Kızlar bugun kalp atısını duyduk sükür. 7+4 tü benim takvime göre ama doktor 7+5 dedi. mide bulantılarım kesildi diye cok korkmustum sükür saglıklıymıs bebiş
[/QUOTE]
canım gözün aydın
Ben 6+5 te keseyi ve bebeği gördüm yani yüzük şeklinde bir görüntü vardı doktorum kalbinin atışını da gösterdi ama çok küçük diye dinletmedi, 8+2de kontrolüm var o zaman dinleyeceğiz nasipse
Benim 4 küsür dü oldugunda bide yolculuk yapcaktim doktor cok riskli dedi ama mecbur sehir disinda ogrendm hamile oldugumu. Iste bi iki gun uzattik ama bu surede progestan kullandim bana ilk basta iki tane agizdan al dedi ama oyle kotu oldumki 10 dakika hic gecmeyen bas dönmem falan oldu yuruyemiyodm bile sarhos gibiydim biraktim bende zaten lekede kesilmisti. Ama 6 haftalikken tekrar asiri sancilarim olmaya basladi ama leke yoktu doktor düşük belirtisi dedi ve progestana fitil olarak tekrar baslatti bi kere ilk basta olmustu yani daha da bida olmadi sükür ama evde hic is yapmiyorm yapinca direk karnma sanci giriyo siddetli bi sekilde ayakta durmuyorm surekli dinleniyorm suan 7+6 yim mide bulantisida var o yuzden mutfagada giremiyorm herseyi cikariyorm yine cok sukur insallah Rabbm bebislrmizi sag saglim kucagimiza almayi nasip eder. Ayrica benim ilk leke hastanede iki saat ayakta bekledikten sonra oldu. Belime ve karnima agri girdi bi baktim leke olmus iki gun surdu bidada olmadi suan karnm agridiginda olcak diye cok korkuyorm. Sende cok dikkat et bebegin tutunana kadar bol bol dinlen kendini yorma
Haklısın canım inşallahh bebişlerimiz hayırlısyla bizi bırakmaz ben de 5 gündür kabızım kendimi çok zorladım ıkındım ayrıca İstanbula geldik ailelerimizin yanına 5 gün aralıksız kabız bir şekilde durmaksızın gezdim bebeği çok zorladım bu şekilde tepki verdiğini düşünüyorum aşırı dikkat etmek lazım doktora gittim doktor herşey yolunda dedi hatta baba gelsin kalp sesini duysun dedi ben lekelenmem var dedim o genel de oluyor dedi beni çok rahatlattı inşallah fitil işe yarar çok hafif de olsa kahverengi leke geliyor bugun 2 gün olacak tekrar kullancam inşallah geçer
Kizlar ben son ikigundur cok iyiyim sanki hamilelik oncesinde gbiym sadece gogus agrim var yoktur dimi bir sorun:) ayin 4 unde kalp atisini dinlicez insallah
Kızlar bugun kalp atısını duyduk sükür. 7+4 tü benim takvime göre ama doktor 7+5 dedi. mide bulantılarım kesildi diye cok korkmustum sükür saglıklıymıs bebiş
Amiiin inşallah duyarsın ya ben duyamadım sadece gördüm Güzel haberlerinizi bekliyoruz
O bile çok çok güzel bir andı benim için, minicik kalbi nasılda atıyordu.❤ inşallah salı günü ben de duyarım