2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki de kiymet bilmeliyiz ama yok
Bulantılı olan arkadaşlar bu yaşadığımızı lüks olarak görüyor ben de kendimi avutuyorum sende öyle yap
Siz deli misiniz sizin gibi olmak icin ilac iciyorum ben valla yatin kalkin dua edin
bu arada Uykusuz Koala sali gunu kcta kontrolun, benim de sali 8+2 olacagiz o gun.. cok heycanliyim bu sefer, kanamalarim, lekelenmelerim hala devam ettigi icin biraz da tedirginim..

Ay kuzum bilmiyorum böyle hiçbir belirti olmaması inan daha kötü azıcık ya azıcık olsa razıydım orada olduğunu gösteren birşeyler olurdu ama geçtim o konuyu artık çünkü olmayacak belli
Saat 10.45te randevum kuzum biz seninle aynıyız hafta gün olarak❤ nasipse kalbi dinleyeceğiz..
Okuyorum sürekli yazdıklarını ve çok üzülüyorum kanamaların olunca tedirginliğin hiç bitmiyor bak birçok kişi var kanamalı hamilelik ile sağlıkla yavrusunu kucağına alan, inşallah seninkiler biter

Dogru diyosun kuzu fitilde mi acaba ayni sekilde oluyo sanki kabuklari geri cikiyo sonrasinda ama bilemiyorm tam bi bilgim yok bende sikintidayim bu konuda
fitili bilmiyorum canım. içeriğinde ne var ki acaba. bir de her ilaçta yoktur jelqtin belki

Benimde içime erkek doğuyor ama istediğim içinde olabilir Buarada mide bulantısı olmayanlar gerçekten şükredin benim bunda da yok ama ikizlerde resmen ölmüştüm normal bir mide bulantısı kusma olmuyor hayatın boyunca unutamayacağın derecede kötü hissediyorsun kendini çok zor şükredin göğüs ağrısıyla avunun bunda çok şükrediyorum bulantım yok diye yoksa benim çocuklar sersefil olurdu valla

kızlarrr biz de bugün 6+3 ile kalp atışını vajinal ultrasonla duyduk ne kadar heyecanlı yaa
ilk kontrolde 3gün geri gözüküyordu. Bugünkü kontrolde çok şükür tam günümüz örtüştü.
Akşam yatarken stresliydim rüyamda da kendimi dondurma yerken gördüm tabiri iyiymiş gitmeden içim rahattı.

Sagol canim aminn insallah kazasiz belasiz gecirecegiz bu gunleri, saglikla kucagimiza alacagiz bebeklerimi.. mumkun oldugunca sakin kalmaya calisiyorum ama insan beyni iste devamli calisiyor ve kotuyu de dusunuyor ama ben iyi olacagini dusunuyorum elimden geldigince.. evet ayni gidiyoruz biz benim kontrolum saat 3 te, bakalim haberesiriz o gun cidden heycanli

Merhabalar bulantı için prilam Dr ilacını kullanan var mı bugün internette rastladım kızıma hamileyken çok kötü bulantım olurdu gene olur mu diye endişeliyim. Bu arada 2016 Mart annesiyim

Merhabalar bulantı için prilam Dr ilacını kullanan var mı bugün internette rastladım kızıma hamileyken çok kötü bulantım olurdu gene olur mu diye endişeliyim. Bu arada 2016 Mart annesiyim ❤
Evet ben kullandım. Önce gece yatmadan bi tane. Sonra sabah akşam 2 tane. Ama hiç bi şekilde işe yaramadı. Şuan ilaç kullanmıyorum hala aynıyım

Merhabalar bulantı için prilam Dr ilacını kullanan var mı bugün internette rastladım kızıma hamileyken çok kötü bulantım olurdu gene olur mu diye endişeliyim. Bu arada 2016 Mart annesiyim ❤
Ben de 3 gundur kullaniyorum, her sabah yataktan kalkmadan 1 tane iciyorum.. sukur ben de ise yaradi..

Allah bir kolaylık veriyor canım senin ikizlerin kaç yaşındalar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…