2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Peki sen bebeği gördün mü kalp atışınıda duydun mu

Acaba minnaklarimizin cinsiyetleri ne olacak su haftalar sağlıcakla ilerlesede öğrenmeye başlasak ne güzel olur demi

bende çok merak ediyorum 2 kız üzeri bir oğlan olur mu acaba tabii önce Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düz evlatlar nasip etsin inşallah

yani jelatin helal olcağını sanmıyorum. hangi hayvan olduğunu bişmiyorum sonra bilsem de kesimi caiz değildir ki. bir tek balık jelatini olsaydı kullanabilirdim. o da yazmıyor
Dogru diyosun kuzu fitilde mi acaba ayni sekilde oluyo sanki kabuklari geri cikiyo sonrasinda ama bilemiyorm tam bi bilgim yok bende sikintidayim bu konuda

bende çok merak ediyorum 2 kız üzeri bir oğlan olur mu acaba tabii önce Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düz evlatlar nasip etsin inşallah
BNde de aynı merak var bnmde 2 prensesim var rabbim erkek evlatta tattırsın inş bize Tabi öncelik sağlıklı vehayırlı evlat olsunlar

Kizlar gönlümüzden geçen cinsiyetleri yazalım mı? Ya da hisseden varsa.. bakalım tutacak mi ben kız çok istiyorum ve öyle de hissediyorum
Erkek hissediyorum istediğim için mi his mi ediyorum orası karışık Allah herkesin gönlüne göre versin bu arada Çin takvimine bakan var mı aranız da iki kızım da da tutmuştu

Erkek hissediyorum istediğim için mi his mi ediyorum orası karışık Allah herkesin gönlüne göre versin bu arada Çin takvimine bakan var mı aranız da iki kızım da da tutmuştu
Bende ilk günden beri erkek hissediyorum, çin takvimi de erkek diyor, zaten ilk bebeğim sağlıkla olsun da tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…