2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün tam 6 haftalık oldu
Benimki de yarın 6 haftalık olacak bat 12 hazirandı kabızdım dün biraz zorladım kendimi bugun kahverengi leke gelince düştüğünü düşündüm çok korktum çok şükür hastaneye gittik bir sorun yoktu ama leke ve düşüğe karşı dediğim gibi progestan 200 verdi ama günde 1 tane normalde günde 3 tane kullanılıyormuş benim bel kasık ağrım ve lekem çok az diye 1 tane vajinadan alacak şekilde verdi

Kizlar ben 5+1 de dun keseyi gordum siz bes haftalikta kalp atisi nasil duydunuz ben doktora kalp atisini sordum benle dalga gecti bes haftalikken kese kac mm di sizin

kızlar dr um progesteron yazdı. içinde jelatin var ya boşa aldım resmen. bir de jelatinin ne jelatını olduğu da yazmıyor

Ben kullaniyorm olabildigince ileri itmeye calis ben gece yatarken kullaniyorm. Agzidan cok fazla yan etki yapti bende zaten fitil olarak almak daha etkiliymis. Birdaha herhangi bi leke olmadi cok sukur
Kaç haftalık hamilesin kaçıncı haftada lekelenmeui gördün ve lekelenme azaldı mı

Kaç haftalık hamilesin kaçıncı haftada lekelenmeui gördün ve lekelenme azaldı mı
Benim 4 küsür dü oldugunda bide yolculuk yapcaktim doktor cok riskli dedi ama mecbur sehir disinda ogrendm hamile oldugumu. Iste bi iki gun uzattik ama bu surede progestan kullandim bana ilk basta iki tane agizdan al dedi ama oyle kotu oldumki 10 dakika hic gecmeyen bas dönmem falan oldu yuruyemiyodm bile sarhos gibiydim biraktim bende zaten lekede kesilmisti. Ama 6 haftalikken tekrar asiri sancilarim olmaya basladi ama leke yoktu doktor düşük belirtisi dedi ve progestana fitil olarak tekrar baslatti bi kere ilk basta olmustu yani daha da bida olmadi sükür ama evde hic is yapmiyorm yapinca direk karnma sanci giriyo siddetli bi sekilde ayakta durmuyorm surekli dinleniyorm suan 7+6 yim mide bulantisida var o yuzden mutfagada giremiyorm herseyi cikariyorm yine cok sukur insallah Rabbm bebislrmizi sag saglim kucagimiza almayi nasip eder. Ayrica benim ilk leke hastanede iki saat ayakta bekledikten sonra oldu. Belime ve karnima agri girdi bi baktim leke olmus iki gun surdu bidada olmadi suan karnm agridiginda olcak diye cok korkuyorm. Sende cok dikkat et bebegin tutunana kadar bol bol dinlen kendini yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…