanda kendimi daha mutlu hissediyorum.. hadi bakalim insallah guzell haberlerle gel canim
Kuzum zofer miydi seninki

Zoferi almadim canim, cunku benim kusmam yoktu, o biraz daha ileri seviye bulantilar icin, devamli kusanlar icindi, prilam kullanmaya basladim her sabah bir tane yataktan kalkmadan iciyorum 20 dakka sonra dunyam aydinlaniyo resmen..
Ayy prilam bende işe yaramadı. Bi an zofer sandım artık doktordan onu isteyeceğim ben

Herkese merhaba Bende dun keseyi gordum ilac durumunu falan anlattim covid tedavisi oldugumu da anlattm ama zarar vercegini dusunmuyorum dedi ama yine de cok tedirginim sali gunune randevum var tekrar doktora sıkı sıkı sorcam

Ayy prilam bende işe yaramadı. Bi an zofer sandım artık doktordan onu isteyeceğim ben
Bu arada bana ikisini de kullanabilirsin dedi, doktorumla konustugumda icim rahatlamisti ama ileri seviye icin oldugundan once prilamla basliim dedim, sukur ise yaradi Bi sor sende doktoruna, sonucta ac kalman susuz kalman daha kotu sonuclar dogurmasin Allah korusun.. bizim sagligimiz iyi olacak ki bebeklerimizin sagligi iyi olsun

Aynen kuzum. Hem bedenen hem ruhen çok kötüyüm. Cumartesi diyeceğim doktora

Sence nasıl gidiyor

Bende ilaç kullanmayacktim ama yarın yine de bir soracagim. Ne yemek ne su rüyamda neler neler yiyorum açlıktan inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…